hcpiter Napisano 28 Lipiec 2008 Share Napisano 28 Lipiec 2008 dzieki wielkie Panowie Pionix i Touch :) ! junior taa yhm :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 Piter, Juniors...soł gód:) A tu test ode mnie..jak wstawie pamperków, i puszcze w wys. rozdziałce to wrzuce do finiszed:) Przegiałem chyba z kontrastem deko...ale w koncu test :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 Deko bardzo przegłeś. :P Czekam na render przy wysokich parametrach, bo ten to raczej strasznie wygląda, a zapowiada się ładnie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 elegancko zbychu :) bajerancka trawa w tych boxach ;) naprawde najs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 Blacha z wklęsłymi okręgami ma zwalone cieniowanie, czy to zamierzony efekt? To Mental? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 a mi brakuje jakiegoś wyraźniejszego cienia na podłodze. wogóle cienie jakieś takie nijakie ;] Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 (edytowane) O fuu, Zbychu, to wygląda jak V-ray! :O :P edit arev - co Ci tam mentalem śmierdzi? :> :D Edytowane 29 Lipiec 2008 przez patry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 czesc Zbychoo, ladnie zrobione wnetrze jednak nad renderem to musisz powiedziec :] Przynajmniej ziarno zmijniejsz lub zniweluj do zera ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 @patry: aa, glossy, chrom, etc. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 zbychowaty eleganckie tylko szkoda ze to ziarno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 Misiaki to tylko test na mega scierwnych nastawach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 (edytowane) Test wszystkiego. Miało być kolorowo jak w katalogu turystycznym ;) Edytowane 30 Lipiec 2008 przez pionix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Ale coś tło się dziebeńko przechyliło. A sam render to jest prosto z maxa, bez postwork, bo tak wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Czyli wygląda tak kiepsko? Bo postwork był :( W którym miejscu widac, że sie tło przechyliło bo nie wiem o co chodzi? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 jest prosto...złudzenie krzywosci nadaje pochylenie ulicy i dlatego mozesz Pionixie to troche skorygować. Wg mnie brakuje trzeciego zbiegu ale w bardzo minimalnym, jednak odczuwalnym stopniu. Wizka spoko, juz bym jej nie męczył;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 jak kartka z wakacji to wygląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Zbychowaty - masz z tym rację. Poprawiłem ale jeszcze nie zrenderowałem. Black Mamba - bo tak to ma wyglądać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKextreme Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Dla odmiany Chemical Vertex :P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 ladnie wyszlo z domkiem ale swiatlo takie jakby mdle, moze cos w PSie mozna z tego wycisnac wiecej ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Czy na tym się smaży ludzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 ladnie wyszlo z domkiem ale swiatlo takie jakby mdle, moze cos w PSie mozna z tego wycisnac wiecej ?:) No własnie mam to samo odczucie. Mam nadzieję, że się nie obrazisz, to takie 30 sekund dosłownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Ok dzięki. Już wiem, w którym kierunku iść. Jak się coś za długo męczy to się traci dystans i można podążyć w złą stronę, ale jesteście Wy!!! i można na Was liczyć, że zbłądzonego człeka zawrócicie ze złej drogi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 sorrka ze tez troszke sie pobawilem twoim renderem ale podoba mi sie ta scenka. Ja w ta strone poszedlem jak mialo byc kolorowo i do katalogu :). Ale jak cos powiedz (na pw np.) i wywale bez problemu itp :) pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 (edytowane) testujcie do woli :) Jest to naprawdę dla mnie pomocne. Teraz jak spojrzałem na moją wersję to jest rzeczywiście jakoś mdło i ponuro. Dzięki! :) Edytowane 31 Lipiec 2008 przez pionix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 testujcie do woli :) spoko:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 (edytowane) u hc czym niżej tym gorzej ale z architektury i 2 plany wydobył chyba max. hk- jakoś mi nie podchodzi te Twoje. zatraciłeś ostrośc jak dla mnie ;) No i ja ;) Edytowane 30 Lipiec 2008 przez !Ewert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 i jesio ja: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Ja bym to widział tak : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 coby ciąg był monotoniczny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Mogę też? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 hahaha, Godzilla rulezz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 to jak wszyscy to wszyscy:) Ale ja bym jeszcze pobawił sie światłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 (edytowane) Łaaaał!!! Aleście tego naprodukowali :D Każda wersja ma coś w sobie. Myślę jednak, że wersja "Głodzilla" wygrywa :D Ze śmiechu aż mnie brzuch rozbolał... :D:D:D Edytowane 30 Lipiec 2008 przez pionix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Można? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 AAAAAAaaaaberration hurts my eyes!! Godzilla FTW :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 przerobiłeś to na 3d? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 przerobiłeś to na 3d? :P hehehe:) szkoda ze mi sie okulary podarły to bym sprawdził:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiraa Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 no nieee...pogłupieli! =D Arev rzecz jasna wygrał konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Co o tym Alienie sądzicie? Taki wieczorny speedzik, ale render testowy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Patry wygrywa - MORA.... pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Przypomina 3-dyszowy automat do robienia gumy do żucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 ha ha ha haaaaaa.., dobre... (ale gumy Turbo - pamiętaj...) pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 _Arti_ nie wiem co bierzesz... ale odstaw to ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 ja bym to widzial tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Master-> Orgia. Ja też: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Dużo naprawdę ładnych obrazków zrobiliście. Można na Was liczyć :D Ciężko by mi było wybrać coś co mi się najbardziej podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Zamiast to tak poprawiać w kółko to lepiej zbierać manatki i w drogę (pani przy basenie już czeka) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 bardzo przyjemne pionix ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 31 Lipiec 2008 Share Napisano 31 Lipiec 2008 O! No toto bardzo fajnie wyszło. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi