Georgas Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 slajver wrzucaj jakieś shadery na model bo tak to nie ma sensu
tadzio Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 znow cos tam testuje... chyba z braku pomyslow na cokolwiek...
maczuga Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 w związku z remontem łazienki, który to niedługo ma nastąpić, stwierdziłem, że znajdę parę tekstur płytek i zobaczę, czy mi się podobają :P nie bijcie za szum, właśnie idę go usuwać. Oczywiście ręcznie, w gimpie :P soft: blender render: blender internal + AO
maczuga Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 nie są, to jest odbicie :P nie chciało mi się hdri wklejać :P
JackVasi Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 a To moj maly tescik shaderka okolo minuty :) No i druga wersja... juz sam nie wiem jak to ma byc... sam nie wiem co chce osiagnac :) No i 3 wersja najlepsza imo. DGS twym przyjacielem :)
Lis Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Takie tam 8 godzin klikania. 1h rendering i 1h postu http://www.textury.pl/tymczasowy/Render01_bw.jpg i oryginal do wgladu: http://www.textury.pl/tymczasowy/Render01_oryginal.jpg
JackVasi Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Ładnie, a nawet Świetnie :) ale jakos mi te szyby nie pasuja :) i ujecie mogloby byc bardzej z lewej strony. Co sie dzieje z teksturą na kominku?? Ale ogolnie bardzo dobrze. No a tu moj tescik studia :) Oceniajcie :) EDIT: No i wersja Hardcore :D:D
tweety Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 z tą trawą jakoś nadal nie teges Lisie, ale reszta całkiem zacnie. pryz okazji nie ma idealnie prostych powierzchni szklanych i lekki displace w celu zniekształceń odbić w szybach by się przydał ;) Pozdrawiam
Hindus Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 lisie z odrobina postprod. to widze, bez nie
Vorek Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 MOYB - post niby efektowny, ale przegięty, zupełnie niepraktyczny jak na wizkę
gawel72 Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Tadzio: Możesz trochę opowiedzieć o tym jakich użyłeś świateł i jak zrobiłeś materiał kocu? Bo próbuję zrobić to samo a nie udaje mi się, w ogóle. :D Nie mam pojęcia jak można takie coś osiągnać
tadzio Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Tadzio: Możesz trochę opowiedzieć o tym jakich użyłeś świateł i jak zrobiłeś materiał kocu? Bo próbuję zrobić to samo a nie udaje mi się, w ogóle. :D Nie mam pojęcia jak można takie coś osiągnać yyy... mowisz o tym z czjniczkami? 2sided-material z vrayowymi materialami z texturami i vray light w srodku. tyle:) pozdr
RA Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 No jakby to małpowe zmiksować z tym lisowym, to byłoby super. :) Fajna wizka Lisie, ale kolorystycznie bezpłciowa.
hcpiter Napisano 4 Wrzesień 2007 Napisano 4 Wrzesień 2007 No jakby to małpowe zmiksować z tym lisowym, to byłoby super. :) Fajna wizka Lisie, ale kolorystycznie bezpłciowa. heheh fajny zwierzyniec i mix :D
pionix Napisano 4 Wrzesień 2007 Napisano 4 Wrzesień 2007 Master Kiełbaster - śliczne;) Troche może otoczenie ciemnawe
Master Kiełbaster Napisano 4 Wrzesień 2007 Napisano 4 Wrzesień 2007 + wersja z komórki... jakie ringii i co z nimi? :P
maczuga Napisano 4 Wrzesień 2007 Napisano 4 Wrzesień 2007 a jak zrobiłeś wersję komórkową jeśli można wiedzieć?
Master Kiełbaster Napisano 4 Wrzesień 2007 Napisano 4 Wrzesień 2007 komorkowa wersja w fotosklepie (zjechany kontrast, nojs, zły balans kolorów, mydlenie obiektywu i sporo aberracji) :P a msa mam dużego :* milion poly wyszło...
tadzio Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 exterior ktory dlubalem... i juz go pewnie nie skoncze;) wiec wrzucam tu:
siwy Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 o cholera, architektura moskiewska. Exterior technicznie średni ale wrażenie robi
pecet Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 co powiecie na temat mojej pierwszej "wizki"? (próbny render, na słabych ustawieniach ~45min)
Gość obo Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 Pecet fajnie wyszło całkiem :) Mi się podoba ;)
oo79 Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 a ja odsyskalem kompa, 3tyznie temu mi upieklo plyte. moze i lepiej bo sobie wolne zrobilem ;> ale teraz do roboty!
Gość Raffaello Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 masterku śliczniuchna qsiudemeczka! tylko faktycznie mozna było poprawić shaderek tylnych lamp lubię te auto!
JohnZi Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 dziwne, bo na zdjeciach nie widac wielkosci q7, wyglada jak wysoko zawieszona a4, ale na zywo... to dopiero olbrzym:D pecet ladna ferrarka, naturalnie wyglada:)
ttaaddeekk Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 pecet-najabardziej razi kant kaminnej sciany bo kamienie sa z 1 strony inne i z 2 inne a powinny byc tak same ( 0_o ), no i te bitmapowe drzewka w tle, jescze okno kolo sciany na balkonie jakies dziwne, reszta git!
Dawcio_m Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 master pochwal sie ustawieniami aa bo bardzo fajnie wyszło:D EDIT a to wogule v ray jest?
Master Kiełbaster Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 tak vray. aa to qmc (chiba 10 sampli) i camut roll + noise ninja by podłogę wygładzić. end nał samfing komplitli difrent
tadzio Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 ford? myslalem ze to trabant;P taki szitowy test...yyy...czegos..:)
pecet Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 no jak na trawe to nie bardzo ale beton ładny
Rekomendowane odpowiedzi