Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Model cudenko.. :) podziwiam za zapal i cierpliwosc !!!

Mam pytanie. Moglbys mi powiedziec na jakiej maszynie (kompie) robisz takie modele ? Przygotowuje sie do kupna mojego malego "potworka" dlatego przydalaby sie jakas wskazowka ;)

oczywiscie czekam na dalsze rendery

Pozdrawiam

Napisano

Pinki- athlon barton 2500+ przekręcony na 2400Mhz 1 Gb ramu Geila...radeon 9500...raczej zabytek juz..tez sie szykuje do kupna nowego na dualnym pentiumie , chyba C2D E 6600...ale z 8 Gb-owym ramem i szybką grafiką. Mam nadzieje ze juz konczyc famo bede na nowym.

Napisano

czeakmy Wojtek na na masakere jak nam zgotujesz nowym komuterem, w koncu szpital juz czeka - trzeba jeszcze jakiegos nowego usera, zeby flaszki donosil :D

Napisano

Sheeesh... obłęd. Mam nadzieję że błota na podłozu nie będziesz modelował ziarnko po ziarnku wklejając między nie cząsteczki wody... Wyrazy podziwu.

Napisano

"lekkiej zadyszki" - chyba juz wypluwa wnetrznosci.. ;) takich prac nie nalezy komentowac.. mozna je jedynie podziwiac :D

Tak dla odroznienia - zrob kiedys jakis ladny np niszczyciel :D

Napisano

pojazdow naziemnych juz masz sporo w swojej kolekcji.. myslalem o czyms nawodnym ;)

(proponowalbym oczywiscie cos z polskiej marynarki okresu II wojny swiatowej).

Napisano

Ten typ tak ma:P Kiedyś mi powiedział że jestem lepszy w poly modelingu, nawet jeżeli to nie był żart to już chyba zrozumiał że sie mylił:P

Napisano

the best from the best from the best... masz jakis pomysl na scene? czy tylko model+tex (malowanie zimowe-tak jak pisales wczesniej). sniegu chyba nie zamiezasz modelowac :)

Napisano

to teraz powiedz czy ja masz to slawne 8gb ramu i nowgo kompa to scenka sie wogule cos tnie??:D poweidz bo ja sie napalam ze jak kupie nowego kompa to mi sie auta nie beda ciely:P pozdr

ps. jest gicior jak co:P

Napisano

Ciekawe rendery:) Mój nowy kom czuje sie zaszczycony;D To teraz ja muszę wy renderować coś z okazji twojego nowego kompa:)

Napisano

HK....róznica do starego bartka jest kolosalna:) ktos mi pisał że grafe za słabą kupiłem ale viewporty marzenie...ani jednego zająknięcia...na 1GB ramu jak chciałem zaznaczyc którąś z opon np to po kliknieciu czekałem jakies 7 sek żeby zaznaczył.. słowem, POLECAM!