Temporal Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 wlasnie moim zdaniem daymonowi fajnie pracka wszyszla fakt abberacja to przegiecie ale ogolnie fajowsko wedlug mnie lepsze to niz test krenconego ale kazdy ma swoj gust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 taki speed dzisiaj: Gumki szkolne dla dzieci. wiecie, jak dziecko jest grzeczne to dostaje takiego bieronkersa;] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 Xiz0r - hehe fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 fajny pomysł i przyjemny render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 to teraz taka moda na tą aberracje :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 totalnie spie...skopany test: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 nie jest źle:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Tadzio - w jakiej rozdziałce masz tą panią ? (do druku?) podzielisz się ? Praca mi się podoba - tylko troszke przejarana w prawej cześći ale mnie to nigdy nie bolało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 to ja sie sam zjade;) kolory mdle, kompozycja bez wyrazu, ogolnie ble... edit: sliczna pani azjatka do druku raczej sie nie nadaje (jakies 500px). Pozniej ja wrzuce. Przejaranie powstale w psp, po zabawie z kontrastem, render byl gladki i nieprzejarany. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 ladnie jest, nie bluzgaj sie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 tadzio teach me :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 taki sobie teścik...na baardzo niski ustawieniach :P oczywiście MR ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 A gdzie GI ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 i dlaczego na boku materaca nie widać cienia od pościeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 hehehehe GI jest ale to leciało na baaaardzo słabych ustawieniach ;] a dlaczego cienia nie ma to to zagadka :P nie wiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 scenke sobie machnąłem tak dla rozluźnienia, właściwie render czysto 4fun :) soft oczywiście blender. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 i dlaczego na boku materaca nie widać cienia od pościeli? bo zrodlo swiatla jest z lewej i brakuje gi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 :D:D:D usmiałem sie... dłubałem przy ustawieniach materiału..chciałem uzyskac lakier metalik.....pusciłem render( mental).. i co zobaczyłem? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 za duze size flikersow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Metal galvanized, lol^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Test oświetlenia MentalRay 3.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 SWRSC a czym oświetlane? całkiem sympatycznie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 3x mrAreaSpot FG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 takie o i takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 A kliment nawet cywilne samochody robi w moro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Master słabo w porównaniu do poprzednich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delf77 Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Master - a pod autem pustka :) ( widac chmurki miedzy kolem a nadkolem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 SWRSC fajny ten budda, wygląda trochę jakbyś go SSS'em potraktował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 no materiał to wlasnie sss jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Zrobione dzisiaj. Tytulik: Koniec Lata :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 ta flara wygląda tragicznie... a dof w sumie też niepotrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 co to pobawic się nie można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Gordy !!!!! Troszku hardkorowy ten render. To ma jakies GI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Gordy !!!!! Troszku hardkorowy ten render. To ma jakies GI? A o co konkretnie chodzi. Szczegóły proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Gordy - chodzi chyba o to, że render wygląda jakby był zrobiony 10lat temu przez kogoś, kto dopiero uczy się wstawiać światełka do sceny :) No może troszkę przesadziłem... :D Ale realizmu brak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 To był pewnie render bardzo dla zabawy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 No offence Gordy ale ten render wygląda jak z cyklu "mój pierwszy render w maxie". Wszycy wiedzą że możesz lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 ok, kumam. A propos to XSI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Tescik Fryrender'a i pluginu greeble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Fajne - jaki czas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 2,5 godziny, ale po 1,5 juz było podobnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 ładnie. rozumeim ze to liczy podobnie jak maxwell? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 identycznie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 hmmm to greeble jeszcze dziala pod maxem ? :o moge prosic o jakis link ? bo plug byl darmowy chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 a na jakim sprzęcie to 2,5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Klicek - http://max.klanky.com/Greeble9.zip AGmakonts - Athlon 64 3000+ 2Gb Ram Radeon9600 Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 bynajmniej nie mam zamiaru kwestionowac potegi maxwellopochodych silnikow, ale w sumie taki sam render w vrayu mozna uzyskac przy 5x krotszym czasie:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 FRYRENDER z sunem... "takie se"... :/ czas: 1h 10min A tutaj V-Ray i testy studio - rozjasniam tlo... aaa i nowy lakier (w fazie rozwoju): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 tragedia:] wierze ze idzie wycisnąć wiecej z tego silniczka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 fry render rzeczywiscie slabo wyszedl. Hmm ostatnio duzo sie onim slyszy, czyzby to darmowy renderer?:> PS hehe juz wiem kto mi sprzed mi nosa nowego merca zakosil:D koncz go koncz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi