Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,8k
  • Wyświetleń 1,8m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

Nie wiem czy było, ale warte ;)

Ciastko, karmel, CZEKOLADA!! xD

Ciekawie zaczyna robić się od połowy... :D

Napisano

Cała prawda o kobiecych upodobaniach! Dlatego lecą na informatyków =)!

Napisano
http://www.youtube.com/watch?v=RTPpbHueNJ4

czyli Animator VS Animek :)

Można się pobawić gdzieś w necie wersją 3 bo tam juz bierzesz myszkę i walczysz z animacją :D

Kto chce, niech pobierze i spróbuje z neta Pivota 3 do animowanych stickmanów :D

możliwości:

(na pewno są lepsze przy większej wprawie)

download: http://odsiebie.com/pokaz/929708---f74a.html

Napisano

Wspomnień Czar:

-

Edytowane przez sly

Napisano

Ja tez nie czaję tego demotywatora. Jeśli do zrozumienia go trzeba być fanem serialu lub mieć Oko Saurona w domu, to ja poproszę o wyjaśnienie, mimo, iż w piekle jest osobny krąg dla tych, którym trzeba dowcipy tłumaczyć.

Napisano
  • Autor
Faktycznie szok, ale oznaczenia drogowe tam to porazka. Po dwoch znakach pierszenstwa przy odrobinie dekoncetracji tez pewnie bym wpadl na to skrzyzowanie.
A ten wielki mrugajacy STOP nad glowa?
Napisano
A ten wielki mrugajacy STOP nad glowa?

Masz na mysli "TĄG, BĄG, TĄG" nad drogą? Ze tak przywolam analogicznie reklame z Mannem i Materna

To ze mruga i świeci to za malo, zeby cos bylo dobrym komunikatem. Po prawej, na przestrzeni kilkunastu metrów, jest 8 znaków! W tym drogowskaz. Idiota pewnie zauwazy tylko mrugajacy STOP, ktos bardziej rozgarniety sprobuje objac wszystkie i pewnie to go zgubi. A przy okazji ciekawostka - wg psychologów transportu najlepszymi kierowcami sa ludzie srednio intelignetni. Ci inteligentniejsi pewnie za duzo analizuja, a moze myslami sa gdzie indziej. Nie pamietam uzasadnienia.

Edytowane przez leander

Napisano
Bardzo ciekawy short :)

oj dla ludzi którzy mają dzieci i starszych rodziców to niezły strzał...oj niezły - dzięki i pamiętajcie o respekcie....i to nie dla ziomali

Napisano

Niedźwiedź nie zrobił na mnie wrażenia. Przynajmniej na ajfonie. Kolega z pracy od 2D po ujrzeniu tej gierki powiedział:

Grafika w tej grze wygląda jakby zrobił ją programista.
;]
Napisano

I dwa obaczysz księżyce niepewny czyliż to szklanna spod twych stóp pod niebo idzie równina , czyli też niebo swoje szklanne stropy aż do twych nóg ugina. - Takie pierwsze skojarzenie. Z fotek posklejane czy malowane?

Napisano

a ja chcialem jechac do Wiednia :] fotke samochodow lepiej pokaz jezzz masakraaa nie dlugo to w kaskach trzeba bedzie wszedzie chodzic /