Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3k
  • Wyświetleń 211k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no fajny zegarek.. a gdzie siedzisz? mi by ta polka z drukarka przeszkadzala.. ;p

Napisano

dariusz : pewnie ze porządna maszyna :D

fikołek: dzis go przetre... bo rzeczywiscie pełno linii papilarnych ;) a butelka to do malunkow :)

Napisano

kliment masz fajną oldskulową lampę na suficie. Ikea czy własny wyrób ?

Napisano

Fajna gdyby nie te nózki ;P

A czy Ty przypadkiem nie masz własnej foty na pulpicie?....no narcyz normalnie :P

Napisano

No cóż... trza pokazać swoje.

dsgncntrdw3.jpg

dsgncntr1pr9.jpg

To co mnie zaskoczyło to fakt, że tak wielu z Was ma tak gówniane monitory. Sądziłem, że 90% ma jakieś cacka za 40000zł a tu lipa. xD

:* dla wszystkich posiadaczy EIZO (mimo, że na krótko musiałem zdradzić na rzecz NEC ;))

Kengi mój pasek na ściane pozdrawia Twój pasek. (mówię o tym wykończeniowym do tapety na ścianie).

Napisano

hehe remedy, moze jakies rendezvous paskowe? czuje ze do siebie pasuja ;P

zeby byla jasnosc, moj pasek zamontowano pod moja nieobecnosc, nie wyrazilem na to zgody, ale stalo sie :/

Napisano

kengi ja mam taki sam jak ty :) tylko ja mam odwrotnie przyklejony:)

kliment fajne studio:) naprawde fajne:)

Napisano
klucz Ci służy do podkręcania procesora?

Panowie od sieci zapomnieli zabrac ;]

Napisano

Od sieci komputerowej, bo dzisiaj dopiero mi zakladali ;]

hcpiter3d - ikea jest nieoceniona ;]

Napisano

Hah Kliment super sie urzadziles :D troche malo miejsca na pracownie a takiee duze czolgi powstaja nie wiem jak Ty to robisz co ? :D

Fajnie Ci wreszcie zobaczyc ;]

mo Knysha ladnie sie urzadziles :)

Napisano

w takich klitkach nie pije:D nie no nie wiem, zobaczy sie, moze jak juz bede na swoim:]

Napisano

Hee mam pomysl - wezmiemy flaszke na wyklady z kultury i stylu jezyka :D:D:D:D

Napisano

Tak konkretnie wszyscy juz cyba byli to ja też pokaze swoje siedlisko.

p1010110rg8.jpg

Napisano
Prawie jak reżyser ;)

Prawie robi wielka roznice ;>

damusTo - grr :PP

Napisano

CzAk1: hahahah widzę, że tak jak ja masz wygięty blacik na klawiaturę od opierania się o niego łokciami ;P

Napisano
CzAk1: hahahah widzę, że tak jak ja masz wygięty blacik na klawiaturę od opierania się o niego łokciami ;P

Właśnie starałem sie o niego nie obierać. Może samo sie wygło;) albo pod ciężarem klawiatury. Teraz mam z tym problem bo już pękł mi ten blacik prz zgięciu.

Napisano

No ja osobiście też się nie opierałem ale wystarczyło jedno oparcie się kumpla o masie 120kg. xD

Napisano

Marcin >

1) jak mozesz miec 2 monitory i oba....po lewej stronie, a nie CENTER :o. kark Cie nie boli :o

2) glosniki 5.1 by sie przydaly...z 1 strony tylko dziwek nawala...to tez by mnie wkurzalo...ja mm wszystko center i dookola.

Napisano

albo dobre sluchawki za ta sama cene co dobre stereo :D