Napisano 11 Styczeń 200718 l Witam!! nie wiedzialem gdzie to umiescic :) jak cos to przeniescie :) mianowicie, umiescilem na serwerze wszystkie(te ktore mialem) moje videotutoriale :) link-->http://www.twrobel.webd.pl/max3d/ pozdro
Napisano 11 Styczeń 200718 l Dzięki, bardzo dobra inicjatywa. Oby więcej takich ludzi na forum. Thx :) Pozdro
Napisano 11 Styczeń 200718 l Kurcze, Nielot jestes moim idolem. A ja taki nierób. tylko jakie pierdoly typu pudelka, szklanki itp robie. Czas sie wziac za siebie. A jest z kogo brac przyklad:) Pozdro.
Napisano 12 Styczeń 200718 l Autor Witam!! dzieki za komentarze :) ps. widze ostro zasciaganie sie wzieliscie :D juz ponad 2gb sciagneliscie ;) dobrze ze mam duuuuzy limit :) miesieczny
Napisano 12 Styczeń 200718 l kolejny webdowicz :) fajnie że jest miejsce gdzie możesz wrzucać swoje tutki, są świetne :) Pozdrawiam
Napisano 12 Styczeń 200718 l Autor kolejny webdowicz :) fajnie że jest miejsce gdzie możesz wrzucać swoje tutki, są świetne :) Pozdrawiam popdatrzylem u ciebie :D i nie zaluje :)
Napisano 21 Styczeń 200718 l Autor Mógłbym prosić o Re-Up ponieważ tamten link padł :(. Z góry dziękuję. nie upadl :) tylko przekroczony limit pobieran, nie moja wina ze siciagnelisci 18gb w 10 dni :D:D
Napisano 21 Styczeń 200718 l nielot007 to jak możesz to daj na fileho na przykład bo tam masz unlimited speeds, unlimited file-size, unlimited lifetime of files and unlimited disk space :) imo troche to lepsze od rapida :)
Napisano 21 Styczeń 200718 l hehe nielot naprawde super klimat te twoje tutki ! i to wszystkie w jednym miejscu :) poczekam az mozna bedzie sciagac i doje :D
Napisano 8 Czerwiec 200717 l Link niezyje czy przekroczono limit transferu?? :P Jesli padl to prosze o re-upa :).wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #cccccc; background-image: none; color: #333333; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }
Napisano 10 Czerwiec 200717 l nice Nielot, swietna robota, no ale o tym to ja juz wczesniej sie przekonałem :)
Napisano 27 Czerwiec 200717 l Autor co sie dzieje ze linki nie dzialaja ? zablokowalem dostep gdyz prawie caly transfer zostal wykorzystany :) w lipcu(czyli za pare dni) znowu bedzie dzialac :)
Napisano 1 Wrzesień 200717 l Takie pytanko przed pobraniem czy te tutki sa w szybkosci normalne 1:1 czy przyspieszone 2x/3x itp? Prosze o Odp. A i Dzieki mistrzu, jesteś mistrzem dla poczatkujacych. (jak ja ) Pozdrawiam. ok juz pobralem jedno i mam pytanie czy da sie to spowolnic ;]? bo za szybko to leci.
Napisano 3 Wrzesień 200717 l Używaj jakiegoś programu to klatkowania, nie pamiętam czy power dvd czy allplayer ma coś takiego. Poszukaj.
Napisano 4 Wrzesień 200717 l Dzieki za Odpowiedz. Muzzy - a no tak mniglo mi przed oczami cos takiego jak FAQ, ale nie wiem co to :D (Oczywiscie zart. Dzieki za linka juz wszystko wiem pozdro)
Napisano 13 Wrzesień 200717 l kurcze znów link nie działa ;/ nielot mógłbyś jeszcze raz to udostępnić please? :P
Napisano 7 Październik 200717 l Tyle czasu już te tutoriale tu są a ja co zaglądam to nie działają, może ktoś wżuci na jakiegoś torrenta?
Napisano 25 Sierpień 200915 l wiem że dużo czasu minęło ale czy ktoś jest taki miły i mógłby wrzucić te tutki na jakiś serwer??
Napisano 30 Październik 200915 l Przyłączam się do prośby. Edytowane 31 Październik 200915 l przez syriusz 27
Napisano 1 Styczeń 201015 l Może jednak da radę? Z pewnością wiele osób skorzysta i będzie wdzięcznych, w tym ja. Pozdrawiam.
Napisano 9 Styczeń 201015 l tak tak!!!! ja też się przyłączam do prośby!! :) Prosimy grzecznie autora postu o wznowienie linka, ewentualnie kogoś kto zassał całość by umieścił to na jakimś free serwerku :) Z góry dziękii
Napisano 10 Styczeń 201015 l Pozwoliłem sobie zebrać linki do (chyba) wszystkich tutków nielota. Część z nich zaktualizowałem ale niestety kilku brakuje. Jeśli ktoś ma tutoriale zaznaczone na pomarańczowo i mógłby je wrzucić na jakiś serwer to było by miło :) [Modelowanie] Tworzenie nadkoli(gładkich) [3dsmax] [Modelowanie] Modelowanie samochodu [3dsmax] [Modelowanie] Modelowanie głowy [3dsmax] [Modelowanie] Modelowanie Aparatu [3dsmax] [Modelowanie] Głowa [3ds max] [Modelowanie] Usta i okolice [3ds max] [Modelowanie] Głowa [mudbox] [Modelowanie] Modelowanie ucha i ust [3dsmax] [Modelowanie] Konik szachowy [3ds max] [Modelowanie] Modelowanie myszki Logitech [3dsmax] [Modelowanie] Modelowanie głowy II [3dsmax] [Modelowanie] Boolean [scultping] Ucho [zbrush] [sculpting] Rocky bust [zbrush] [sculpting] Head timelaps [zbrush] [sculpting] Franek timelaps [zbrush] VideoTutorial: Modeling a Tire by nielot007
Napisano 7 Styczeń 20205 l Szalone pytanie. Czy ktoś ma te filmy? Albo wie gdzie można je dorwać. Chętnie bym obejrzał te starocie. Przypomniał sobie jak to niegdyś wyglądało i oddał się nostalgii 😄