Skocz do zawartości

Kiedy ma się odbyć VI MEETING WE WROCłAWIU?  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy ma się odbyć VI MEETING WE WROCłAWIU?

• 7-8 października 2006
      7
    • 14-15 października 2006
      20
    • 21-22 października 2006
      7
    • 28-29 października 2006
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 563
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dla mnie bomba! Ja się wybieram do Wrocka, w końcu odwiedzę mą uczelnię:) Mam nadzieję, że się tam spotkam z Wami :) Pozdrowionka. PS " Znajdzie się i dla mnie miwejsce przy stoliku? " ;)

Napisano

no widze ze sie ekipa duza szykuje xD oby tak pozostało do samego konca :]

Ej chłopaki z Wro lepiej sie rozglądajcie za duzym barem bo bedzie problem z miejscem cos mi sie wydaje.

Napisano

chveti, w piatek będę przejeżdzał koło Ciebie i zajadę i kopnę Cię w d....

jak zaliczkę jeśli byś przypadkiem zamierzał pomyśleć o tym aby nie jechać do Wrocka

Napisano

Ta w gorzowie nie ma co organizowac ;) 2 osoby by byly max ;D

Liczylem ze chlopaki z poznania cos zrobia , ale widac nie dane to jest wiec trzeba wziac **** w troki i przemeczyc sie 6 i pół godziny do wrocka ;)))

Napisano

hoho panowie bierzemy kocyki i do jakiegoś parku :)

a co do tabletu i laptopa.. to fajnie by było jak by ktoś to załatwił... ; ) (live totorials o Zb I PS &3D ) ;))

pozdrawiam

Napisano

krzyhhh ale placisz za nas mandaty za picie w miejscu publicznym :D 100 zl x liczba pijacych ;))))))

Poznan podobno piekne miasto (ladniejsze niz Gorzow ;)) ) no ale ja tez nie protestuje za wrockiem trzeba zobaczyc slawny ryneczek :d

uściskac Rowra i tak dalej ;)

Napisano

Piksar , dzięki za info o zlocie !

14-15 totalnie mi nie pasuje a czuję w kościach że właśnie w ten weekend zlot się odbędzie . Zatem życzę wszystkim MEGA udanego eventu. Może zbiegnie ise on z jakims zlotem zamkniętej szkoły żeńskiej :] nyuk nyuk

to wtedy tylko duuuużo zdięć proszę zamieścić z siateczkami ;P

Pozdro , Jim.

Napisano

serwus :)

Nielot latwo mowic jak sie mieszka w miescie gdzie jest organizowany zlot ;) z dalszymi wycieczkami jest roznie ;]

Niby łatwo - aczkolwiek potem polowa wroclawiakow sie nie pojawia :D

Napisano

Niby łatwo - aczkolwiek potem polowa wroclawiakow sie nie pojawia :D

to trzeba miec naprawde cos z garkiem zle :D byc z miasta i sie nie pojawic ? ja bym sie zakopal pod ziemie albo przeprowadzil :D

Napisano

chętnie bym wpadł ale prosze o podanie średniej wieku gdyż ja, będąc po 30-tce będę się czuł niczym ojciec wsród tej 16 lub 18 letniej gawiedzi ;)

Napisano
chętnie bym wpadł ale prosze o podanie średniej wieku gdyż ja, będąc po 30-tce będę się czuł niczym ojciec wsród tej 16 lub 18 letniej gawiedzi ;)

xDDDDDDDD

{wielce inteligentny przekaz moj jest, zaiste ;)) }

Napisano

Skopcie go po jajkach no bo nie moge z nim no ! :) nie liczy sie wiek liczy sie to co kto umie no i to ze ostro pogadamy o grafie ;]

w/g mnie ostro zanizasz srednia 16 /18 ? ja bym raczej powiedzial 20/25, po 2gie wszyscy juz sa zarosnieci ... wszedzie :P

Napisano

Po 30 jestes ???? taki stary ?? pewnie masz juz piecioro dzieci i zone ?

hehehe, no średnia wieku jest raczej niska - ale sie tym nie przejmujemy :)

Nie dygaj, - ja mam 31 :D

Napisano

nareszcie ktoś dojrzały - wal śmiało

Ja też nie jestem pierwszej świeżości (>30)

Napisano

- Nie liczy się wiek, liczy się to co się ma w środku

- To bardzo mądre Romku, a co Ty masz w środku ?

- Powietrze i watolinę, jak wszyscy ! *

Jaras, nie biadol tylko wpadaj ;]

* by Ani mru-mru

Napisano

muhahaha...... Jaras na prezydenta :)

Ja juz dawno ponad dwie dekady na karku, ostatnio wiekszosc ekipy starsza ode mnie...... ale luz, tak ponuro sie piatek zaczynał, a tu taki rodzynek na forum "you made my day!" :D

ps. nadal mam cicha nadzieje na jakas mala rewolte dzieki ktorej zlot odbedzie sie po 14-15/10 :)

Napisano

No wlasnie nie liczy sie wiek tylko to cos. A tego czegos brakuje w naszej ekipie wroclawskiej a niestety ma to TUSEK. OGLASZAM WSZEM I WOBEC JEZELI NIE NAMOWICIE TUSKA (13 lat wschodzaca gwiazda) TO JA NIE PRZYJDE!!

Napisano

panowie... wątek trochę się rozlazł... proszę o zachowanie kultury wypowiedzi i zaprzestania OT :]

Vorek: bądź dzisiaj na GG wieczorkiem. mam kilka spraw do obgadania ;)

Napisano

Po rozmowie z kome, stwierdziłem, że się wybiorę (pierwszy raz), jestem mu winny przysługę , czy ktoś z 3miasta jedzie?? Dajcie znać, bo samemu to pewnie zasnę i przejadę Wrocek. Pozdro

Napisano

JARAS.....hmmm jesli po trzydziestce to duzo...to ciekawe co ja mam powiedziec!?..Leru do mnie mówi per : "zywa skamielina"...tez sie martwie ze bede tam wyglądał jak opiekun wycieszki szkolnej..ale JADE!!! własnie.....czy są jakies propozycje noclegowe?