naeq Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 FALcom jako jeden z nieliczych mozesz sie pochwalic porzadkiem w pokoju :P A to moja kanciapa, zawinieta poduszka na podlokietniku, coby reka nie bolala jak za dlugo pale oczy :P: Edit: W monitorze pokoj FALcom'a :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 fredek - for you:) hehe no konkretnie. Pewnie mozna sie tam doszukac jakiegos głębdszego przekazu. Ja jeszcze nie jestem na tym poziomie:) [...] Fr3d3k - poka poka te smoki ;) [...] gdzies je juz tu pokazywałem... ale jakbys nie znalazl to zrobilem fotke teraz pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 zawinieta poduszka na podlokietniku, coby reka nie bolala jak za dlugo hyhyhyhyhyhyhyhyh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 yhyhyhyhyhyhyhyh Sie nie ma co smiac, to bolesna prawda :D Zwlaszcza bez tej poduszki po 8 godzinach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 omg 8 godzin? ty to masz zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Młody jest, to może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Młody jest, to może. hmm.. samotny chyba? ;P przytulic? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleksiak Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Fr3d3k no z głodu to nie zdechną - przyjemne akwarium. Dzięki za fotę. Tulić tulić, jak kiedyś siedziałem tak 13 godzin to potem jak neo człowiek wyglądał, a gdzie nie spojrzał to siatkę obiektu widział uff straszne. Przyjemne te pokoiki macie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 zgred88 - No staram się z porządkiem, chodź przeważnie mi się nie udaje :D Dzięki za lansowanie mojego pokoju na Twym zdjęciu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 to i ja pokaze :) od przodu stanowisko Leru z boku Klicka za moim Jarka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Klicek fajny masz monitor na ścianie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 a w lewym górnym rogu czyje? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 wkoncu posprzatane ;) To sie dopiero nazywa blat roboczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Zazdroszczę monitorów ale z porządkiem już gorzej :) Taka praca zespołowa to dobra rzecz, w końcu każdy każdego nakręca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 hmm.. samotny chyba? ;P przytulic? Samotny nie. Nie tylko komputer istnieje. Musze sprostowac, bo wyjde na typowego maniaka komputerowego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 KLICEK: Najlepszy klimat do pracy po 1 w nocy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Może nie pokój, ale pomieszczenie w biurze ;) Dodam tylko, że sam siedzę przy tym biurku, a zdjęcie nie było pozowane w celu lansowania się sprzetem ;P Sry za jakość zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 ha! widze że moje miejsce w rogu nadal puste :D powiedzieć by można, że zajmujesz coraz bardziej znaczącą pozycję w firmie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 tylko sie nie przepracuj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Rozumiem ze masz trzecie oko na czole? :p a zdjęcie nie było pozowane w celu lansowania się sprzetem Wrazenie i tak kazdy swoje odniesie :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 A ja sie muszę coraz częściej dzielić swoim sprzętem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 podmień mu gierkę na Burnsa to mu się odechce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 hehe mam z nim umowę 2 OSy i wyłączamy, to jest jakies pół godziny, myślę że w Burnsa grałby z pół dnia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 dał byś mu jakąś strategie ekonomiczną a nie takie trywialne gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 E tam Warcraft/diablo i będzie pro gracz do korei :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 widziałem już takiego smyka jak w cafe w warcrafta trzaskał tak że masakra... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 O nie nie Panowie jak dałbym mu strategii posmakować to pewnie musiałbym kupić sobie nowego kompa. Może poprostu włącze mu blendera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 chciałbyś żeby Twoje dziecko było grafikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 obawiam się że szybko by odebrał ci stanowisko pracy i musiał byś się przekwalifikować... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Będzie albo grafikiem albo muzykiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 o jakie założenie, a jak kiedyś przyjdzie ze szkoły i powie : Tato chce byś nauczycielem WF? to zabronisz mu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Hehe czemu akurat nauczycielem WF? Życie zweryfikuje. Ma dopiero 4 lata. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 jak na mój gust to ma zadatki na pro gammera no lifera :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Matchias jak dobrze muzykę podkręcisz to ci się samoczynnie głowice w drukarce oczyszczają z tuszu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Matchias jak dobrze muzykę podkręcisz to ci się samoczynnie głowice w drukarce oczyszczają z tuszu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AT7 Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 hehehe dobre foty, to ja wkleje swoje miejsce pracy. Dopiero od niedawna 2 monitory :) Tak sobie wkręciłem że jak się dorobie to kupie sobie drugą graficzna i 4 identyczne monitory i sobie je na ścianie powiesze :D Nie wiem czy to wypali plany są :) No chyba że lepiej odrazu 37cali :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 AT7 ten subwoofer jak zapodasz to pewnie masz wentylator i masaz na stopach :P Mam taka sama klawiature, wypasiona jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AT7 Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Nie nie ;D To co widać to kolumna :) A subwoofer stoi za skrzynką, widać kawałek czarnego przy śmietniku :D A klawiatura znakomita, w komplecie razem z myszką, obie rzeczy spoko, nie narzekam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 laptop z archmodels ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 (edytowane) A u Lisa po staremu: EDIT: JohnZi-> http://allegro.pl/item426258027_monitor_gateway_24_lcd_gwarancja_fvat_krk.html . . . s fotel to wygodny jest??? Do filmów i gierek super, do pracy średnio. Edytowane 8 Wrzesień 2008 przez Lis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 hehehe a myslalem ze ja mam ciasno ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 plej na jakim monitorku chodzi? bo chyba tez mnie czeka taka opcja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 s fotel to wygodny jest??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 ponieważ to 100 strona wątku, postanowiłem się wypromować :) po wyprowadzce z akademika teraz moje "stanowisko dowodzenia" wygląda tak : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 U mnie update :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 pleya Ci oddali, rox !: D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 You don't have 3 PS3's...:P http://pl.youtube.com/watch?v=uh1jB4hVJRg pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Widzę że kilka ludzi ma PS3 zapodajcie swoje ID to moze w cos sie uda zagrac po sieci :) Moj: DraB12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Nooo.. to teraz pokaże moje nowe studio. W którym ostatnio przebywam minimum 3h :cool: Moja ciemnia ! (Przepraszam za jakość Cyfra sie spaliła i jedynie mam aparat w fonie) I Efekt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi