Napisano 11 Styczeń 200718 l jo w poniedzialek wieczorem zacząłem kolejna pracke - Biskupa. Nie, ostatnie wydarzenia w kosciele nie mialy najmniejszego wplywu na temat, naprawde! Wymyslilem sobie te scenke ze 2 tygodnie temu, na mszy... :) Biskup bedzie mial jeszcze okularki i jojnta z ktorego bedzie wydobywal sie subtelny dym, światlo z tylu-lewo, niebieskie, z przodu prawie normalne i z dolu troche czerwonego. Ujecie planuje front-dół, tak zeby wydawal sie wielki i grozny :). A z tylu jeczcze nie wiem co bedzie, moze jakis nieostry witraz. No to chyba na tyle narazie, wracam do roboty.
Napisano 11 Styczeń 200718 l on ma calkiem trojkatny nos, ja bym to lekko zmienil ... ogolnie praca SUPER :D
Napisano 11 Styczeń 200718 l O_o ale grubasek :), bardzo fajny model, popraw tylko nos i uszy to bedzie jeszcze lepiej, poka sitke ;)
Napisano 11 Styczeń 200718 l Zapowiada sie ciekawa pracka, ja bym proponował poprawić mimikę, ponieważ robi dziwne wrażenie jak by coś wciągał nosem ;]. Pozdrawiam
Napisano 11 Styczeń 200718 l "wypasiony" w przenośni i dosłownioe:) Bedzie jakaś scenka czy sam model?Czekam na upy! :) P.S....z tymi uszami to rzeczywiście coś nie tak...nie bardzo pasuja do twarzy...IMO oczywiście
Napisano 11 Styczeń 200718 l to nie bedzie Wielgus, w ogole nie wiem skad te skojazenia :), i nic nie wciaga nosem, on bedzie przypalal. Okulary troche porobilem, na Elvisa chłopaczyna ciśnie :D
Napisano 11 Styczeń 200718 l Hehhehh, stoi w kościele i wyobraża sobie na mszy jak biskup jointa pali heheh. Głębokie przemyślenia egzystencjonalne xD Nudne kazanie musiało być :)))) Spoko model, dajesz dalej.
Napisano 11 Styczeń 200718 l hehe na Elvisa?? chyba bardziej na spawacza :-D Czy te okulary nie powinny mieć takich "podkładek" tam gdzie się stykają z nosem? Sam nie mam okularów więc nie wiem, ale tak mi sie wydaje.
Napisano 11 Styczeń 200718 l rewelka :) ucho zakryj afro wydostajacym sie spod tego czepa :D hehe no albo popraw ucho :D
Napisano 12 Styczeń 200718 l dzieki Wszystkim za komenty, co trzeba poprawic sie poprawi, ale to juz chyba w mudboxie albo zbrushu. tymczasem tak sie troche w fotku porobilem, zaznaczam ze to tak na szybko i wstepnie wiec jest slabo, cienie do dupy, przepalone tu i ówdzie i witraz inny bedzie, i tekstury jakies (na czapce i szaliku, nie wiem jak sie to fachowo nazywa), cos z mimiką pokombinuje, no i w ogole zmiany zmiany zmiany....
Napisano 12 Styczeń 200718 l fajny ale ten witraż bym bardziej rozmyła, bo teraz za bardzo bije po oczach
Napisano 12 Styczeń 200718 l Oj gdyby to ojciec dyrektor zobaczył... nie ładnie, naprawdę... A tak poważnie to mi się bardzo podoba i nie mów mi tu że coś jest do dupy bo mnie obrażasz:D
Napisano 13 Styczeń 200718 l z ta czerwienia wyglada demonicznie, przypomina mi troche ksiedza ktory chodzil niedawno po koledzie:D Swietnie to wyglada
Napisano 13 Styczeń 200718 l ma postawę i minę jakby ktoś mu w tylnią część ciała wpychał kij od szczotki :* i więcej szczegółów by się przydało do rendera tej wielkości.
Napisano 14 Styczeń 200718 l dobre chveti, nawet bardzo dobre :D hehe narazie jednak próbuje zrobić grubego zapoconego troszke. ale pomysł z kasynem masakratorek! thx!
Napisano 14 Styczeń 200718 l Czapka i szalik wymiatają, bez urazy ale zrób coś z szyją bo przypomina worek do ziemniaków, wydaje się być odrobinę za gruba :). Pozdro
Napisano 14 Styczeń 200718 l spoko charlie ale tak miałi być, nawet sie zastanawialem czy nie za chuda jest :)
Napisano 14 Styczeń 200718 l No to pojechałes :) Ja bym go jeszcze sprobowal spocic, dac mu jakies kropelki potu splywające (nie pytaj jak, bo dla mnie takie rzeczy to czarna magia :) ) pozdrawiam Mirach
Napisano 14 Styczeń 200718 l tak w ramach inspiracji http://www.newsarama.com/ImageComics/BattlePope/BattlePope01issue.htm
Napisano 14 Styczeń 200718 l Daje rade...czyli porzuciłesz na zawsze corela ? :) Widzę, że w trzy de czujesz się lepiej. Pozdrawiam Tomek
Napisano 14 Styczeń 200718 l Hehehe świetne, bardzo mi się podoba. To otoczenie w photoshopie dorobiłeś? Dobrze zrozumiałem?? ;D
Napisano 14 Styczeń 200718 l Swietny! Chciałbym zobaczyc wersję z jeszcze troche bardziej spasioną buźką ;)
Napisano 14 Styczeń 200718 l super wyszlo :) tylko model głowy troszke kuleje i te tło jakos nie pasuje, tj. odciąga uwage od postaci. Moze by powrócic do tych witraży? a na nich zrobic jakies miast czy cos w cieplych kolorach :) pzdr, naprawde fajny pomysł :)
Napisano 14 Styczeń 200718 l mirach: bedzie wiecej potu, choc juz troche jest, jak sie przyjrzysz chudy: taaa, choc kara w vegas za takie akcje jest chyba baaardzo wysoka :( mentaller: dzieki, dobre to KLICEK: thx Jonasz_Real: no co Ty, w corelu caly czas robie.... wizytowki i papiery firmowe :) satanicus1991: ta, wszystko w tle to fota vegas (z googla) w fotoszopie wrzucona. DraB: thx, chyba jednak grubszy juz nie bedzie. max_1989: no nie wiem, mi kasynka bardziej odpowiadaja, tak sie mysle ze moze by zrobic je w maxie? pewnie lepiej by pasowaly
Napisano 14 Styczeń 200718 l ta wersja bardziej mi sie podoba:D super wyszlo:D w sumie dla mnie juz koniec moglby byc;]
Napisano 16 Styczeń 200718 l Jak znajdziesz jeszcze mniej zblurowane zdjęcie w tło ale z tą kolorystyką będzie bosko :)
Napisano 17 Styczeń 200718 l Hahaha swietna pracka, jak dla mnie mogla by juz isc do FW. Super pomysl i wykonanie. Jak na mszy rodza sie taki pomysly to moze zaczne chodzic do kosciola :] Mozesz dradzic jak robiles dym i zar jointa ??