Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

I came to my wife once and said:

- Honey, I know, what's wrong with this world.

And she said to me:

- Yeah, what's it, honey?

- The milk's over.

And then this wonderful woman said to me:

- So go, and buy some. And fix this world.

That's what I love her for.:D

Cykl dowcipów o łotewskich chłopach:

http://www.wykop.pl/ramka/1538553/zbior-dowcipow-o-lotewskich-chlopach-wtfcontent/

...oraz odnoszący się do tego cyklu obrazek:

http://img.myepicwall.com/i/2013/07/d298623853e26f66c1e760fe7eb7edfa.png?1373040644

Oraz na dodatek coś dla inspiracji:

1017318_639207589424098_768901138_n.jpg

Edytowane przez Shogun 3D

• Odpowiedzi 10,8k
  • Wyświetleń 1,8m
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

Po to ze masz tekstore ktora nie ma cieni.. Tak jakby swiecilo slonce z jednej strony no i jak to zlaczysz to wypalona normalka bedzie duzo lepsza

Napisano

chyba przed seansem najlepiej będzie zaopatrzyć się w husteczki higieniczne...

bo to już nie są aktorzy, wszystko real

Edytowane przez tr3buh

Napisano

IRC. Wkurzyłem się na FF.

Twój stary to patry.

a twoj dziadek to 3d

Napisano

[video=youtube;Fbt1Fbif-Vw]

Moj kolega ktory odwiedzil ta katedre 2 lata temu, powiedzial ze po wejsciu do srodka odrazu lzy w oczach mu sie pojawily. Dzielo sztuki.

Napisano

A co Wy macie pod wykładziną? :D

1200x819xmonopolyunderthecarpet.jpg.pagespeed.ic.UpSHmhM2QY.jpg

A tak z innej beczki: ciągle narzekamy na zarobki grafików w zestawieniu z kosztami sprzętu i softu, a tutaj - taka niespodzianka: nie jesteśmy sami we wszechświecie!

998559_595199587203546_22477409_n.jpg

Edytowane przez Shogun 3D

Napisano
  Shogun 3D napisał:
Tak wygląda 80 rdzeni i TB RAMu:

CO to za konfiguracja? Opterony?

- - - Połączono posty - - -

:D

Napisano

Spoko juz sie dowiedziałem z zagranicznych forów gdzie wypowiedziała sie sama firma to montująca. 4x Xeony z serii E5 10rdzeniowe(20wątków) i 32 moduły 32GB

Napisano

video z konferencji bezpieczenstwa w hamburgu o tym jak za pomocą odwroconej inzynierii (i tzw. biały wywiad czyli ogolnie dostepne informacje) znalezc tajne bazy USA, wklejam bo w sumie zabawne, szczegolnie metody, ktore prowadziły do kolejnch odkryć jak i same odkrycia - dlugie:

http://www.youtube.com/watch?v=HTVgPw7TR_k

Edytowane przez olaf

Napisano

z gatunku interesujęcych:

Veritasium - kanał na youtube - założył drugi kanał. To jest link do filmu opisującego działanie facebooka - bez obaw bez kosmitów i spisków ;)

Wspominałem niedawno o wykładze TED opisującym jak algorytmy wyszukiwarek ograniczaja nam dostep do tresci z ktorymi mozemy sie nie zgadzac, fajnie, ze ludzie udzielający się społecznie tez to zauwazyli, 99% łapek w górę więc miłego słuchania:

a Veritasium to taki fajniejszy scifun.

p.s. wciagnęło mnie bo ostatnio dostawalem coraz wiecej maili z FB łacznie z tym, ze mam powiadomienia, a zadnych nie było.

Napisano

A tak. Widziałem to. Świetnie powiedziane. Ja o tym problemie pisałem właśnie na FB. Jakiś czas temu wiele osób mogło traktować (i wiem, że traktowało FB jako czytnik newsów, polubiło strony np. max3d.pl i widziało czy coś nowego się pojawiło). W tej chwili FB obciął zasięg stronom niesamowicie. W skrócie: jeśli polubiłeś max3d.pl - i tak nie oznacza to, że jeśli coś tam napiszemy to to zobaczysz. No chyba, że zapłacimy.

Napisano

i dobrze jak na koszt abonamentu to za brzydka byla na poczatku

agy7g6n_700b.jpg

Napisano

dlaczego warto opi$%$lac nawet zdolnych, opisane w ciekawy sposob: