mirach Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Ekhm, Pierwszy raz wrzucam tu coś na Finished Works, wiec mam tremę :) W każdym razie oto toster w wersji końcowej, tak jak pisałem w WIPie musze go zakończyć, chociaż jest jeszcze pare detali nad którymi bym popracował. Pomimo tego wydaje mi się że praca nadaje sie do zakwalifikowania jako skończona. Modeling: 3d max 8 + chwila Polyboost'a (puki jeszcze demo działało) Textury: PS Materialy i render: vray 1.5, + inspiracje i zapożyczenia (metal) z vray-materials.de. Postprodukcja: PS, w zasadzie tylko DOF i AO na 60% Multiply. Dzięki wszystkim za wsparcie i komentarze w WIPie i mam nadzieje ze sie podoba :) Pozdrawiam Mirach
MaGuu Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Zacne, nawet bardzo :) Pracka z pomysłem i bardzoe fajnie wykonana :) Peace
tadzio Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Jak już pisałem w VIP'ie (i zreszta nie tylko ja;-) rewelka. Gitez majonez.
SWRSC Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 bardzo ladna pracka, nie pasują mi tylko grzanki :) jakies takie sztuczne, za mało wybojów na powierzchni mają. Ogromny plus za pomysł
Lis Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Świetne :) ile się renderowało? Może jakiś filmik zrobisz?
Bruneq Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 no PRO feska! nie podoba mis ei tylko czerwony i żółty materiał, i ser na grzance.....reszty pozazdrościc! EDIT: nie mowilem o matreiale...ale o serze!plaski i bez grubosci!:) czeeeeeepiam sieeee!:D
mirach Napisano 12 Grudzień 2006 Autor Napisano 12 Grudzień 2006 Wielkie dzieki :) SWRSC: tosty mialy miec displace, ale cos dziwnego sie działo, na kantach robily sie czarne dziury. Lis: nie mam pojęcia, zostawilem na noc, a rano zapomnialem sprawdzic... Bruneq: sen na grzance jest bardzo... monitoro wrażliwy, na niektorych wygląda ok, a na "zimniejszych" jakoś tak choro i niesmacznie :) pozdrawiam Mirach
MaGuu Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 tosty miały miec displace, ale cos dziwnego sie działo, na kantach robily sie czarne dziury. Zaznacz keep Community :) Albo zrób taka mapke displacementa co na obrzeżach będzie miała czarny kolor :D
KLICEK Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 rewelka :D jak to sie mowi [plugged] ;D gratulacje
t0m3k Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 bardzo fajne, "toster" jest super ale otoczenie chyba troche nie dopieszczone. Nie podobaja mi sie tosty (sa jak deski), plytki (fuga i chyba sa troche rozciagniete/scisniete bo nie sa kwadratowe), blat (to zagiecie i ogromna szpara miedzy segmentami, chyba ze to zsyp na resztki jedzenia ;)
anJek Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 toster wypasss! szczegolnie podoba mi sie material plastiku, a nie podobaja (jak i innym zreszta - plaga jakas czy cus?) mi sie grzanki... BTW: nie chcialbym takiego tostera, bo bym glodny chodzil (jakis taki straszny jest =))
Matys Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 fany pomysl, super wykonanie mi sie jak najbardziej podoba. gratz!
maverick sheep Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 heheh to o tym tosterze Amok mowil :) no no jakos ominolem wipka za to tym bardziej wrazenie finished robi :) swietny pomysl swietne wykonanie :) tylko cos sie grzanki za bardzo przypalily no ale niektorzy wola wypieczone ;) pozdrawiam
Orangegraphics Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 jestem na taaaak:D i nawet te grzaneczki biedne zostawie w spokoju, a co, niech se żyją;)
satanicus1991 Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Ser na grzance nie wygląda jak ser na grzance. Reszta świetna. Gratzki za fronta!
JohnZi Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 bardzo ladne;] jescze tylko sie pokusic o mala animke i bedzie git ;]
Gość User190 Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Bardzo ładna i plastyczna praca :) Jedyne do czego można by się przyczepić to niektóre rozwiązania konstrukcyjne tostera, ale przecież nie o to chodzi - BRAWO! :)
#Pawel Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Jak oglądałem WIPA (tylko pierwsze strony) dawno to nie myślałem, że coś takiego powstanie. Jestem pod wrażeniem. Good work.
dariusz Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 no i pięknie wyszło, gratuluje rekomendacji i ukończenia:)
jaras Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 pomysł bardzo fajny i wykonanie też - jedynie co mi nie leży to : kompozycja kadru - za dużo pokazujesz tej mikrofalówki a niepotrzebnie uciąłeś tosterkowi nóżkę po prawej stronie no i grzanki są zbyt równe ... poza tym rewelka
+SeeK+ Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Kurcze... tak szczeze to balbym sie miec cos takiego w kuchni ;) Ale powaznie... pracka na 6+ jak dla mnie :) Moge sie mylic bo troszke dzis wypilem... ale .,,, "_" pozdrawiam!
mirach Napisano 12 Grudzień 2006 Autor Napisano 12 Grudzień 2006 Po pierwsze to: OMG, OMG, OMG jestem na front page !! po drugie to: powtórzyć "po pierwsze" po trzecie: Whoa, ochłonołem :) Coż moge powiedziec, czuje sie zaszczycony :) Dziękuje wszystkim za komentaże, większości niedociągnięć jestem świadom, a innych zupelnie nie (np szpary między meblami). Możliwe że za jakiś czas powstanie wersja 4.1 z lepszymi tostami i tłem. Planuje też zrobić malutką animacyjke, a raczej, spot reklamowy tostera, ale to też pozostaje w fazie nieokreślonej przyszłości. pozdrawiam Mirach
Amok Napisano 12 Grudzień 2006 Napisano 12 Grudzień 2006 Praca z pomyslem wyczuciem humorem i polotem , wiem ile kosztowala cie pracy , i super ze doprowadziles ją do konca , zrób wiecej renderów w wiekszych rozdzialkach bo szkoda widziec tylko jedne ujecie z tak dopracowanego modelu brawo
wharp Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 dla mnie rewelacja, pomysl i wykonanie super, gratuluje i pozdrawiam
ftorek Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 dobry jest :) lepiej ci idzie niz w lp :) hehe gratsy za fronta fajnie w koncu zobaczyc jakis nie-samochod i nie-wizke :) a cos z pomyslem i jajem :) ps. zamiast tego miniguna moglbymiec palnik - wtedy przypieczone grzanki mialby troche wiecej sensu :) posapasa
himek Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 piekna sprawa :D lece po niego do media markt ;)
jurop3 Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 nie no rewelacja, wszystko jest świetnie dopracowane i wyrenderowane, świetny pomysł na takiego robota bojowego, szacuneczek...pozdrawiam
!Ewert Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 robot jest dla mnie super ale tylko rotot reszta jakaś taka nie taka;]
Huter Napisano 13 Grudzień 2006 Napisano 13 Grudzień 2006 najpierw się pośmiałem, a potem podziwiałem ... gratuluje pracy :-)
artur728 Napisano 14 Grudzień 2006 Napisano 14 Grudzień 2006 Buuu rewelacja aż miło się patrzy na tak wykonaną pracke. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi