ofca Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 http://www.blizzard.com/us/splash.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 http://www.gry-online.pl/s013.asp?ID=41705 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 yey diablo 3 :) kurcze ale zrobili ludzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Yeea ! wkoncu sie diablo 3 odezwalo ! Wiedzialem wiedzialem :p tak myslalem ze to prawdziwy :D http://www.youtube.com/watch?v=sAXCiUEv0ks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 http://www.blizzard.com/diablo3/ REWELACJA. Po prostu PIEKNE. Blizzard poraz kolejny pokazuje klase, reszta niech sie schowa. Mozna marudzic, ze grafika zbyt kolorowa, ze taka, ze sraka. Ale nikt nie zaprzeczy, ze tu WSZYSTKO trzyma sie kupy, WSZYSTKO sie klei. Boskie, po prostu MNIAM! Inni moga sie jedynie uczyc. BTW, zobaczcie sobie wszystkie Trailery, wlacznie z Artworkiem. Boszzz... biegne do kibla ;))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Grafika jest po prostu fantastyczna, przerysowana, nieco kreskówkowa, ale ocieka klimatem. Miła odmiana za pogonią za uber-realizmem. Dla mnie zdecydowanie zapowiedź roku. Niech te wszystkie Crysisy i inne hiper realistyczne gry się schowają :P Tu o grywalność i klimat chodzi, nie o shadery. Reanimator - wyłaź już z tego kibla, bo kolejka się robi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 aaa w końcu, ile można było czekać. widzę ze szykuje sie spory zastój na forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Pewnie spalicie mnie na stosie za moje herezje, ale mnie zawsze Diablo nudziło. O jakiej grywalności mówimy gdy tylko chodzimy i siekamy? :P Wystarczy przejrzeć tytuły na pleja, co drugi to taka siekanka hehe :D Z takich siekanek najbardziej podobał mi się Silver bo miał jakąś tam fabułę bardziej rozbudowaną i przekozacką oldschoolową grafę :D Aż sobie zainstaluję :D ps A zapchany ten server... Edit: Właśnie teraz Diablo mi przypomina Silvera, więc może się nawrócę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Swego czasu zagrywalem sie w Diablo, ale fakt - gameplayu na dzien dzisiejszy tam brakuje. Ale wiesz co? Blizzard nie spi, a ma dodatkowo KUPE doswiadczenia z World of Warcraft. Jezeli konwencja sie jeszcze nie zestarzala, to z reszta sobie poradza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 ja tez nigdny nierozumialem zachwytu nad ta gra _ co chodzilem do kumpla ktory w to gral to ciagle tylko biegal po jakis podziemiach i klikal caly czas ;) _ strasznie ciekawe a 3 wyglada jak gra na komorki momentami _ no moze troche przesadzam/ a jesli grafika to nie wszystko to co ta gra ma do zaoferowania i czego inni maja sie uczyc od blizzarda ? MGs4 czy Bad Comany maja duzo wiecej ciekawych pomyslow i to chyba blizzard stoi w miejscu od paru lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 klik, klik, klik, klik, klik, klik ;) Nie mówcie, że Was to nie kręci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Grafika jest po prostu fantastyczna, przerysowana, nieco kreskówkowa, ale ocieka klimatem. Miła odmiana za pogonią za uber-realizmem. Dla mnie zdecydowanie zapowiedź roku. Niech te wszystkie Crysisy i inne hiper realistyczne gry się schowają :P Tu o grywalność i klimat chodzi, nie o shadery. Reanimator - wyłaź już z tego kibla, bo kolejka się robi ;) zgadzam sie z Mistrzem Empeck. Kozacko prawi prawde. no to czekamy ze 2 lata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Kusanagi, litosci. Porownujesz RPG/hack and slasha do MSG4? To powazny argument, czy zart? ;P Jestem fan-boyem Blizza, nie pogadamy ;)))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Wkoncu!! *O* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Szczerze przyznam, że nie klikałem ani w Diablo, anie Diablo 2. Jak koledzy w to grali, ja mogłem sobie jedynie pomarzyć, bo nie miałem swojego kompa. D3 wygląda fajnie, ale patrząc na nie nic mi nie stanęło. Może po prostu wolę inne gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 no bo niegrales w 1 i 2 wiec normalne ze ci nie stanelo :] A moze dlatego ze nie mialo ci co stac ;) [joke] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 Blizzard jak zwykle przeszedł samego siebie. Klimacik starych cześci w nowej oprawie. I ten niezapomniany odgłos wypadania przedmiotów mniam :). Po strategicznych rozgrywkach WOWa i wściekaniu się na ludzi w rajdzie przynajmniej trochę rozwałki bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 Nie sluchac Kusego. On nie rozumie moich co weekendowych siege'y czy raidow na bossy, kilku godzinnych party w dungeonach etc. on nie jest targetem dla diablo. *wolny ten kibel juz?* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 jeszcze jeszcze jeszcze ja ! musisz zazcekac chwilke... daaaamn ahh i wogole, no to za 2/3 lata pogramy w Diabełka.. czekamy czekamy :D btw - Porassz wroc ze no na Abandoned land, smutno tak bez tego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 nie no D2 zaczelo byc nudne po polowie gry. Pierwsza Diablo to bylo mistrzostwo swiata. Przemistrzostwo. Zajebiscie, ze robia kolejna czesc. Blizzard jeszcze nie popisal sie kiepską grą więc tutaj nie ma co wątpić - to bedzie pełen sukces. PS A Silver faktycznie byl super. Sposob zadawania ciosow byl tam super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 (edytowane) WOOOW SZYKUJE SIĘ NAJLEPSZA GRA WSZECHCZASÓW!!! Nie moge się doczekać kolejnej siekaniny w DIABLO!!! kupa nowości woohoo! Bez dwuch zdań, poprostu gra ma to COŚ!! DIABLO 3 koming! EDIT: Ugodowy edit Edytowane 29 Czerwiec 2008 przez Cruzh3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 racja, kupa pieprzenia co napisales :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 Ktos sie prosi o flame'a ale co tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 Cruzh3r - ju get a dżooob a nie piszesz bzdury. 5-6 lat temu taka grafika w grach? ty tak 4real? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 (edytowane) ... Po piersze to teaser, a nie trailer. Po drugie mowilem o wizualnej stronie Diablo, ze tu sie trzyma wszystko kupy. Wystarczy looknac na np. Warhammer Online, zeby zobaczyc o co mi chodzi. Widzisz, ja nie jestem wyznawca najnowszych efektow w grach, ze wszystkie musza miec wszystko. Nie jestem tez wyznawca realizmu w grach. Nie potrzebuje tego. Grafika zarowno WoWa jak i Diablo, design, tekstury, oswietlenie jest dla mnie na najwyzszym poziomie. Moze nie technologicznym, bo kazdy debil umie zrobic normalke, ale jakosciowym. Popatrz zreszta w Artworks Trailer. Nie ma co sie o to sprzeczac. Po pierwsze dlatego, ze kazdy lubi rozne rzeczy, a po drugie, jestem tak mocno przekonany o swoich racjach, ze wiesz... ;D Jezeli chodzi o gameplay to zgadzam sie z Toba prawie w pelni. Ale tu znowu wkraczamy w sfere gustu. Boje sie troche, ze konwencja sie zestarzala, ale z drugiej strony wyrazilem juz nadzieje, ze Diablo 3 bedzie wypchany lekcjami z poprzednich gier. Kupa Twoich argumentow, byc moze jedynie pragnac sie podroczyc, nie ma sensu. W pelni interaktywnego otoczenia nie ma w masie nowych gier i zyjemy. Poza tym w Diablo nie chodzi o nowinki. Blizzard celowal zwykle raczej w historie, gameplay. Przez tyle lat jada na 3 tytulach i za kazdym razem swiat wstrzymuje oddech. Moze nie Ty konkretnie, ale wystarczy looknac co sie dzieje na serwisach z grami, a ja sie pod to lapie. Ot, Blizza mozna kochac, albo miec w dupie. Nie jest to jedyna firma gamedeveloperska, nie musisz grac w ich gry, wiec daj sie fanbojom poonanizowac newsami ;) Edytowane 29 Czerwiec 2008 przez Reanimator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 Podpisuje się pod tym co pisze Reanimator. Nie zależy mi na nowinkach technicznych. Gra po prostu ma mieć to coś. Coś co sprawia, że mówisz sobie grając w nocy, że jeszcze kawałek i już kończysz. A później wita cię dzień a ty ciągle grasz. I gry Blizzarda to mają. I na to liczę w Diablo III :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 makak_ - a po 5 latach znowu wkladasz cd do napedu i znowu grasz, az wita Cie rano... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 Diablo diablo ... a gdzie silent hill?? Wlasnie siedze w pracy i sobie przegladam filmiki ... smaczek http://www.gamersyde.com/news_6697_en.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 (edytowane) Hehe czeka na flame blizzard-fanów? 1 Nie no bez przesady panowie przyjdzie gra to będzie można się podniecać... wsumie nie lubie polityki Blizzarda(wow i nerfowanie maga);) ale gry robią fajne tak jak makak mówi. Reanimator ja żadnych argumentów niestarałem się nawet pokazać tylko ożywić dyskusje. GOTO 1 wsumie tyle kasy im zasponsorowałem (wow) że moge pomarudzić;-)) Edytowane 29 Czerwiec 2008 przez Cruzh3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 Błagam Gameplay nie wnosi nic nowego praktycznie, ten sam shitowy gameplay. No tu sie zgodze. No ale co mozna zmienic w czyms co juz jeste perfekcyjne i wywazone? "interactive environment"- bueeheheh... "oh i dont know if this chest got trap" coza głupota. Typ reklamuje to z podnieceniem dziecka. Niewiem... Teraz to interactive environment to byłby gdyby mapa się poruszała, albo biegało się jak w shadow of collosus po czymś jakkolwiek ruchomym, a tu to samo bieganie po "fully interactive environment!!" czyli loszku, "hiper mega lot of new creatures" "Oh look this one does some LOADS of damage"(tutaj wklejcie piszczące japonki). Nic nowego i marność nad marnościami Interaktywnosc z otoczeniem nie jest zadna nowoscia w grach, aczkolwiek mozna to nazwac mala rewolucja, jesli chodzi o Diablo. Bo to naprawde urozmaica gameplay :) Teraz ci co narzekali na to ze Diablo to tylko glupie klikadelko, moge sie poczuc glupio :) Wszak ta interakcja pozwala na nowy sposob eksterminacji bestyjek ;) Ogólnie jakby to było 5-6 lat temu. Z TĄ grafiką jaką widać(tam było dynamic lighting?) to by sie nadawało. Jesli ci sie nie podoba grafika i potrzebujesz czegos z wodotryskami albo hiperrealistycznego, to pograj w crysisa... Graficznie gry od Blizzarda sa jednymi z najlepszych na swiecie :) DLaczego? Idealnie wywazona, z wyczuciem, estetyczna, magivzna :) I do tego teksturki malowane recznie :) CO jak co ale Crysis czy nawet GoW albo nowy Fallout nigdy nie bedzie mial takiego klimatu jak Diablo. błagam czekać na kolejny badziew blizzarda... No comments :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 Cruzh3r po co edytowałeś swoje posty, masz prawo mieć swoje zdanie i nie musisz się zgadzać z opiniami innych. A z tym graniem do rana i do wieczora i do rana to rozumiem, patrząc na filmiki widać, że te 10tys kliknięć musi trochę potrwać :) Za to odgłosy są pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 W ramach przypominajek. Gdy wyszło DII miałem starego kompa, i gra mi średnio chodziła. Więc pojechałem najpierw do jednego kumpa i grałem cały dzień, następnie pojechałem do drugiego, który akurat mieszkał sam, i grałem całą noc. Rano znajomy budzi się i pyta: Grałeś całą noc?! Nooo... mogę jeszcze trochę pograć :D Teraz jak o tym pomyśle, to trochę chore, ale miło się to wspomina ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 Blizzard jeszcze nie popisal sie kiepską grą więc tutaj nie ma co wątpić Nie popisał się bo nie wydał jej hehehe :D A mowa o Warcraft Adventures: Lord of the Clans. Ale słyszałem ze to ruscy w połowie robili to dlatego hehe xP Co do Silent Hill'a to grałem i przeszedłem tylko jedynaczkę. Pamiętam tą przyśpieszoną akcję serca i opróżnianie pełnych portków :D W kolejne części nie grałem, nie wiem czy warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 -sh2- hell fcking yeah, -sh3- meh, -sh4- yup Ale to moje odczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 w takim razie wybieram SH2 :D hehe to mam kolejną gierkę na nudne noce :D Na razie kończę kampanie HoMM2 i w Arcanum pykam (same oldschoolowe tytuły :D), ale Arcanum dziwne jest i na początku nudzi strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 Ano ja podobnie jak Kusagi i Crusher nie podnieciłem się za bardzo... Gampley nigdy mi specjalnie nie podchodził, no ale w Diablo I i II (zwłaszcza I) był potężny, brudny, średniowieczny klimat, którego tutaj nie widzę... Grafika opadu szczęki nie powoduje, widać że robili to ci sami ludzie co WOW - przesłodzone i przekolorowane to jest imo... Przydało by się trochę brudu i mrocznego klimatu a nie jakichś lochów jak z kreskówek dla dzieci ;) Artystycznie to może i jest fajnie, ale z klimatem pudło moim zdaniem. Geometria raczej prosta, lajtmapki ładnie wyrenderowane i to wszystko - technicznie to na poziomie to jest Titan Questa. Może to będzie spoko giera, pożyjemy zobaczymy - na razie z łazienki nie skorzystam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 bo Diablo to gra dla satanistow hehe ktorzy maja poroza w avatarach jak Poraszek ;) wiec jarac sie nie moga tylko ludzie ktorzy lubia takie klimaty i tyle co do Silent Hilla to bedzie raczej srednia gra bo japonce juz jej nie robia_ na szczescie wyjda Sireny na ps3 ;) http://www.gamersyde.com/stream_6904_en.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulfon_Fascynator Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 (edytowane) http://img180.imageshack.us/my.php?image=makeluvnotwarcraftzs3.jpg i wszystko na ten temat z mojej strony :P teraz sie wyjasnilo dlaczego co poniektorzy do lazienki biegaja.....grupowo.......hyhy :] Wiedzmin ma lepsza grafike od tego Diablo 3......jak oni taki shit chca wydac to ja czuje ze bardziej bede czekal na kolejna czesc Wiedzmina niz na Diablo 3 Edytowane 29 Czerwiec 2008 przez Kulfon_Fascynator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 Kulfon, ty się nie patrz na grafike... Blizzard to w moim odczuciu jedna z niewielu firm która pamięta, że są rzeczy ważniejsze od grafiki w grze.... chodzi żeby był klimat, gameplay ciekawy, i ten efekt, że po latach ludzie będą ją wspominać z łezką w oku... a nie tylko kasa i uber realistyczna grafa... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Na razie kończę kampanie HoMM2 i w Arcanum pykam (same oldschoolowe tytuły :D), ale Arcanum dziwne jest i na początku nudzi strasznie. hehe... za Arcanum masz +1 do szacunku :) To jedna z moich ulubionych gierek. Przekozacka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 na stronie gamespot.com pojawiło się kilka nowych informacji o FIFA 2009 oraz ciekawe screenshot'y łącznie z siatką dla zainteresowanych, Tu jest link bezpośrednio do zdjęć pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 To co pokazali z Diablo 3 mi sie bardzo podoba. Ladne teksturki, swietne oswietlenie i efekty. I co najwazniejsze nic tu nie jest przesadzone. Szczerze mowiac mam juz dosc gier, gdzie widac jeden wielki brud i noise i wszystko w jednej tonacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 (edytowane) diablo graficznie idzie w strone wowa(cartoon): http://www.gram.pl/news_8gvkHOe6_Nie_wszystkim_podoba_sie_Diablo_III.html + pare fajnych porównani i przeróbek i petycja lol. Fajne q&a http://www.petitiononline.com/d3art/petition.html hehehehehe najprawdziwsze---> http://img180.imageshack.us/my.php?image=makeluvnotwarcraftzs3.jpg Edytowane 2 Lipiec 2008 przez Cruzh3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 Wg mnie Diablo idzie w kiedynku XIII... Albo Laboratorium Dextera... Albo Atomówek... Albo GITS... Albo Królika Bugsa... Albo Bolka i Lolka... A może Jetsonów? Bo to wszysko przecież cartoon... I do tego mają też kolory! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 a monitory to wy kolorowe tam macie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 http://kotaku.com/5021118/diablo-fans-petition-against-diablo-iii A noz widelec sie uda, aczkolwiek znajac game art nie sadze, znaca blizz'a jest szansa. Chemy wiecej gotyku !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 Bzdura. Dobrze, ze w Blizzie pracuja ludzie, ktorzy sie znaja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 Bzdura. Dobrze, ze w Blizzie pracuja ludzie, ktorzy sie znaja ;) Dobrze gada, dać mu wódki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 Dobrze gada, dać mu wódki ;) Ja mam jeszcze Luksusową ze swojego wesela :D Nikt juz nie moze na nia patrzec. A wesele bylo we wrzesniu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 2 Lipiec 2008 Share Napisano 2 Lipiec 2008 :D To wy sie nie znacie, O! ;) A Blizzard jedzie po najmniejszej linii oporu, ma team który sprawdził się w tworzeniu takiej grafy to tworzą taką grafę i tyle. Choć z drugiej strony patrząc, ta dyskusja na temat kolorystki Diablo to woda na młyn marketingowców, może ta przekolorowana grafika to taka podpucha żeby ludzie protestowali? ;) Z drugiej strony fanatykom Wowa się podoba - a tych jest więcej niż zatwardziałych fanów Diablo hehe sand, dawaj tej wódy, to może mi się grafa spodoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi