Master Kiełbaster Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 upgrade burdelq - doszedł monitoreq ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 A to urządzenie z prawej z lego technics zbudowane, to co toto jest? Jakies homemade motion capture? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 o ile pamietam to jest skaner 3D, wypasss ;) btw. masz chyba taki sam multimetr jak ja, też Ci włącznik szwankuje? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 działa b. dobrze tylko jeden kabel sie urwał :P a ten skaner to skaner :P drab to wersja rozwojowa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 o ile pamietam to jest skaner 3D, wypasss ;) btw. masz chyba taki sam multimetr jak ja, też Ci włącznik szwankuje? :p Pełna profeska :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 moje studio xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Master masz takie rzeczy w pokoju ze Ci malo juz do Mak.Gajwera brakuje ;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 moje studio xD czy wzmacniacz i łufer przeszedł już test wody? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Wichur to studio jakby bardziej muzyczne niż graficzne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 no studio 3D & muzyczne w jednym :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 wichur: z czego ty te glosniki klepales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 wichur wie co dobre :D update robiony komurka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Tadek ! bys sie wstydzil ! tak czysto w pokoju ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 sie ciesz ze mojej fotki pokoju nigdy nie wrzucalem w stanie "przed sprzataniem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Matka mnie ostatnio odwiedzala to musialem posprzatac :P illy- wyzywam Cie na pojedynek!!! :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 kipiara i kanapki ...bleh ogolnie wspolczuje odwiedzajacym...chyba ze sie zabunkrowales i zyjesz se we wlasnym swiecie... tez nie mam zbyt czysto w pokoju, ale to co widze u Ciebie to dla mnie tragedia fes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 a byla ostatnio kolezanka u mnie i nawet nie zwymiotowala :D "chyba ze sie zabunkrowales i zyjesz se we wlasnym swiecie..." ale co racja to racja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 ttaaddeekk-> sorry ale chyba nie mógł bym wysiedzieć dłużej niż 30 min. na takim krześle:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 illy- wyzywam Cie na pojedynek!!! a spadaj, dzisiaj akurat posprzatalem ;p pojutrze sie rodzina zjezdza, a zjedna puszka na biukru i popielniczka do polowy pelna cie nie przebije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 tadek co prawda stara fotka ale obecnie zamieszkujemy z kobieta i mamy dyzury wiec wiesz ;( ale http://img472.imageshack.us/my.php?image=img44659xi.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Miłosz3ds-krzesło jest ciulowe na maxa :D illy-no raczej :D edit maverick- BRACIE !!!! :D i co myjesz naczynia we wtorki czwartki i soboty :P ale to resztki z jakichs wycinank nie liczy sie:P kompozycja centralna otwarta:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Od palenia nie staje! maverick - SAJGON ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 No Tadek teraz jest spoko ! hi five ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Od palenia nie staje! chyba tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Jedyne co mi nie staje to sutki ;) Ja nie pale :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Od palenia nie staje! maverick - SAJGON ! sajgonki najlepsie plosto z radomia illy madrze gada polac mu btw widzisz co cie za luksusy ominely ;) niestety siedze nie u siebie na kompie jak wroce do swojego to z checia sie popojedynkuje z toba braciszku czyscicioszku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Ttaaddeekk- masz u mnie piwo. Jak żona jeszcze raz mi powie że mam bajzel to pokażę fotkę Twojego pokoju. Respect. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 wichur: z czego ty te glosniki klepales? z szafek :D pozatym subwoofer rozmiarami wyszedl mi troche za duzy ale muci rowno :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 pojecie subiektywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Ttaaddeekk- masz u mnie piwo. Jak żona jeszcze raz mi powie że mam bajzel to pokażę fotkę Twojego pokoju. Respect. RK bardzo spodobał mi się twój pomysł, mogie wykorzystać? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 ale musisz mi postawic piwo ^^ ALL RIGHTS RESERVED :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 RK bardzo spodobał mi się twój pomysł, mogie wykorzystać? Mysle ze to moze byc naczelna żonowa fotka trojmiasta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Jak Wy możecie pracować z tyloma rzeczami na stole:/ Rozstroju można dostać:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 ttaaddeekk-> sorry ale chyba nie mógł bym wysiedzieć dłużej niż 30 min. na takim krześle:P nie widziales krzesla Shoguna3D hehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Jak Wy możecie pracować z tyloma rzeczami na stole:/ Rozstroju można dostać:/ no nareszcie znalazl sie jeszcze ktos poza mna kto nie moze wysiedziec w takim balaganie;) Lweus dzieki, nie jestem sam:) pozdr edit: sobota, godzi 8;00 rano a tu tylko 5 osob na forum???? panowie co jest??? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 ale bangladesz :o myslalem ze to ja sie nie kapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 xD i to się nazywa pokój. mav i ttaaddeekk szacunken. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 hehehehehehe ttaaddeekk najfajnieszy jest znak na środku pokoju :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackVasi Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 To i ja swoje studio wrzucę, ale widzę, że tu nie pasuję.... Ale cóż panoramka po wczorajszym sprzątaniu. Mój Pokój PS Strona na monitorku To http://barbie.com/:D Kuzynka przyjechała i przez pół godziny było "Jacek! Włącz barbie! No włącz! Nie bądź ham" później ja "Idź na chwile tylko parę zdjęć cykne" "ale ja chce BARBIE!!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 To i ja swoje studio wrzucę, ale widzę, że tu nie pasuję.... Ale cóż panoramka po wczorajszym sprzątaniu. Mój Pokój Cos sie nie laduje cale :P PS Strona na monitorku To http://barbie.com/:D Kuzynka przyjechała i przez pół godziny było "Jacek! Włącz barbie! No włącz! Nie bądź ham" później ja "Idź na chwile tylko parę zdjęć cykne" "ale ja chce BARBIE!!!" Winny sie tlumaczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Master czy ty masz gf 8800 =O ?? (bo widać opakowanie na focie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 zdechł mi 7900 i dostałem gratis :* jak kupujecie kartę to tylko asusa i w sirius.pl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 i gigabyte !! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Zaczęło się od tego że mam powiesić stojak na miecze żeby nie walały się po kątach a że tak po prostu byłoby za łatwo pomyślałem że pod spodem fajnie byłoby mieć jakieś "mazy"... no i zaczęło się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 ladne kraki;) ale czemu wlasnie kuraki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 lepiej zrób listwy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 namaluj janosika :D ale macie syff w pokoju, ja bym tak nie mogl nie jestem jakims pedantem ale bez przesady taki syf :p ttaaddeekk ale siana tracisz na tych papierosach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Listw nie zrobię bo wykładzina tylko czasowa- muszę panele położyć (a co za sens najpierw kłaść panele a potem pochlapać je farbą). Kuraki... bo tak, to fajny ptaszek :). Poza tym mam od nich nazwisko. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Centrum dowodzenia, wszystko jest, biurka brak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 robi wrażenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi