Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,7k
  • Wyświetleń 604,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
To znaczy?

Niewierny miał na myśli że jest super ;)

Dobrze im idzie A10. Mam nadzieje że nic im się nie popsuje z kompatybilnością wsteczna z KA50 i nie zrezygnują z tego.

Napisano

Fajnie by było jakby FC2 też było kompatybilne. Nie wyobrażam sobie za bardzo misji z Ka-50 i A-10C, a maszyny z FC2 by dały fajny klimat w coopie.

Napisano

@ A10: na pewno bardziej egzotyczne niz symulator odkurzacza w sims :)

Napisano

Niewierny ;p Tak chodziło o to że kozacki - na nacie można gdzieś obadać jakis making of/siatki itp takich rzeczy??

Napisano

Co do siatek. Był kiedyś taki niedobry programik który sczytywał dane z karty grafiki i zapisywał je do maxowej bodajże sceny. Ma ktoś namiary na to? Bardzo chętnie bym popatrzył na siatki z kilku gierek, tak w ramach edukacji. Same obrazki wirefrejmów jakoś za mało mnie stymulują a darmowe modele często mają jakieś babole których nawet ja bym nie popełnił.

Napisano

Brunek, zaraz Cie coponiektory pojedzie za autopromocje ... :D

Napisano
na fejzbuku pojawil sie filmik z pewnej polskiej produkcji

to na peceta, czy iPhona?

Napisano
Fajnie by było jakby FC2 też było kompatybilne. Nie wyobrażam sobie za bardzo misji z Ka-50 i A-10C, a maszyny z FC2 by dały fajny klimat w coopie.

KA50, A10 i następny w kolejce AH64 miały być początkowo dodatkami do FC2 z tego co pamietam. Ale już na poziomie KA50 ludzie z Eagla zauważyli że stopień zmian jest zbyt duży i zrobili nową gre. Sam multi tych obu mnie też nie jara, ale jeśli zrobią kompatybilne to i AH64 będzie śmigało z ww.

Napisano

Zgadza się, ale tu poszło o licencję. Marka LockOn należy do UBI, a ED i TFC chcieli być od nich niezależni. Ograniczało to ich podejście do symulacji. Być może wojskowe kontrakty też coś tu namieszały.

ola-f - no wiesz...

Napisano

no przy tej jakości filmiku, rozdziałce i 15fpsach to wygląda jak z iFona, albo PSP. Sorry.

Napisano
pierwsze screeny widzialem chyba 20 lat temu, warto jednak przyspieszyc z wydaniem gierki ;)

A po co panie Klicor cokolwiek przyspieszać? Gierka się robi bez nerwów.

Napisano
A po co panie Klicor cokolwiek przyspieszać? Gierka się robi bez nerwów.

Ale koszty rosną. Wiele firm tak się położyło;]

Napisano

Wygląda spoko, ale rzeczywiście czytam o tej grze już od paru lat i mam nadzieję, że jesteście już na finiszu.

Napisano

Jak tu nie kochać Valve ;)

http://store.steampowered.com/video/630/5722

W poniedziałek będzie miała premierę darmowa gra Alien Swarm. Jest to remake moda do UT2004, którego autorzy pracują w Valve. Brali udział w tworzeniu L4D2 i Portal 2. Alien Swarm to klon Alien Breed i tym podobnych shooterów. Co ciekawe, z grą będzie opublikowane SDK, śmiga ona na najnoweszej wersji Source.

Napisano

Valve kochać od czasu do czasu, jak wypycha paczki z fajnymi grami w sensownej cenie lub robi promocje - za nic więcej ;)

Napisano

Czy ja wiem. Valve kochać jak zatrudnia modderów/studentów/samouków i pozwala im na zrobienie gier pokroju rzeczonego Alien Swarm czy mojego ulubionego Portala :) Poza tym, przeprosiłem się ze Steamem i naprawdę lubię ten system dystrybucji. Zaraz na drugim miejscu po http://www.gog.com

Napisano

Miałem na myśli to, że w życiu nie kupiłbym u nich np. gry premierowej (50-60 e) - przelicznik dolar/euro 1:1. To jest niby ta tańsza od tradycyjnej cyfrowa dystrybucja :P Też się przeprosiłem ze Steamem, bo wreszcie wykorzystuje w pełni moje łącze. Zazwyczaj kupuję jednak starsze tytuły (np. paczkę Ghost Reconów ostatnio).

Btw. AS zrobiło Black Cat Games, ci sami od wersji na UT2004. To również autorzy popularnego w pewnych kręgach "Thiefa multiplayer", czyli ThieveryUT.

Napisano
Miałem na myśli to, że w życiu nie kupiłbym u nich np. gry premierowej (50-60 e) - przelicznik dolar/euro 1:1. To jest niby ta tańsza od tradycyjnej cyfrowa dystrybucja :P Też się przeprosiłem ze Steamem, bo wreszcie wykorzystuje w pełni moje łącze. Zazwyczaj kupuję jednak starsze tytuły (np. paczkę Ghost Reconów ostatnio).

Też bym nie kupił premierowej gry na Steamie. Nie nasze ceny :)

Btw. AS zrobiło Black Cat Games, ci sami od wersji na UT2004. To również autorzy popularnego w pewnych kręgach "Thiefa multiplayer", czyli ThieveryUT.

Zgadza się. Nową wersję AS tworzy trzech byłych członków BCG, którzy teraz pracują w Valve. W sumie to dość smutna wiadomość dla Team17, których nowy Alien Breed nie jest aż tak dobrą grą. Teraz dodatkowo będzie musiał walczyć z darmówką w podobnych klimatach.

Ciekaw jestem co maniacy zrobią z SDK :)

Napisano

Ciekaw jestem co maniacy zrobią z SDK :)

Ja bym się ucieszył z modyfikacji a'la starcraft 1/2 :D Jakby co rajfla moge dać.

Napisano
Nowy trailer Starcrafta 2, miazga:

heh no to chyba będzie głęboka fabuła :]

Napisano

ciagle nie moge znalezc na sieci tego filmiku z Carrigan (czy jakos) jak ją zostawiają na planecie i odlatują. Widzialem tylko storyboardy :/ a to najciekawszy element fabuły imo.

Napisano

Valve wydała na steamie za free Alien Swarm - shootera w starym stylu Alien Breeda z tym, że ten jedzie na silniku znanym z drugiego half-life - source. Moderzy ucieszą się z faktu, że do gry jest dołączone SDK.

Napisano

brakuje eksplodujęcego Hello Kitty i samonaprowadzanego Buzz'a z toy story.

Napisano

Dla mnie padaka, zero podniety, mimo tylu lat miłości do CoD-ów. Pamiętając atak psów z WaW można się spodziewać wszystkiego, włącznie z nalotem nazi gołębi z C4.

Napisano

Biorac pod uwage jakim zawodem byl WaW w porownaniu do COD:MW wstrzymam sie z entuzjazmem dopoki nie zagram...na pierwszy rzut oka jest nawet spoko ale ma ten lekki treyarchowy nalocik niedorobienia...

Napisano

Treyarch sie dużo nauczył i wyciągnął wnioski, zobaczycie:P

...mam nadzieje.