Napisano 22 Czerwiec 200717 l A to urządzenie z prawej z lego technics zbudowane, to co toto jest? Jakies homemade motion capture? :P
Napisano 22 Czerwiec 200717 l o ile pamietam to jest skaner 3D, wypasss ;) btw. masz chyba taki sam multimetr jak ja, też Ci włącznik szwankuje? :p
Napisano 22 Czerwiec 200717 l działa b. dobrze tylko jeden kabel sie urwał :P a ten skaner to skaner :P drab to wersja rozwojowa :P
Napisano 22 Czerwiec 200717 l o ile pamietam to jest skaner 3D, wypasss ;) btw. masz chyba taki sam multimetr jak ja, też Ci włącznik szwankuje? :p Pełna profeska :D
Napisano 22 Czerwiec 200717 l Master masz takie rzeczy w pokoju ze Ci malo juz do Mak.Gajwera brakuje ;) pozdr
Napisano 22 Czerwiec 200717 l sie ciesz ze mojej fotki pokoju nigdy nie wrzucalem w stanie "przed sprzataniem"
Napisano 22 Czerwiec 200717 l Matka mnie ostatnio odwiedzala to musialem posprzatac :P illy- wyzywam Cie na pojedynek!!! :D:D
Napisano 22 Czerwiec 200717 l kipiara i kanapki ...bleh ogolnie wspolczuje odwiedzajacym...chyba ze sie zabunkrowales i zyjesz se we wlasnym swiecie... tez nie mam zbyt czysto w pokoju, ale to co widze u Ciebie to dla mnie tragedia fes
Napisano 22 Czerwiec 200717 l a byla ostatnio kolezanka u mnie i nawet nie zwymiotowala :D "chyba ze sie zabunkrowales i zyjesz se we wlasnym swiecie..." ale co racja to racja ;)
Napisano 22 Czerwiec 200717 l ttaaddeekk-> sorry ale chyba nie mógł bym wysiedzieć dłużej niż 30 min. na takim krześle:P
Napisano 22 Czerwiec 200717 l illy- wyzywam Cie na pojedynek!!! a spadaj, dzisiaj akurat posprzatalem ;p pojutrze sie rodzina zjezdza, a zjedna puszka na biukru i popielniczka do polowy pelna cie nie przebije
Napisano 22 Czerwiec 200717 l tadek co prawda stara fotka ale obecnie zamieszkujemy z kobieta i mamy dyzury wiec wiesz ;( ale http://img472.imageshack.us/my.php?image=img44659xi.jpg
Napisano 22 Czerwiec 200717 l Miłosz3ds-krzesło jest ciulowe na maxa :D illy-no raczej :D edit maverick- BRACIE !!!! :D i co myjesz naczynia we wtorki czwartki i soboty :P ale to resztki z jakichs wycinank nie liczy sie:P kompozycja centralna otwarta:D
Napisano 22 Czerwiec 200717 l Od palenia nie staje! maverick - SAJGON ! sajgonki najlepsie plosto z radomia illy madrze gada polac mu btw widzisz co cie za luksusy ominely ;) niestety siedze nie u siebie na kompie jak wroce do swojego to z checia sie popojedynkuje z toba braciszku czyscicioszku ;)
Napisano 22 Czerwiec 200717 l Ttaaddeekk- masz u mnie piwo. Jak żona jeszcze raz mi powie że mam bajzel to pokażę fotkę Twojego pokoju. Respect.
Napisano 22 Czerwiec 200717 l wichur: z czego ty te glosniki klepales? z szafek :D pozatym subwoofer rozmiarami wyszedl mi troche za duzy ale muci rowno :D
Napisano 22 Czerwiec 200717 l Ttaaddeekk- masz u mnie piwo. Jak żona jeszcze raz mi powie że mam bajzel to pokażę fotkę Twojego pokoju. Respect. RK bardzo spodobał mi się twój pomysł, mogie wykorzystać? :D
Napisano 22 Czerwiec 200717 l RK bardzo spodobał mi się twój pomysł, mogie wykorzystać? Mysle ze to moze byc naczelna żonowa fotka trojmiasta :D
Napisano 22 Czerwiec 200717 l Jak Wy możecie pracować z tyloma rzeczami na stole:/ Rozstroju można dostać:/
Napisano 22 Czerwiec 200717 l ttaaddeekk-> sorry ale chyba nie mógł bym wysiedzieć dłużej niż 30 min. na takim krześle:P nie widziales krzesla Shoguna3D hehehehehe
Napisano 23 Czerwiec 200717 l Jak Wy możecie pracować z tyloma rzeczami na stole:/ Rozstroju można dostać:/ no nareszcie znalazl sie jeszcze ktos poza mna kto nie moze wysiedziec w takim balaganie;) Lweus dzieki, nie jestem sam:) pozdr edit: sobota, godzi 8;00 rano a tu tylko 5 osob na forum???? panowie co jest??? ;P
Napisano 23 Czerwiec 200717 l To i ja swoje studio wrzucę, ale widzę, że tu nie pasuję.... Ale cóż panoramka po wczorajszym sprzątaniu. Mój Pokój PS Strona na monitorku To http://barbie.com/:D Kuzynka przyjechała i przez pół godziny było "Jacek! Włącz barbie! No włącz! Nie bądź ham" później ja "Idź na chwile tylko parę zdjęć cykne" "ale ja chce BARBIE!!!"
Napisano 24 Czerwiec 200717 l To i ja swoje studio wrzucę, ale widzę, że tu nie pasuję.... Ale cóż panoramka po wczorajszym sprzątaniu. Mój Pokój Cos sie nie laduje cale :P PS Strona na monitorku To http://barbie.com/:D Kuzynka przyjechała i przez pół godziny było "Jacek! Włącz barbie! No włącz! Nie bądź ham" później ja "Idź na chwile tylko parę zdjęć cykne" "ale ja chce BARBIE!!!" Winny sie tlumaczy :P
Napisano 24 Czerwiec 200717 l zdechł mi 7900 i dostałem gratis :* jak kupujecie kartę to tylko asusa i w sirius.pl :P
Napisano 28 Czerwiec 200717 l Zaczęło się od tego że mam powiesić stojak na miecze żeby nie walały się po kątach a że tak po prostu byłoby za łatwo pomyślałem że pod spodem fajnie byłoby mieć jakieś "mazy"... no i zaczęło się
Napisano 28 Czerwiec 200717 l namaluj janosika :D ale macie syff w pokoju, ja bym tak nie mogl nie jestem jakims pedantem ale bez przesady taki syf :p ttaaddeekk ale siana tracisz na tych papierosach xD
Napisano 28 Czerwiec 200717 l Listw nie zrobię bo wykładzina tylko czasowa- muszę panele położyć (a co za sens najpierw kłaść panele a potem pochlapać je farbą). Kuraki... bo tak, to fajny ptaszek :). Poza tym mam od nich nazwisko. :)