Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mirach_tosterbojowy.jpg

Ekhm,

Pierwszy raz wrzucam tu coś na Finished Works, wiec mam tremę :)

W każdym razie oto toster w wersji końcowej, tak jak pisałem w WIPie musze go zakończyć, chociaż jest jeszcze pare detali nad którymi bym popracował. Pomimo tego wydaje mi się że praca nadaje sie do zakwalifikowania jako skończona.

Modeling: 3d max 8 + chwila Polyboost'a (puki jeszcze demo działało)

Textury: PS

Materialy i render: vray 1.5, + inspiracje i zapożyczenia (metal) z vray-materials.de.

Postprodukcja: PS, w zasadzie tylko DOF i AO na 60% Multiply.

Dzięki wszystkim za wsparcie i komentarze w WIPie i mam nadzieje ze sie podoba :)

Pozdrawiam

Mirach

• Odpowiedzi 45
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no PRO feska! nie podoba mis ei tylko czerwony i żółty materiał, i ser na grzance.....reszty pozazdrościc!

EDIT: nie mowilem o matreiale...ale o serze!plaski i bez grubosci!:) czeeeeeepiam sieeee!:D

Napisano

Wielkie dzieki :)

SWRSC: tosty mialy miec displace, ale cos dziwnego sie działo, na kantach robily sie czarne dziury.

Lis: nie mam pojęcia, zostawilem na noc, a rano zapomnialem sprawdzic...

Bruneq: sen na grzance jest bardzo... monitoro wrażliwy, na niektorych wygląda ok, a na "zimniejszych" jakoś tak choro i niesmacznie :)

pozdrawiam

Mirach

Napisano
tosty miały miec displace, ale cos dziwnego sie działo, na kantach robily sie czarne dziury.

Zaznacz keep Community :) Albo zrób taka mapke displacementa co na obrzeżach będzie miała czarny kolor :D

Napisano

bardzo fajne, "toster" jest super ale otoczenie chyba troche nie dopieszczone. Nie podobaja mi sie tosty (sa jak deski), plytki (fuga i chyba sa troche rozciagniete/scisniete bo nie sa kwadratowe), blat (to zagiecie i ogromna szpara miedzy segmentami, chyba ze to zsyp na resztki jedzenia ;)

Napisano

toster wypasss! szczegolnie podoba mi sie material plastiku, a nie podobaja (jak i innym zreszta - plaga jakas czy cus?) mi sie grzanki...

BTW: nie chcialbym takiego tostera, bo bym glodny chodzil (jakis taki straszny jest =))

Napisano

heheh to o tym tosterze Amok mowil :) no no jakos ominolem wipka za to tym bardziej wrazenie finished robi :) swietny pomysl swietne wykonanie :) tylko cos sie grzanki za bardzo przypalily no ale niektorzy wola wypieczone ;)

pozdrawiam

Napisano

Bardzo ładna i plastyczna praca :) Jedyne do czego można by się przyczepić to niektóre rozwiązania konstrukcyjne tostera, ale przecież nie o to chodzi - BRAWO! :)

Napisano

pomysł bardzo fajny i wykonanie też - jedynie co mi nie leży to :

kompozycja kadru - za dużo pokazujesz tej mikrofalówki a niepotrzebnie uciąłeś tosterkowi nóżkę po prawej stronie no i grzanki są zbyt równe ... poza tym rewelka

Napisano

Kurcze... tak szczeze to balbym sie miec cos takiego w kuchni ;)

Ale powaznie... pracka na 6+ jak dla mnie :)

Moge sie mylic bo troszke dzis wypilem... ale .,,, "_" pozdrawiam!

Napisano

Po pierwsze to: OMG, OMG, OMG jestem na front page !!

po drugie to: powtórzyć "po pierwsze"

po trzecie: Whoa, ochłonołem :) Coż moge powiedziec, czuje sie zaszczycony :)

Dziękuje wszystkim za komentaże, większości niedociągnięć jestem świadom, a innych zupelnie nie (np szpary między meblami). Możliwe że za jakiś czas powstanie wersja 4.1 z lepszymi tostami i tłem.

Planuje też zrobić malutką animacyjke, a raczej, spot reklamowy tostera, ale to też pozostaje w fazie nieokreślonej przyszłości.

pozdrawiam

Mirach

Napisano

Praca z pomyslem wyczuciem humorem i polotem ,

wiem ile kosztowala cie pracy , i super ze doprowadziles ją do konca ,

zrób wiecej renderów w wiekszych rozdzialkach

bo szkoda widziec tylko jedne ujecie z tak dopracowanego modelu

brawo

Napisano

dobry jest :)

lepiej ci idzie niz w lp :)

hehe

gratsy za fronta

fajnie w koncu zobaczyc jakis nie-samochod i nie-wizke :) a cos z pomyslem i jajem :)

ps. zamiast tego miniguna moglbymiec palnik - wtedy przypieczone grzanki mialby troche wiecej sensu :)

posapasa

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności