Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,8k
  • Wyświetleń 1,8m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

jak wynajdziesz silnik na wodę, licz się z tym, ze ktoś zakaże poruszania się po ulicy takim pojazdom. Problemy google tv.

http://gizmodo.com/5686886/every-major-network-website-is-blocking-google-tv

daleko w rozwoju cywilizacji się nie posunęiśmy przez ostatnich kilka tys. lat. Kindle - idealne miejsce na publikacje których wstydziłbyś się, gdyby stały na półce w biblioteczce.

pedophile_guide.jpg

wspominałęm o mystery missle launch in california. Komentarz na comedy central: http://www.thedailyshow.com/watch/wed-november-10-2010/missile--impossible

Edytowane przez olaf

Napisano

Nie wiem, czy już mieliście przyjemność to oglądać, ale polecam się zapoznać - kawałek smakowitej animacji:

Pozdr!

Napisano

jakby ktoś jeszcze nie rozumiał, ze nadeszła nowa era:

Napisano

Dunuś - jakbym go spotkał , zahailował bym mu xD

Chyba jednak nie jest mi pisane być grafikiem tylko ogrodnikiem :

220968.png

Napisano

tez kiedyś myslalem ze osobowość ma znaczenie, ale prawda jest taka, ze liczy się to jak widzą Ciebie inni :D

hot.jpg

Napisano

Zawsze chciałeś obejrzeć Modę na Sukces, ale przerażała Cię liczba epizodów? Wspaniała wiadomość dla Ciebie i Tobie podobnych, już nie musisz się obawiać ;) -

.

Osobiście jestem przerażony.

RK.

Napisano

Chyba najbardziej poryty klip jaki widziałem w życiu :] kasa dla osoby która znajdzie jego przesłanie :P

Napisano

nie brońcie się, takie są fakty:

fakty.jpg

źródło: inernet

Edytowane przez olaf

Napisano

mnie osobiście rozbawiło.

logo_szczecin_2016.gif

versus

Z przykrością informujemy, iż ze względu na niską sprzedaż biletów zmuszeni jesteśmy odwołać planowany koncert mistrza Herbiego Hancocka w Szczecinie. Po naradzie i ustaleniach z managementem Herbiego Hancocka byliśmy zmuszeni podjąć taką, a nie inną decyzję. Trud i nasze wielomiesięczne zaangażowanie okazały się niewystarczające, aby udowodnić, że mogą tu występować gwiazdy światowego formatu.
najwyraźniej nikt nas nie pytał czy chcemy być stolicą kultury :D
Napisano

grafika wykonana przez redaktora gizmodo, ilustrująca współpracę Murdocha i Jobsa nad nowym dziennikiem tylko na iPada, niestety usunięta z serwisu po kilku godzinach.

340x.jpg

Napisano

ciekawa ewolucyjna teoria, która ma wyjaśnić pochodzenie piękna :) Całość okraszona fajną animacją (która była już używana do kilku innych przentacji)

Napisano

Daje rade :) graficzka super Fabuła pewnie do kitu, ale się okaże. Rozbraja mnie postać tego Grubaska :)

Napisano

oczywiscie ze to fake, gdzies ty widzial tak wysokiego wodza? zdjecie przerobione zayebiscie ;]