nielot007 Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 Witam!! nie wiedzialem gdzie to umiescic :) jak cos to przeniescie :) mianowicie, umiescilem na serwerze wszystkie(te ktore mialem) moje videotutoriale :) link-->http://www.twrobel.webd.pl/max3d/ pozdro 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloo1010 Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 Dzięki, bardzo dobra inicjatywa. Oby więcej takich ludzi na forum. Thx :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 Kurcze, Nielot jestes moim idolem. A ja taki nierób. tylko jakie pierdoly typu pudelka, szklanki itp robie. Czas sie wziac za siebie. A jest z kogo brac przyklad:) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 yes yes yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 super, dzięki wielkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 Nielot jestes kosmiczny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2007 Witam!! dzieki za komentarze :) ps. widze ostro zasciaganie sie wzieliscie :D juz ponad 2gb sciagneliscie ;) dobrze ze mam duuuuzy limit :) miesieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 Wielkie dzięki. Już zasysam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 kolejny webdowicz :) fajnie że jest miejsce gdzie możesz wrzucać swoje tutki, są świetne :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2007 kolejny webdowicz :) fajnie że jest miejsce gdzie możesz wrzucać swoje tutki, są świetne :) Pozdrawiam popdatrzylem u ciebie :D i nie zaluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatriarCHa Napisano 20 Styczeń 2007 Share Napisano 20 Styczeń 2007 Mógłbym prosić o Re-Up ponieważ tamten link padł :(. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2007 Mógłbym prosić o Re-Up ponieważ tamten link padł :(. Z góry dziękuję. nie upadl :) tylko przekroczony limit pobieran, nie moja wina ze siciagnelisci 18gb w 10 dni :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 nielot007 to jak możesz to daj na fileho na przykład bo tam masz unlimited speeds, unlimited file-size, unlimited lifetime of files and unlimited disk space :) imo troche to lepsze od rapida :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatriarCHa Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 Kiedy limit Ci się czyści? tj. można dalej pobierać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Styczeń 2007 Share Napisano 21 Styczeń 2007 hehe nielot naprawde super klimat te twoje tutki ! i to wszystkie w jednym miejscu :) poczekam az mozna bedzie sciagac i doje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew18 Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Link niezyje czy przekroczono limit transferu?? :P Jesli padl to prosze o re-upa :).wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #cccccc; background-image: none; color: #333333; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 juz wszystko dziala :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 nice Nielot, swietna robota, no ale o tym to ja juz wczesniej sie przekonałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 co sie dzieje ze linki nie dzialaja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2007 co sie dzieje ze linki nie dzialaja ? zablokowalem dostep gdyz prawie caly transfer zostal wykorzystany :) w lipcu(czyli za pare dni) znowu bedzie dzialac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blader Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Takie pytanko przed pobraniem czy te tutki sa w szybkosci normalne 1:1 czy przyspieszone 2x/3x itp? Prosze o Odp. A i Dzieki mistrzu, jesteś mistrzem dla poczatkujacych. (jak ja ) Pozdrawiam. ok juz pobralem jedno i mam pytanie czy da sie to spowolnic ;]? bo za szybko to leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BigBen Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Używaj jakiegoś programu to klatkowania, nie pamiętam czy power dvd czy allplayer ma coś takiego. Poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Blader, użyj VLC on ma funkcje przyspieszania i spowalniania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 ekhm... FAQ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blader Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Dzieki za Odpowiedz. Muzzy - a no tak mniglo mi przed oczami cos takiego jak FAQ, ale nie wiem co to :D (Oczywiscie zart. Dzieki za linka juz wszystko wiem pozdro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 kurcze znów link nie działa ;/ nielot mógłbyś jeszcze raz to udostępnić please? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BigBen Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 Tyle czasu już te tutoriale tu są a ja co zaglądam to nie działają, może ktoś wżuci na jakiegoś torrenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilq Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 wiem że dużo czasu minęło ale czy ktoś jest taki miły i mógłby wrzucić te tutki na jakiś serwer?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maderrr Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Powielam prośbę poprzedników ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizzardius Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 Niech ktoś zrobi re-upload... Prosze.. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syriusz 27 Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 (edytowane) Przyłączam się do prośby. Edytowane 31 Październik 2009 przez syriusz 27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Również dołączam się do prośby ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khar Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 Takze, prosze o re-upload. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chaczyk Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Może jednak da radę? Z pewnością wiele osób skorzysta i będzie wdzięcznych, w tym ja. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion85 Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 tak tak!!!! ja też się przyłączam do prośby!! :) Prosimy grzecznie autora postu o wznowienie linka, ewentualnie kogoś kto zassał całość by umieścił to na jakimś free serwerku :) Z góry dziękii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 10 Styczeń 2010 Share Napisano 10 Styczeń 2010 Pozwoliłem sobie zebrać linki do (chyba) wszystkich tutków nielota. Część z nich zaktualizowałem ale niestety kilku brakuje. Jeśli ktoś ma tutoriale zaznaczone na pomarańczowo i mógłby je wrzucić na jakiś serwer to było by miło :) [Modelowanie] Tworzenie nadkoli(gładkich) [3dsmax] [Modelowanie] Modelowanie samochodu [3dsmax] [Modelowanie] Modelowanie głowy [3dsmax] [Modelowanie] Modelowanie Aparatu [3dsmax] [Modelowanie] Głowa [3ds max] [Modelowanie] Usta i okolice [3ds max] [Modelowanie] Głowa [mudbox] [Modelowanie] Modelowanie ucha i ust [3dsmax] [Modelowanie] Konik szachowy [3ds max] [Modelowanie] Modelowanie myszki Logitech [3dsmax] [Modelowanie] Modelowanie głowy II [3dsmax] [Modelowanie] Boolean [scultping] Ucho [zbrush] [sculpting] Rocky bust [zbrush] [sculpting] Head timelaps [zbrush] [sculpting] Franek timelaps [zbrush] VideoTutorial: Modeling a Tire by nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 7 Styczeń 2020 Share Napisano 7 Styczeń 2020 Szalone pytanie. Czy ktoś ma te filmy? Albo wie gdzie można je dorwać. Chętnie bym obejrzał te starocie. Przypomniał sobie jak to niegdyś wyglądało i oddał się nostalgii 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi