Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

w związku z remontem łazienki, który to niedługo ma nastąpić, stwierdziłem, że znajdę parę tekstur płytek i zobaczę, czy mi się podobają :P nie bijcie za szum, właśnie idę go usuwać. Oczywiście ręcznie, w gimpie :P

soft: blender

render: blender internal + AO

plytkiiq7.jpg

Napisano

a To moj maly tescik shaderka okolo minuty :)

No i druga wersja... juz sam nie wiem jak to ma byc... sam nie wiem co chce osiagnac :)

No i 3 wersja najlepsza imo. DGS twym przyjacielem :)

Napisano

Ładnie, a nawet Świetnie :) ale jakos mi te szyby nie pasuja :) i ujecie mogloby byc bardzej z lewej strony. Co sie dzieje z teksturą na kominku?? Ale ogolnie bardzo dobrze. No a tu moj tescik studia :) Oceniajcie :)

EDIT: No i wersja Hardcore :D:D

Napisano

z tą trawą jakoś nadal nie teges Lisie, ale reszta całkiem zacnie. pryz okazji nie ma idealnie prostych powierzchni szklanych i lekki displace w celu zniekształceń odbić w szybach by się przydał ;)

Pozdrawiam

Napisano

Tadzio: Możesz trochę opowiedzieć o tym jakich użyłeś świateł i jak zrobiłeś materiał kocu? Bo próbuję zrobić to samo a nie udaje mi się, w ogóle. :D Nie mam pojęcia jak można takie coś osiągnać

Napisano
Tadzio: Możesz trochę opowiedzieć o tym jakich użyłeś świateł i jak zrobiłeś materiał kocu? Bo próbuję zrobić to samo a nie udaje mi się, w ogóle. :D Nie mam pojęcia jak można takie coś osiągnać

yyy... mowisz o tym z czjniczkami?

2sided-material z vrayowymi materialami z texturami i vray light w srodku. tyle:)

pozdr

Napisano

No jakby to małpowe zmiksować z tym lisowym, to byłoby super. :)

Fajna wizka Lisie, ale kolorystycznie bezpłciowa.

Napisano

Pecet fajnie wyszło całkiem :) Mi się podoba ;)

Gość Raffaello
Napisano

masterku śliczniuchna qsiudemeczka! tylko faktycznie mozna było poprawić shaderek tylnych lamp

lubię te auto!

Napisano

dziwne, bo na zdjeciach nie widac wielkosci q7, wyglada jak wysoko zawieszona a4, ale na zywo... to dopiero olbrzym:D

pecet ladna ferrarka, naturalnie wyglada:)

Napisano

pecet-najabardziej razi kant kaminnej sciany bo kamienie sa z 1 strony inne i z 2 inne a powinny byc tak same ( 0_o ), no i te bitmapowe drzewka w tle, jescze okno kolo sciany na balkonie jakies dziwne, reszta git!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności