Leru Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 Witam serdecznie! Oto lista osób, które przeszły do finału: _Kreska_ Ania bluefer bojar eol ferni KacperSpala Kedzior KLICEK master_kiełbaster max_1989 RK szaka ttaaddeekk Vorek Jonasz_Real Wszystkim nominowanym gratulujemy! Pozostałym uczestnikom dziękujemy za udział :)
KLICEK Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 o słodko :) Gratulacje wszystkim ktorzy przeszli etap dalej :)
jaras Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 osobiście jestem zaskoczony że ten cienias Klicek przeszedł dalej ;) no i tym że Vorek jest 2 razy nominowany ;) btw - gratulacje dla wszystkich !
KLICEK Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 ja tez jestem zaskoczony , Leru banuj chama bo na bank ukradl to gdzies na bazarze, zaraz kolo tesco
rowr Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 hehe noo gratulacje wszystkim :D eee ale Pan czasteczka sie nie popisal bo sobie nie mozna w nicka kliknac :D [no co leniwy jestem a tak bym se kliknol i do pracy tworcy by mnie przenioslo :P]
piotrek Napisano 6 Listopad 2006 Napisano 6 Listopad 2006 Jakoś na szybko, niestarannie ten wątek założony, :p Gratuluję finalistom
Jonasz_Real Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Ej no nie osłabiajcie mnie. Czemu mi to robicie, chcecie mnie mobilizowac do pracy, okej to będziecie mieli ciekawostki do syta.
miriam Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Nio, Nio, Nio. uuu Leru's - a gdzie Twoja pracka ;))... Gratki dla Wszyskich zanominowanych :D, Pozdrawiam
Valery Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 gratuluje wszyskim nominowanym :) PS. dlaczego Vorek jest dwa razy nominowany? :p
Master Kiełbaster Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Za dużo dał w kopercie i starczyło na 2 miejsca :*
Georgas Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 gratuluje wszystkim i tym co się dostali do finału i tym co odpadli (przynajmniej probowali :) )
Ania Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 gratuluję nominowanym, Vorkowi gratuluję podwójnie. szkoda tylko że nie ma JmTm, bo fajna praca się zapowiadała.
Owen Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 gratuluje wszystkim tylko nie sobie bo nie dotrwalem do konca;P
ferni Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 to i ja pogratuluje, a co jak wszyscy to i ja tez
JunioR Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 gratulacje nominowanym bo naprawde pracki na wysokim poziomie :D p.s no no vorek sie postarał :D
CzAk1 Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Gratuluje tyk którzy dostali promocje i przeszli na następny lepwel ...nie będe płakał...
hcpiter Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Wszystkim nominowanym gratuluje ! Mam tu swoich faworytow ktorym dopinguje od początku ! Wszyscy bardzo wysoki poziom macie az zazdrosc bierze ! Oj Vorek ale Ty to umiesz przekupic jury ;)
hkropinski Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 hmm... a ja jestem mocno zaskoczony... "nominowane prace trafiają do finału" leru -> wyjasnij mi jak to jest ze nominowane są ( kilka przypadków oczywiscie ) prace nieskonczone, bez materiałów nawet? po prostu jestem tym nieco zdziwiony bo jezeli poziom jest niski ( a nie oszukujmy się, bez kilku perełek, jest taki ) to chyba powinno zostac wylonionych mniej finalistów? oczywiscie moja opinia jest czystym zapytaniem, beż nutki żalu, zazdrości, zdenerwowania czy tez tego ze nie podoba mi sie organizacja;) GRATULACJE WSZYSTKIM NOMINOWANYM:) pozdrawiam
KLICEK Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Nominacje = dodatkowy kopniak w postaci 2ch tygodni na skonczenie pracy :)
chudy Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 czyli Vorka jury kopnęło podwójnie :P:P GATULACJE WSZYSTKIM I DO PRACY!!!!
RK Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 hkropinski - chyba nie pierwszy raz tak jest (zerknij na poprzednie bitwy). Wygląda jakby jury nominowało prace "mające potencjał" a nie tylko skończone. I dobrze bo mi jeszcze sporo do zrobienia zostało :)
Kris_R Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 No właśnie właśnie ;) Zaufajcie jury paskudy :) Mi też żal tych prac, które niestety nie przeszły a zapowiadały się bardzo ciekawie. Niestety wszyscy przejść nie mogli. Gratulacje dla finalistów. DO BOJU! :)
Leru Napisano 8 Listopad 2006 Autor Napisano 8 Listopad 2006 hkropinski -> ano właśnie tak jak powiedziano przede mną ;) McMiriam -> nie mogę nadużywać władzy ;)
satanicus1991 Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 gratzki dla wszystkich nominowanych, a także dla wszystkich, którzy odpadli :(
Kedzior Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 Gratulacje wszystkim :) i powodzenia dalej.
MaJKel_zmc Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 Mam dzisiaj kaca po wczorajszym balowaniu więc powiem tylko:gratulejszyn 4 ewriłan i idę w kime.pozdro
Maxym Napisano 18 Listopad 2006 Napisano 18 Listopad 2006 Hkropinski – poniekąd zgadzam się z twoim zdaniem, to jednak faktyczne, sam regulamin mówi: z wątków uczestników zostanie pobrany plik prezentujący aktualny stan pracy .. co nie jest równoznaczne z zakończonymi pracami. "Potencjał" pozostawię bez komentarza. Tak to jest w każdym konkursie, że o wygranej bądź eliminacjach decyduje skład jury, a wówczas wiele zależy od gustu poszczególnych członków jury, jeśli w nie nie trafisz, to praca choćby dla innych była OK i tak odpadnie. A to jest uczciwe, niestety.
jurop3 Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 witam gratulacje dla tych co przeszli i tych co nie dali rady przejść, jeszcze ra gratulejszyn:D
max_1989 Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 Czy juz nie powinno byc finalnych wyników? :|
jaras Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 znając towarzyszya Leriego to jeszcze nie zebrał prac :)
Leru Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Napisano 7 Grudzień 2006 Prace już zebrane, jeszcze chwila i będą wyniki
jaras Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 o jasny gwint , to on jednak czyta forum - naraziłem się znowu ...
Ania Napisano 7 Grudzień 2006 Napisano 7 Grudzień 2006 jaras nie przejmuj się, aż ta jego chwila się zkończy on zapomni że się naraziłeś
Rekomendowane odpowiedzi