Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,7k
  • Wyświetleń 601,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Kamuflaż Snake'a

http://www.gametrailers.com/player/35081.html

Aż czasami miałbym ochotę wskoczyć w auto i podjechać do MM po PS3 diabelekda4.gif

Jesli mialaby byc jedna gra dla ktorej warto kupic ps3 to wlasnie dla tej ;)

Ja jestem w 4 akcie teraz i nie widzialem jeszcze gry zrobionej z takim rozmachem - przerywniki na silniku wygladaja jak film kinowy Final Fantasy

Napisano

boooli mnie serducho jak na trailerze gosciu celuje w glowe i trafic nie moze... na padzie..

Napisano
boooli mnie serducho jak na trailerze gosciu celuje w glowe i trafic nie moze... na padzie..

no troche by chyba bylo za latwo gdybys trafial za kazdym razem przeciwnika w glowe ;)

mnie boli tylko to ze nie kazdy moze zagrac w taka gre na duuuuzym tv

Napisano
no troche by chyba bylo za latwo gdybys trafial za kazdym razem przeciwnika w glowe ;)

mnie boli tylko to ze nie kazdy moze zagrac w taka gre na duuuuzym tv

Maly tu juz przestań się podniecać :)

Pozdro

Napisano
Jesli mialaby byc jedna gra dla ktorej warto kupic ps3 to wlasnie dla tej ;)

100% true ;)

Jak dla mnie najlepsza gra ever :]

Napisano

nigdy nie czailem gier mgso-podobnych, pol dnia skradania sie omijania przeciwników po czym one szot w nasz łeb i zaczynamy "zabawe" od początku, a graficzka w tym nowym sliczniutka szkoda tylko ze zabija ona praktycznie wszytkie nowe gry

Napisano

hehe ciekawe ile czasu i "zachodu" poczebne im bylo do zrobienia tego filmiku ;)

Napisano

Dla mnie powrót do IIWŚ to w sumie plus. Mniej automatów, więcej rifli, będą większe jaja, tak jak dawniej było z jedynką i dwójką :)

Napisano

no ja tez sie ciesze, ze rifle wracaja. znowu bede ownowal na rifle only;) Mi sie podobalo w tym trailerze to jak snajper wchodzi na drzewo. Ciekawe czy bedzie mozna w grze takie cos zrobic.

Napisano

IIWś rulez :D Jak po 2 zagralem w 4 to jakos tak dziwnie bylo, cicho jakby. Po czasie twierdzilem ze nikt nie krzyczy! "Ich braue hilfe! Ich wolle getroffen!" :D

Napisano

Gomez, cicho?! Jeszcze takiego klimatu wojny to chyba nie było w żadnej grze.

Ale ja też wole IIwś:)

Napisano

COD5, pięknie indeed....ale panowie Wam sie naprawde nie znudziły te wszystkie tytuły nt. WWII ? I jeszcze ci wszedobylscy amerykanie? :D

Napisano

Nie diabelekda4.gif No ale tym razem będzie można pograć skośnookimi, więc będzie jakieś urozmaicenie. W każdym razie jakie by to CoD5 nie było, na pewno wyląduje na mojej półce. Ot takie uzależnienie :)

Napisano

ja to bym pograł w 2 wojenny tytuł ale w klimatach Return to Castle Wolfenstein :o) , te wszytkie cody mohy itp jakies ble są

Napisano

O tuż to. Powrót do ratowania świata w pojedynkę, to by była miła odmiana.

Napisano

to bedzie albo wyjscie s2 albo ogloszenie prac nad D3 mi wszystko jedno ogolnie bo to super i to tez :)

Napisano
dodatek do wow wrath of the lich king, bo zbliza sie ivent w fr ? :P

nie mow nie mow bo juz bylo dawno zapowiedziane ze bedzie dodatek do WoW`a

Klicor nie psuj mi nadzieji ! :D

Napisano

eee za wcześnie na ogłoszenie DIII.

Niedawno Blizz zresetował konta na BattleNecie więc pewnie jeszcze trochę pociągną dwójkę. KLICEK dobrze prawi, Wrath się zbliża i wydarzenie Blizzarda we Francji. A DIII wyjdzie z czasem ;)

Na tym obrazku widać jeden jakiś znak runiczny po lewej. Dziś na stronie Blizzarda można już zobaczyć bardziej rozbity lód i aż 3 znaki runiczne ;)

Chociaż... ten obrazek po prawej na górze wygląda jak run Hel.

A może... może to nie jest lód? Może to worldstone (pomijając fakt, że worldstone był czerwony ;) )?

Edytowane przez Leru

Napisano

Diabeł Trzeci. Czwarty run i jakby 1 brakowalo do pentagramu...

Napisano

Hmm

Na moje to jest Starcraft2 a w srodku te dwa biale oczka to jest protoss.

Runy tez maja zbyt "kosmiczny character" niz takie ktore moglyby byc uzyte w diablo.

Ale niech no Kills sie wypowie, on jest specem od stara ;)

ice4.jpg

Napisano

to diablo 3 sie szykuje w weekend podobno ma to byc ogloszeone, jeden z tych znaczkow to najlepszy run z diablo 2 ...

tak slyszlem.

Napisano

Ostro!

Ale jakby nie było, strasznie denerwujący jest to nakręcanie hype'a przed megatytułami.

Comming soon, this summer, this year, this millenium...ble...

Fallout też miał być w sierpniu a już chyba na wrzesień się przesunęli. Mam nadzieję, że na gwiazdkę sporo tytułów przynajmniej wyjdzie bo nie ma w co grać... ble..

Napisano
mass effect przeszedles?

Dzięki Tobie dowiedziałem się co to:p

Na razie wziąłem przykład z Poraszka i zassałem Rappelz:p

Zaklikuję sobie żółwie na śmierć...

Napisano

ja od jutra bede multil w Bad Company ;) demko bylo swietne... mila odmiana wkoncu bedzie po Cod4

Napisano

Mass Effect jest mega gierka. ciesze sie, ze bedziesz mial w co grac :D Ja mam w poniedzialek ostatni egzamin i wracam do gry bo juz nie wyrabiam.

demko do Bad Company jest na pewno kozackie. Szkoda ze na tv ;P

Napisano
Na razie wziąłem przykład z Poraszka i zassałem Rappelz:p

Zaklikuję sobie żółwie na śmierć...

LOL, Ty powaznie?? oO

Mass Effect jest swietny imo jedna z lepszych gierek tego/zeszlego roku.

Napisano
LOL, Ty powaznie??

Poważnie. Pół godziny zabijania żółwi przed snem dobrze robi na nerwy.

Zacząłem na serwerze tym pierwszym z góry, chodze i lukam co się dzieje ogólnie...

A pozatem na Nintendo DS sobie w New Super Mario Bros pogrywam.

Śliczności już się nie denerwuje, że tracę czas na "głupie gry" tylko patrzy z politowaniem...

Edytowane przez Levus