_michal Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Wykonanie kokpitu lol To znaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 To znaczy? Niewierny miał na myśli że jest super ;) Dobrze im idzie A10. Mam nadzieje że nic im się nie popsuje z kompatybilnością wsteczna z KA50 i nie zrezygnują z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Fajnie by było jakby FC2 też było kompatybilne. Nie wyobrażam sobie za bardzo misji z Ka-50 i A-10C, a maszyny z FC2 by dały fajny klimat w coopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 http://n4g.com/news/554390/3ds-augmented-reality-mariokart Augmented Reality + 3D + sterowanie ruchem = Miazga! :D Ten sprzęt ma przezajebisty potencjał. Oby w okolicach premiery pojawiła się taka gierka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 @ A10: na pewno bardziej egzotyczne niz symulator odkurzacza w sims :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Niewierny ;p Tak chodziło o to że kozacki - na nacie można gdzieś obadać jakis making of/siatki itp takich rzeczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Nie bardzo, nie udało mi się namierzyć żadnych siatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 na fejzbuku pojawil sie filmik z pewnej polskiej produkcji http://www.facebook.com/video/video.php?v=131349660233345 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Co do siatek. Był kiedyś taki niedobry programik który sczytywał dane z karty grafiki i zapisywał je do maxowej bodajże sceny. Ma ktoś namiary na to? Bardzo chętnie bym popatrzył na siatki z kilku gierek, tak w ramach edukacji. Same obrazki wirefrejmów jakoś za mało mnie stymulują a darmowe modele często mają jakieś babole których nawet ja bym nie popełnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 3d ripper dx? czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 3dripper do dla Dx, dla OpenGL jest OGLE: http://ogle.eyebeamresearch.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Brunek, zaraz Cie coponiektory pojedzie za autopromocje ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 na fejzbuku pojawil sie filmik z pewnej polskiej produkcji to na peceta, czy iPhona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Fajnie by było jakby FC2 też było kompatybilne. Nie wyobrażam sobie za bardzo misji z Ka-50 i A-10C, a maszyny z FC2 by dały fajny klimat w coopie. KA50, A10 i następny w kolejce AH64 miały być początkowo dodatkami do FC2 z tego co pamietam. Ale już na poziomie KA50 ludzie z Eagla zauważyli że stopień zmian jest zbyt duży i zrobili nową gre. Sam multi tych obu mnie też nie jara, ale jeśli zrobią kompatybilne to i AH64 będzie śmigało z ww. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Zgadza się, ale tu poszło o licencję. Marka LockOn należy do UBI, a ED i TFC chcieli być od nich niezależni. Ograniczało to ich podejście do symulacji. Być może wojskowe kontrakty też coś tu namieszały. ola-f - no wiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 3d ripper dx? czy jakos tak 3dripper do dla Dx, dla OpenGL jest OGLE: http://ogle.eyebeamresearch.org/ Wielkie dzięki. :) Ciekawe czy zassa mi modele z Prototype. Ta gierka świetnie operuje LODem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 to na peceta, czy iPhona? na NES'a.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 no przy tej jakości filmiku, rozdziałce i 15fpsach to wygląda jak z iFona, albo PSP. Sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 na fejzbuku pojawil sie filmik z pewnej polskiej produkcji http://www.facebook.com/video/video.php?v=131349660233345 Całkiem spoko ;], ciemno trochę jak na mój gust XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Całkiem spoko ;], ciemno trochę jak na mój gust XD. pierwsze screeny widzialem chyba 20 lat temu, warto jednak przyspieszyc z wydaniem gierki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 pierwsze screeny widzialem chyba 20 lat temu, warto jednak przyspieszyc z wydaniem gierki ;) A po co panie Klicor cokolwiek przyspieszać? Gierka się robi bez nerwów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphic Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 A po co panie Klicor cokolwiek przyspieszać? Gierka się robi bez nerwów. Ale koszty rosną. Wiele firm tak się położyło;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 dont rush, nastepny iphone uciągnie tą grafę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 zaryzykuje kolejna zolta kartke. olaf, za przeproszeniem, nie p********. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 reanimator, nie zolta, awarda dostaniesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 3 Lipiec 2010 Share Napisano 3 Lipiec 2010 Wygląda spoko, ale rzeczywiście czytam o tej grze już od paru lat i mam nadzieję, że jesteście już na finiszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 http://www.zbrushcentral.com/showthread.php?t=089835 Mistrzowska praca. Nie obraziłbym się grać takim miśkiem w jakiejś klimatycznej gierce na PS4. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 heh stary dobry Clint ;] czymze byloby kino bez takiego goscia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 Jak tu nie kochać Valve ;) http://store.steampowered.com/video/630/5722 W poniedziałek będzie miała premierę darmowa gra Alien Swarm. Jest to remake moda do UT2004, którego autorzy pracują w Valve. Brali udział w tworzeniu L4D2 i Portal 2. Alien Swarm to klon Alien Breed i tym podobnych shooterów. Co ciekawe, z grą będzie opublikowane SDK, śmiga ona na najnoweszej wersji Source. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 Valve kochać od czasu do czasu, jak wypycha paczki z fajnymi grami w sensownej cenie lub robi promocje - za nic więcej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 Czy ja wiem. Valve kochać jak zatrudnia modderów/studentów/samouków i pozwala im na zrobienie gier pokroju rzeczonego Alien Swarm czy mojego ulubionego Portala :) Poza tym, przeprosiłem się ze Steamem i naprawdę lubię ten system dystrybucji. Zaraz na drugim miejscu po http://www.gog.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Judym Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 Miałem na myśli to, że w życiu nie kupiłbym u nich np. gry premierowej (50-60 e) - przelicznik dolar/euro 1:1. To jest niby ta tańsza od tradycyjnej cyfrowa dystrybucja :P Też się przeprosiłem ze Steamem, bo wreszcie wykorzystuje w pełni moje łącze. Zazwyczaj kupuję jednak starsze tytuły (np. paczkę Ghost Reconów ostatnio). Btw. AS zrobiło Black Cat Games, ci sami od wersji na UT2004. To również autorzy popularnego w pewnych kręgach "Thiefa multiplayer", czyli ThieveryUT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 Miałem na myśli to, że w życiu nie kupiłbym u nich np. gry premierowej (50-60 e) - przelicznik dolar/euro 1:1. To jest niby ta tańsza od tradycyjnej cyfrowa dystrybucja :P Też się przeprosiłem ze Steamem, bo wreszcie wykorzystuje w pełni moje łącze. Zazwyczaj kupuję jednak starsze tytuły (np. paczkę Ghost Reconów ostatnio). Też bym nie kupił premierowej gry na Steamie. Nie nasze ceny :) Btw. AS zrobiło Black Cat Games, ci sami od wersji na UT2004. To również autorzy popularnego w pewnych kręgach "Thiefa multiplayer", czyli ThieveryUT. Zgadza się. Nową wersję AS tworzy trzech byłych członków BCG, którzy teraz pracują w Valve. W sumie to dość smutna wiadomość dla Team17, których nowy Alien Breed nie jest aż tak dobrą grą. Teraz dodatkowo będzie musiał walczyć z darmówką w podobnych klimatach. Ciekaw jestem co maniacy zrobią z SDK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ribel Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 http://gamedeveloper.texterity.com/gamedeveloper/2010cg#pg21 - nowe wydanie Game Career Guide od GameDeveloper Magazine. Można popatrzeć na płace w branży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 Ciekaw jestem co maniacy zrobią z SDK :) Ja bym się ucieszył z modyfikacji a'la starcraft 1/2 :D Jakby co rajfla moge dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 No to ja też zapodam linka do gierki nad ktora siedzielem kilka dobrych miesiecy http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-james-bond/701796 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 Trochę textur z Torchlight. Świetna rzecz. http://jeremyhuxley.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 22 Lipiec 2010 Share Napisano 22 Lipiec 2010 Nowy trailer Starcrafta 2, miazga: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweester Napisano 22 Lipiec 2010 Share Napisano 22 Lipiec 2010 Eeee... Kiedy to będzie w kinach? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 22 Lipiec 2010 Share Napisano 22 Lipiec 2010 Nowy trailer Starcrafta 2, miazga: heh no to chyba będzie głęboka fabuła :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 22 Lipiec 2010 Share Napisano 22 Lipiec 2010 ciagle nie moge znalezc na sieci tego filmiku z Carrigan (czy jakos) jak ją zostawiają na planecie i odlatują. Widzialem tylko storyboardy :/ a to najciekawszy element fabuły imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 http://www.theduogroup.com/trailers/gow3-what-have-i-become/ taki fanboizm, ale swietnie zrobiony, sa pewne niedoróbki, ale fak yt! Mi sie bardzo podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdiJager Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 Valve wydała na steamie za free Alien Swarm - shootera w starym stylu Alien Breeda z tym, że ten jedzie na silniku znanym z drugiego half-life - source. Moderzy ucieszą się z faktu, że do gry jest dołączone SDK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 http://www.youtube.com/watch?v=fgHmroPUt90&playnext=1&videos=Btk7Pc0CSV4&feature=sub pierwszy gameplay z multi nowego coda wyglada prawie identycznie jak poprzednie tyle że bedzie mial normalne serwery dedykowane ja jestem na tak!:D no i wyglada ze panowie z treyarch powymyślali kilka nowości a nie tylko kopiowali od IW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 brakuje eksplodujęcego Hello Kitty i samonaprowadzanego Buzz'a z toy story. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Dla mnie padaka, zero podniety, mimo tylu lat miłości do CoD-ów. Pamiętając atak psów z WaW można się spodziewać wszystkiego, włącznie z nalotem nazi gołębi z C4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 hm....multi moze byc fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Biorac pod uwage jakim zawodem byl WaW w porownaniu do COD:MW wstrzymam sie z entuzjazmem dopoki nie zagram...na pierwszy rzut oka jest nawet spoko ale ma ten lekki treyarchowy nalocik niedorobienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Treyarch sie dużo nauczył i wyciągnął wnioski, zobaczycie:P ...mam nadzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 Zniknęła wiadomość hatreda o BS na GC, wrzucam więc nowy gameplay - do obejrzenia tutaj http://www.gametrailers.com/video/gc-10-bulletstorm/702955 Dla mnie fajnie, natomiast na sali wariactwa po prezentacji nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi