Georgas Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 slajver wrzucaj jakieś shadery na model bo tak to nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 znow cos tam testuje... chyba z braku pomyslow na cokolwiek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 brzydka tekstura tego floora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 sam jestes brzydki:P wiem ze brzydka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 w związku z remontem łazienki, który to niedługo ma nastąpić, stwierdziłem, że znajdę parę tekstur płytek i zobaczę, czy mi się podobają :P nie bijcie za szum, właśnie idę go usuwać. Oczywiście ręcznie, w gimpie :P soft: blender render: blender internal + AO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 czemu kafelki są przezroczyste?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 nie są, to jest odbicie :P nie chciało mi się hdri wklejać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackVasi Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 a To moj maly tescik shaderka okolo minuty :) No i druga wersja... juz sam nie wiem jak to ma byc... sam nie wiem co chce osiagnac :) No i 3 wersja najlepsza imo. DGS twym przyjacielem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Takie tam 8 godzin klikania. 1h rendering i 1h postu http://www.textury.pl/tymczasowy/Render01_bw.jpg i oryginal do wgladu: http://www.textury.pl/tymczasowy/Render01_oryginal.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackVasi Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Ładnie, a nawet Świetnie :) ale jakos mi te szyby nie pasuja :) i ujecie mogloby byc bardzej z lewej strony. Co sie dzieje z teksturą na kominku?? Ale ogolnie bardzo dobrze. No a tu moj tescik studia :) Oceniajcie :) EDIT: No i wersja Hardcore :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 z tą trawą jakoś nadal nie teges Lisie, ale reszta całkiem zacnie. pryz okazji nie ma idealnie prostych powierzchni szklanych i lekki displace w celu zniekształceń odbić w szybach by się przydał ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 lisie z odrobina postprod. to widze, bez nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 co to za soft hindus ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 AfterEffects Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 no wlasnie w czym to monkey kminisz ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 MOYB - post niby efektowny, ale przegięty, zupełnie niepraktyczny jak na wizkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 AfterEffects indid ;) i nie hindus...... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel72 Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Tadzio: Możesz trochę opowiedzieć o tym jakich użyłeś świateł i jak zrobiłeś materiał kocu? Bo próbuję zrobić to samo a nie udaje mi się, w ogóle. :D Nie mam pojęcia jak można takie coś osiągnać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Tadzio: Możesz trochę opowiedzieć o tym jakich użyłeś świateł i jak zrobiłeś materiał kocu? Bo próbuję zrobić to samo a nie udaje mi się, w ogóle. :D Nie mam pojęcia jak można takie coś osiągnać yyy... mowisz o tym z czjniczkami? 2sided-material z vrayowymi materialami z texturami i vray light w srodku. tyle:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 No jakby to małpowe zmiksować z tym lisowym, to byłoby super. :) Fajna wizka Lisie, ale kolorystycznie bezpłciowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 To już 4 podejście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 No jakby to małpowe zmiksować z tym lisowym, to byłoby super. :) Fajna wizka Lisie, ale kolorystycznie bezpłciowa. heheh fajny zwierzyniec i mix :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Master Kiełbaster - śliczne;) Troche może otoczenie ciemnawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 + wersja z komórki... jakie ringii i co z nimi? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 no z komorki fajne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 a jak zrobiłeś wersję komórkową jeśli można wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 komorką?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 chyba ms'a masz za małego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 komorkowa wersja w fotosklepie (zjechany kontrast, nojs, zły balans kolorów, mydlenie obiektywu i sporo aberracji) :P a msa mam dużego :* milion poly wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 świetna komorkowa wersja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 exterior ktory dlubalem... i juz go pewnie nie skoncze;) wiec wrzucam tu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 o cholera, architektura moskiewska. Exterior technicznie średni ale wrażenie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 co powiecie na temat mojej pierwszej "wizki"? (próbny render, na słabych ustawieniach ~45min) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 coś blada ta vizka :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 no nice nice, tylko tylne swiatla blee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 dalsze próby "wizki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 masterq i pceciq bardzo fajne renderki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Pecet fajnie wyszło całkiem :) Mi się podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 a ja odsyskalem kompa, 3tyznie temu mi upieklo plyte. moze i lepiej bo sobie wolne zrobilem ;> ale teraz do roboty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 masterku śliczniuchna qsiudemeczka! tylko faktycznie mozna było poprawić shaderek tylnych lamp lubię te auto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 dziwne, bo na zdjeciach nie widac wielkosci q7, wyglada jak wysoko zawieszona a4, ale na zywo... to dopiero olbrzym:D pecet ladna ferrarka, naturalnie wyglada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 pecet-najabardziej razi kant kaminnej sciany bo kamienie sa z 1 strony inne i z 2 inne a powinny byc tak same ( 0_o ), no i te bitmapowe drzewka w tle, jescze okno kolo sciany na balkonie jakies dziwne, reszta git! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 master pochwal sie ustawieniami aa bo bardzo fajnie wyszło:D EDIT a to wogule v ray jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 tak vray. aa to qmc (chiba 10 sampli) i camut roll + noise ninja by podłogę wygładzić. end nał samfing komplitli difrent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 ładny ford, pokaż więcej ujęć, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 ford? myslalem ze to trabant;P taki szitowy test...yyy...czegos..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 dziwna ta trawa Twoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 no jak na trawe to nie bardzo ale beton ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 syrena 100: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Swierszczu, PeCet:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi