kliment woroszyłow Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 zacząłem cos takiego ostatnio...tak se dłubie bo dawno nic nie robiłem... 2
grzechv Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Fajny, szczególowy modelik, tylko jakby za szeroki. Ale moze tylko mi sie zdaje.
goran Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Jak zwykle pięknie. Na razie może trochę mało, ale szczególiki fajne. Tak trzymaj!
ozzyslip Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 jak dla mnie super, duzo szczegolow no i te spawy ekstra :)
Vorek Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Kiedy się zabierasz za organikę ? :D Superos jak narazie, dawaj siateczki.
kliment woroszyłow Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Napisano 26 Wrzesień 2006 Vorek ! niech mnie ręka boska broni za organike! brzydze sie! :D
Nawrot12 Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Nie mam dużego doświadczenia w 3D, ale jakoś nie pasuje mi zaznaczony narożnik błotnika. Na tym renderze z prawej strony wygląda to OK.
javor Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 ładnie jak zawsze ale maska jest pofalowana od tych wywiewów, mysle że cut by się tam przydał. ps: kiedy wymodelujesz cos normalnego ? :P
Badyl Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 nooooo, gites. tez kiedys chcialem go zrobic, ale zatrzymalem sie na tych wlocikach na masce i nie dalem rady ;) gud lak jak to w anglii mawiaja :)
kliment woroszyłow Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Napisano 26 Wrzesień 2006 javor.....a kiedy ty wymodelujesz jakiegoś normarnego czołga?:D Badyl..te skrzela są irytujace to fakt. i tak musze chyba tam cos poporawiac jeszcze
RA Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Świetne, świetne, świetne. :) Widzę, że niezłe printy dorwałeś.
kliment woroszyłow Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Napisano 26 Wrzesień 2006 RA..nie żartuj..printy to skan z modelu kartonowego zeby proporcje choc złapac..jak zawsze posługuje sie masą zdjęć orginału...
Hynol Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Piękna maszyna. Model na razie tyż ładnie idzie. Mam na półce takiego z flakiem 38 zaczepionym i paroma waffenowcami w środku. Nie wiem czemu zawsze tak bardzo mi się ta maszyna podobała. Może w polskim malowaniu zrobisz? SBSK o ile mnie pamięć nie zawodzi używała ich jako ciągników artyleryjskich.
kliment woroszyłow Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Napisano 26 Wrzesień 2006 Hynolek..a nie masz jakich zdjęc w tym malowaniu czasem?
..:: WIKTOR ::.. Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Jako ze mi ludziska pisza, ze jestem zboczony na punkcie rajdowek tak ja i Tobie chce powiedziec, ze jestes zboczony na tle pojazdow militarnych :) Ahhh jakze mi ulzylo ;P hehehe Nie no wypasik niezly, zawias konkret (sprezyny progresywne?? ;) ), "kangur" fajny, hamulce mnie rozbrajaja ;P I szacun za te kratki na masce... :)
RA Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Hieh hieh, printy na pierwszy rzut oka wyglądały na wektory... na drugi rzut oka też... chyba muszę iść już spać. ;)
JmTm00 Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Ktoś tu pilnie potrzebuje lekarza :D :D :D jak zwykle wypasik :D :D :D
Hynol Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Hynolek..a nie masz jakich zdjęc w tym malowaniu czasem? Malowany był całościowo piaskowożółtym. Ale nie wiem czy go przemalowywali z niemieckiego na aliancki. Jedyny znany mi rysunek znajduje się w książce o barwach w wojsku polskim (tytułu nie pamiętam - Barwy wojska polskiego 39-45??) Na okładce były rysunki różnych hełmów z okresu II Wojny światowej. Książki już niestety nie posiadam - może ktoś z forumowiczów. edit: znalazłem skana na stronce: http://www.kki.pl/piojar/brygad/brygad/cyren/uzbroj.html niestety nie widać czy miał oznaczenia i gdzie :(
mrkrzysiek Napisano 27 Wrzesień 2006 Napisano 27 Wrzesień 2006 i kto tu jest zbokiem, piekny staroć jak nic uwielbiam takie model :) EDIT: SIATKI gdzie są SIATKI
kliment woroszyłow Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Napisano 27 Wrzesień 2006 mrkrzysiek siaty raz! ( nie ma sie czym chwalic) tu i tam jeszcze z MS ale juz mi sie nie chciało go wyłączać...:)
JohnyCa Napisano 27 Wrzesień 2006 Napisano 27 Wrzesień 2006 Baaardzo ladnie to malo powiedziane. Szykuje sie naprawde niezly modelik. Zobaczymy jak Ci pojdzie teksturowanie bo dopiero wtedy widac prawdziwe efekty wlozonej w model pracy. Powodzenia!
mrkrzysiek Napisano 27 Wrzesień 2006 Napisano 27 Wrzesień 2006 kliment super, kawał dobrej roboty włozyłeś w siatke, a tą wypustką na błotniku sprowadziłeś mnie na ziemie jesteś szalony:)
Bruneq Napisano 27 Wrzesień 2006 Napisano 27 Wrzesień 2006 BIiiiiiiiiiijutiiful!!!! gratuluje ci cierpliwosci przy robieniu tego cholerstwa na masce! :O
kliment woroszyłow Napisano 28 Wrzesień 2006 Autor Napisano 28 Wrzesień 2006 małe co nieco...horch moze potrąbić:)
goran Napisano 28 Wrzesień 2006 Napisano 28 Wrzesień 2006 kliment, myślałem że ja robię do późna w nocy, ale ty mnie pokonałeś :-) Buczek pasuje do całości, czyli jest super. Tylko te 2 otworki w zderzaku - czy tam specjalnie jest tak troszkę pogięte? Sorki że się czepiam ale nauczyłeś nas że robisz bezbłędne modele :-) Tak trzymaj!!!
Badyl Napisano 28 Wrzesień 2006 Napisano 28 Wrzesień 2006 pff ale amatorka... srubki masz identycznie wkrecone :P pozdro :D
kliment woroszyłow Napisano 29 Wrzesień 2006 Autor Napisano 29 Wrzesień 2006 apdejcik...strasznie duzo tego jeszcze do zrobienia...:( [/img]
Pionier Napisano 29 Wrzesień 2006 Napisano 29 Wrzesień 2006 super ladnie itd itp ale ... kurde Wojtus :> przydalo by sie skonczyc cala scene :> no! ani mysl inaczej bo przyjade znowu do kielc !:D
FF Napisano 29 Wrzesień 2006 Napisano 29 Wrzesień 2006 Mam wrażenie, ze moj blitz sie może schować:P Szacuneczek.
kliment woroszyłow Napisano 29 Wrzesień 2006 Autor Napisano 29 Wrzesień 2006 Dzięki za uznanie....troche jeszcze trza popracowac nad siatką.... :D Piotr....chyba celowo sie powstrzymam z tą scenką...będe miał pewność ze przyjedziesz!:) Freedom, nie narzekaj tylko kończ Blitza!!
krzyhhh Napisano 29 Wrzesień 2006 Napisano 29 Wrzesień 2006 super ;) rewelka.. mi aż brak słów .. lubię oglądać detale .. a tu ich juz spoto.. ;) a to dopiero wip pozdrawiam
mrkrzysiek Napisano 29 Wrzesień 2006 Napisano 29 Wrzesień 2006 ta kawał dobrej roboty i masz zrobic scenke:)
goran Napisano 29 Wrzesień 2006 Napisano 29 Wrzesień 2006 Co tu można jeszcze napisać? Super, ładnie... Szybko Ci idzie, nie to co moja Irydka :-) Jak tak patrzę na ten 2 render to mysle że fajnie by było widać silnik przez te wyloty szpary... Zawieszenie to z referek czy domysły? Fajnie wyszło.
kliment woroszyłow Napisano 30 Wrzesień 2006 Autor Napisano 30 Wrzesień 2006 prace trwają...póki co tyle: [/img] NA DOLNYM RENDERZE PŁASZCZYZNA NAD OSTATNIĄ ŁAWECZKA JEST Z BŁĘDEM..MA WYGLADAC JAK NA GÓRNYM:) UPRZEDZAM PYTANIA...JUZ MI SIE NIE CHCIAŁO POPRAWIAĆ...:P
kliment woroszyłow Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 udziergałem drzwi...niby nic a ubawiłem!
kliment woroszyłow Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 i jeszcze taki render.....
Hynol Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 Ładnie :). Model odjechany - koniecznie do jakiejś sceny by się przydało go wsadzić.
Pionier Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 jak to sie teraz mowi - jedziesz ostro po bandzie ;) hehe 1
Georgas Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 wow piękny detal czyli to co lubie :) czekam na więcej
AGmakonts Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 wow,zostałem zniszczony, piękny modeling, ciekawe czy wygrasz z teksturkami, tak btw mozna widok na całośc w extremalnej rozdziałce?
kliment woroszyłow Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 wow,zostałem zniszczony, piękny modeling, ciekawe czy wygrasz z teksturkami, tak btw mozna widok na całośc w extremalnej rozdziałce? ...heh...tez sie zastanawiam czy z nimi wygram. jutro sie zrobi w extremalnej, spoko:) Łukasz napisał cos znikającym inkaustem bo post jest ale textu nie widze..ciekawe czy tylko ja nie widze czy wszyscy...?
Rekomendowane odpowiedzi