kliment woroszyłow Napisano 31 Maj 2007 Autor Share Napisano 31 Maj 2007 Aniu- powinny..poprawie to:) maniaka potraktuje jak komplement:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dwisdom Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 juz sie nie moge doczekac konca;D a te lampy to jak? kiedys probowale zrobić klosz i cala lampe, ale efekt conajmnej kiepski ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Model cudenko.. :) podziwiam za zapal i cierpliwosc !!! Mam pytanie. Moglbys mi powiedziec na jakiej maszynie (kompie) robisz takie modele ? Przygotowuje sie do kupna mojego malego "potworka" dlatego przydalaby sie jakas wskazowka ;) oczywiscie czekam na dalsze rendery Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 płakać mi się chce jak na to patrze. ekstra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Pinki- athlon barton 2500+ przekręcony na 2400Mhz 1 Gb ramu Geila...radeon 9500...raczej zabytek juz..tez sie szykuje do kupna nowego na dualnym pentiumie , chyba C2D E 6600...ale z 8 Gb-owym ramem i szybką grafiką. Mam nadzieje ze juz konczyc famo bede na nowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 nie no długo kompa nie miałem, ale to co widze to mnie zatyka, jest gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 Ta lina to model czy mapa bump ;> bo wygląda bardzio ładnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 wow wow pięknie już się nie mogę doczekać końca tej pracki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 ujdzie w tłoku ;) nei no full respekt naprawde fajny modelik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Kliment jak zwykle pierwsza klasa, tylko linkę bardziej poskręcaj:) Myślałem że juz masz nowego kompa:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 4 Czerwiec 2007 Share Napisano 4 Czerwiec 2007 czeakmy Wojtek na na masakere jak nam zgotujesz nowym komuterem, w koncu szpital juz czeka - trzeba jeszcze jakiegos nowego usera, zeby flaszki donosil :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 5 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2007 :D:D Adam wyściełaną cele dwuosobową juz zaklepałem:D!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 kiedy jakis update ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 Wow, rewelacja. Dawno takiego ladnego haja nie widzialem , brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 14 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2007 wracam do Famo..fucha skończona i oddana mozna sie zajac czyms przyjemniejszym...tył chyba skończony, poprawiona lina i dorobione małe pierdółki....:) http://img171.imageshack.us/img171/8211/041zc2.jpg' alt='041zc2.jpg'> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Sheeesh... obłęd. Mam nadzieję że błota na podłozu nie będziesz modelował ziarnko po ziarnku wklejając między nie cząsteczki wody... Wyrazy podziwu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 oj jest super, kończ model jak najszybciej a potem, texturki chcę zobaczyć i scenkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 Super model. Lubię takie klimaty. Czekam niecierpliwie na jakiś render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 uff...genialne przywiązanie do detali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 odnosnie ostatniego renderu - pokazesz siateczke ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2007 na szybko laptopem w pracy..prosze uprzejmie...ciekawe czemu znikaja niektóre edge? http://img177.imageshack.us/img177/9034/042siatkaod2.jpg' alt='042siatkaod2.jpg'> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 hehehehhe masakra ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 jestem z Ciebie dumny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 pfff amatorszczyzna, gdzie gwint na srubach???? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2007 :D:D Adam będzie będzie jak posiedzimy razem wiesz gdzie!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 Piknie, piknie, robi wrażenie - jak Twój komp to znosi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2007 dostaje lekkiej zadyszki ale na dniach bedzie nowy...mam nadzieje ze odczuje różnicę:) edit: ostatnia siatka dla siatkomaniaków:) pozdrawiam! http://img413.imageshack.us/img413/4813/043siatkaex9.jpg' alt='043siatkaex9.jpg'> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 "lekkiej zadyszki" - chyba juz wypluwa wnetrznosci.. ;) takich prac nie nalezy komentowac.. mozna je jedynie podziwiac :D Tak dla odroznienia - zrob kiedys jakis ladny np niszczyciel :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2007 Pinki....... niszczyciel..........czołgów oczywiscie?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombel Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 Tak sobie przejrzałem cały wątek i powiem krótko- zmotywowałeś mnie, i to jak cholera:P Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 łojej co tu sie wyprawia ;) a Ty w moim wątku napisałes że chciałbys tak umiec, teraz rozumiem że to żart był ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 pojazdow naziemnych juz masz sporo w swojej kolekcji.. myslalem o czyms nawodnym ;) (proponowalbym oczywiscie cos z polskiej marynarki okresu II wojny swiatowej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2007 a Ty w moim wątku napisałes że chciałbys tak umiec, teraz rozumiem że to żart był ;) Nie był pecet nie był...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Ten typ tak ma:P Kiedyś mi powiedział że jestem lepszy w poly modelingu, nawet jeżeli to nie był żart to już chyba zrozumiał że sie mylił:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Świetny model XD, jak na niego patrzę to aż chce się modelować... :) powodzenia w dalszej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2007 dziekuje za miłe słowo...siatka jest kaszaniasta ale nigdy jakos nie była u mnie za dobra.. ma działać... mały up: http://img522.imageshack.us/img522/6906/045mh7.jpg' alt='045mh7.jpg'> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 the best from the best from the best... masz jakis pomysl na scene? czy tylko model+tex (malowanie zimowe-tak jak pisales wczesniej). sniegu chyba nie zamiezasz modelowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2007 scenka jest juz wymyslona...ale zaczne robic jak bedzie nowy komp bo stary nie uniesie całej scenki z dwoma pojazdami...sceneria powiedzmy gdzies w rosji anno 1943 rok- okres jesienno zimowy...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 scenka jeszcze moze poczekac.. dawaj texturki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 bardzo ladnie idziesz do przodu Wojtus :) tak trzymac czolem pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 18 Czerwiec 2007 Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Pięć gwiazdek, kto da więcej ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 czy gąsienica się turla ? super model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 pozamiatal .. :) super model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2007 z okazji nowego kompa freedoma tez se rendernąłem . Z problemami z OSesem sie wreszcie uporałem - mozna sie zabierac do pracy:) [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 to teraz powiedz czy ja masz to slawne 8gb ramu i nowgo kompa to scenka sie wogule cos tnie??:D poweidz bo ja sie napalam ze jak kupie nowego kompa to mi sie auta nie beda ciely:P pozdr ps. jest gicior jak co:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 Ciekawe rendery:) Mój nowy kom czuje sie zaszczycony;D To teraz ja muszę wy renderować coś z okazji twojego nowego kompa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2007 HK....róznica do starego bartka jest kolosalna:) ktos mi pisał że grafe za słabą kupiłem ale viewporty marzenie...ani jednego zająknięcia...na 1GB ramu jak chciałem zaznaczyc którąś z opon np to po kliknieciu czekałem jakies 7 sek żeby zaznaczył.. słowem, POLECAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 super :), jak zwykle zreszta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norwag Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 WOW detal, wykonanie i cala reszta... normalnie sie w glowie nie miesci :) ps. ile to ci sie renderowalo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2007 12 min Norwagu:) vray. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi