Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kurcze, Nielot jestes moim idolem. A ja taki nierób. tylko jakie pierdoly typu pudelka, szklanki itp robie. Czas sie wziac za siebie. A jest z kogo brac przyklad:) Pozdro.

Napisano
Mógłbym prosić o Re-Up ponieważ tamten link padł :(. Z góry dziękuję.

nie upadl :)

tylko przekroczony limit pobieran, nie moja wina ze siciagnelisci 18gb w 10 dni :D:D

Napisano

Link niezyje czy przekroczono limit transferu?? :P Jesli padl to prosze o re-upa :).wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #cccccc; background-image: none; color: #333333; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }

Napisano

Takie pytanko przed pobraniem czy te tutki sa w szybkosci normalne 1:1 czy przyspieszone 2x/3x itp? Prosze o Odp. A i Dzieki mistrzu, jesteś mistrzem dla poczatkujacych. (jak ja ) Pozdrawiam.

ok juz pobralem jedno i mam pytanie czy da sie to spowolnic ;]? bo za szybko to leci.

Napisano

Używaj jakiegoś programu to klatkowania, nie pamiętam czy power dvd czy allplayer ma coś takiego. Poszukaj.

Napisano

Dzieki za Odpowiedz.

Muzzy - a no tak mniglo mi przed oczami cos takiego jak FAQ, ale nie wiem co to :D

(Oczywiscie zart. Dzieki za linka juz wszystko wiem pozdro)

Napisano

Tyle czasu już te tutoriale tu są a ja co zaglądam to nie działają, może ktoś wżuci na jakiegoś torrenta?

Napisano

tak tak!!!! ja też się przyłączam do prośby!! :)

Prosimy grzecznie autora postu o wznowienie linka, ewentualnie kogoś kto zassał całość by umieścił to na jakimś free serwerku :)

Z góry dziękii

Napisano

Szalone pytanie. Czy ktoś ma te filmy? Albo wie gdzie można je dorwać.

Chętnie bym obejrzał te starocie. Przypomniał sobie jak to niegdyś wyglądało i oddał się nostalgii 😄