arturprx2 Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 siata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 Witam Mam tu takie 2 (w PSie) podrasowane próbne rendery domku który robie w pracy :> P.S. Trawy nie renderowałem, bo za długo sie na nią czeka :) P.S. 2 Po protu musiałem się wyżyć po ciężkim dniu pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 miłe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 lubie ten filterek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 fajny ten efekt rozmycia na 1 obrazku, jak to zrobiles jesli mozna wiedziec a tu taki test podłogi, imo chyba nie powinna tyle odbijac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 w photoshopie stuknij filtr - rozmyta poswiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 arturprx2 serio jest taki filtr?? bo ja go na maskach robie :) a jeśli jest to jak sie nazywa w angielskim PSie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 chyba chodzi o Filter > Distort > Diffuse Glow Loki mi sie podloga podoba tylko te lampki tam nie pasuja :/ to bedzie jakies konkretne wnetrze czy to tylko test? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 noo.. człowiek całe życie sie uczy :) t0m3k miałeś racje to Diffuse Glow. Heh i pomyśleć że musiałem sie tak męczyć aby uzyskać efekt :P a tu proszę klik klik i już... chyba zbyt mało uwagi zwracam na filtry w PSie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Mortom - to nie jesteś sam, ja też robiłem na maskach hehe tu taki szybki tescik amerykańskiego muscle cara ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 powrot do srarych smieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Który lepszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 ja dla mnie drugi lepszy ale czegoś brakuje jeszcze nie wiem czego ale jakiś mankament jest :) cheers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Ja wybieram 2 :) Mnie absolutnie już nieczego nie brakuje w tym autku ;) oo79 - cięgle górskimi klimatami zapodajesz... przyjemnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2007 EX3qtor - Drugi lepszy...ale nie wiem czy hdri z chmurami to dobry wybór :) Finał wyrenderuj wide, i w dużej rozdziałce to sobie wydrukuje i powieszę. Co to za samochód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 imho 1 ale dałbym lekkie rozświetlenie tła wokół autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramsez Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Taki kieliszko-puchar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Taki se teścik shaderow opartych o ambient occlusion i fallofy, bez GI i diffusa. Model by Vetis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 fajny render biglebowsky, no jaki zmyślny telefonik, całkiem przyjemny ten shader telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 o taka o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 a gdzie reszta? :P jak zwykle świetnie, ale włosy są nieco dziwne, takie jakby... hmmm... plastikowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Master co ona brała że ma takie niewyraźne oczy ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2007 Włosy z plastiku, usta z plasteliny...i płakała noc całą. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 eno, nie jest zła, Chveti jak podrośniesz docenisz takie usta. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2007 eno, nie jest zła, Chveti jak podrośniesz docenisz takie usta. :) Tylko jeśli plastelina będzie nietoksyczna ;] Poważnie..drobinkę są za matowe imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Bardzo fajna. tylko brakuje sss na barch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Włosy z plastiku, usta z plasteliny...i płakała noc całą. :) tez bys plakal jakby Cie tak zbili, zobacz jakie ma sliwy pod oczami :D a na serio- brakuje glebi w oswietleniu (twaz plasko wyglada imo) fajne wargi :D no moze gorna warga za wysoka i powieka jej opada w lewym (dalszym) oku. fajna skóra (wlasna czy z vraymaterials.de ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 wlasnie skora slaba wyglada jak z gumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Na gumowym modelu trudno ta skórę ocenić. Słaby model odwraca uwagę od shadera. Już lepiej na kulce sobie potestować. Test współpracy z final gatherem. i takie siakieś cosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 bardzo sympatyczne :) Kojarzy mi sie z kadrem filmu od Pixar'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 strus pedziwiatr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Jak zrobiś w mentalu coś na kształt vray light? tu dałem mr spot light ale nie dość że renderuje kaszę to jeszcze zwalnia kilkunastokrotnie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2007 Bigleb - jak wektorki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Bo 3d to tylko wektorki z dodanym 3cim wymiarem:) Musze przyznać że mnie się bardzo podoba takie kombinowanie shadera w którym steruję praktycznie każdym odcieniem. Mental się okazuje najmniej ograniczonym rendererem w tym temacie. Master- Phonometric > Free Area i Target Area, współpracują pięknie z mentalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 "MANOWAR maniac" "Mister Tornister" "Moderator" "Fruuuuu" yyy... o co kaman?!? same mody sa juz na tym forum czy jak??? skad take fajne macie napysy?? ;) [sorry za oftopa] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 tadzio przespałeś nowiny każy kto ma 200 i więcej punków reputacj automatyczne zotaje modem :D dobra żartowałem :D od 100 pkt masz CUT-a jak moderatorzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 ooo to mnie jeszcze brakuje 10:) no panowie zrzutka dla tadka co by mogl sobie jakis texcior wstawic:) dalej dalej, nie ociagac sie, to nie boli;) klikamy klikamy, niewazne ze mnie nie lubicie, klikajcie pozytywy klikajcie ;P:P:P a jak juz nazbieram, to sobie dumnie napisze... "Member" :D :D :D he he he... just jokeing;) pozdraiwam 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 coraz to lepsze ale wlosy sa nie do przyjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 chyba się nie myła ;) uszy i nos też takie nie za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 model wyglada troche "Plastic surgery goes wrong" :) szczegolnie nos i usta. ten mirror na mapace jest bardzo widoczny ale shader calkiem fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 mala zagadka, co to jest ewent moze byc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 toster, opiekacz? widziałem podobny tyle, ze u podstawy tez zaokrąglony, projektu faceta, który projektował Porsche :D Droga rzecz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 hehe toster/opiekacz to to nie jest ;] ciekaw jestem co powymyslacie za cuda;] za niedlugo skoncze i was zaskocze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 jakiś sprzęt audio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 ...czołg??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 głośniki creative ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 nowa animka w trakcie robocik i kilka klatek z animacji, jakosc kiepska ale 1 klatka render ok. 2min pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 o fajne! bardzo bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 podloga zrobiona min dzieki Twojemu tutkowi SWRSC ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi