Napisano 12 Grudzień 200618 l Ekhm, Pierwszy raz wrzucam tu coś na Finished Works, wiec mam tremę :) W każdym razie oto toster w wersji końcowej, tak jak pisałem w WIPie musze go zakończyć, chociaż jest jeszcze pare detali nad którymi bym popracował. Pomimo tego wydaje mi się że praca nadaje sie do zakwalifikowania jako skończona. Modeling: 3d max 8 + chwila Polyboost'a (puki jeszcze demo działało) Textury: PS Materialy i render: vray 1.5, + inspiracje i zapożyczenia (metal) z vray-materials.de. Postprodukcja: PS, w zasadzie tylko DOF i AO na 60% Multiply. Dzięki wszystkim za wsparcie i komentarze w WIPie i mam nadzieje ze sie podoba :) Pozdrawiam Mirach
Napisano 12 Grudzień 200618 l Zacne, nawet bardzo :) Pracka z pomysłem i bardzoe fajnie wykonana :) Peace
Napisano 12 Grudzień 200618 l Jak już pisałem w VIP'ie (i zreszta nie tylko ja;-) rewelka. Gitez majonez.
Napisano 12 Grudzień 200618 l bardzo ladna pracka, nie pasują mi tylko grzanki :) jakies takie sztuczne, za mało wybojów na powierzchni mają. Ogromny plus za pomysł
Napisano 12 Grudzień 200618 l no PRO feska! nie podoba mis ei tylko czerwony i żółty materiał, i ser na grzance.....reszty pozazdrościc! EDIT: nie mowilem o matreiale...ale o serze!plaski i bez grubosci!:) czeeeeeepiam sieeee!:D
Napisano 12 Grudzień 200618 l Autor Wielkie dzieki :) SWRSC: tosty mialy miec displace, ale cos dziwnego sie działo, na kantach robily sie czarne dziury. Lis: nie mam pojęcia, zostawilem na noc, a rano zapomnialem sprawdzic... Bruneq: sen na grzance jest bardzo... monitoro wrażliwy, na niektorych wygląda ok, a na "zimniejszych" jakoś tak choro i niesmacznie :) pozdrawiam Mirach
Napisano 12 Grudzień 200618 l tosty miały miec displace, ale cos dziwnego sie działo, na kantach robily sie czarne dziury. Zaznacz keep Community :) Albo zrób taka mapke displacementa co na obrzeżach będzie miała czarny kolor :D
Napisano 12 Grudzień 200618 l bardzo fajne, "toster" jest super ale otoczenie chyba troche nie dopieszczone. Nie podobaja mi sie tosty (sa jak deski), plytki (fuga i chyba sa troche rozciagniete/scisniete bo nie sa kwadratowe), blat (to zagiecie i ogromna szpara miedzy segmentami, chyba ze to zsyp na resztki jedzenia ;)
Napisano 12 Grudzień 200618 l toster wypasss! szczegolnie podoba mi sie material plastiku, a nie podobaja (jak i innym zreszta - plaga jakas czy cus?) mi sie grzanki... BTW: nie chcialbym takiego tostera, bo bym glodny chodzil (jakis taki straszny jest =))
Napisano 12 Grudzień 200618 l heheh to o tym tosterze Amok mowil :) no no jakos ominolem wipka za to tym bardziej wrazenie finished robi :) swietny pomysl swietne wykonanie :) tylko cos sie grzanki za bardzo przypalily no ale niektorzy wola wypieczone ;) pozdrawiam
Napisano 12 Grudzień 200618 l jestem na taaaak:D i nawet te grzaneczki biedne zostawie w spokoju, a co, niech se żyją;)
Napisano 12 Grudzień 200618 l Ser na grzance nie wygląda jak ser na grzance. Reszta świetna. Gratzki za fronta!
Napisano 12 Grudzień 200618 l Bardzo ładna i plastyczna praca :) Jedyne do czego można by się przyczepić to niektóre rozwiązania konstrukcyjne tostera, ale przecież nie o to chodzi - BRAWO! :)
Napisano 12 Grudzień 200618 l Jak oglądałem WIPA (tylko pierwsze strony) dawno to nie myślałem, że coś takiego powstanie. Jestem pod wrażeniem. Good work.
Napisano 12 Grudzień 200618 l pomysł bardzo fajny i wykonanie też - jedynie co mi nie leży to : kompozycja kadru - za dużo pokazujesz tej mikrofalówki a niepotrzebnie uciąłeś tosterkowi nóżkę po prawej stronie no i grzanki są zbyt równe ... poza tym rewelka
Napisano 12 Grudzień 200618 l Kurcze... tak szczeze to balbym sie miec cos takiego w kuchni ;) Ale powaznie... pracka na 6+ jak dla mnie :) Moge sie mylic bo troszke dzis wypilem... ale .,,, "_" pozdrawiam!
Napisano 12 Grudzień 200618 l Autor Po pierwsze to: OMG, OMG, OMG jestem na front page !! po drugie to: powtórzyć "po pierwsze" po trzecie: Whoa, ochłonołem :) Coż moge powiedziec, czuje sie zaszczycony :) Dziękuje wszystkim za komentaże, większości niedociągnięć jestem świadom, a innych zupelnie nie (np szpary między meblami). Możliwe że za jakiś czas powstanie wersja 4.1 z lepszymi tostami i tłem. Planuje też zrobić malutką animacyjke, a raczej, spot reklamowy tostera, ale to też pozostaje w fazie nieokreślonej przyszłości. pozdrawiam Mirach
Napisano 12 Grudzień 200618 l Praca z pomyslem wyczuciem humorem i polotem , wiem ile kosztowala cie pracy , i super ze doprowadziles ją do konca , zrób wiecej renderów w wiekszych rozdzialkach bo szkoda widziec tylko jedne ujecie z tak dopracowanego modelu brawo
Napisano 13 Grudzień 200618 l dobry jest :) lepiej ci idzie niz w lp :) hehe gratsy za fronta fajnie w koncu zobaczyc jakis nie-samochod i nie-wizke :) a cos z pomyslem i jajem :) ps. zamiast tego miniguna moglbymiec palnik - wtedy przypieczone grzanki mialby troche wiecej sensu :) posapasa
Napisano 13 Grudzień 200618 l nie no rewelacja, wszystko jest świetnie dopracowane i wyrenderowane, świetny pomysł na takiego robota bojowego, szacuneczek...pozdrawiam