Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

taka propozycja: można by było też dodać odznaczenia za najlepsze tutoriale, tak dla zachęty, aby stworzyć dobry tutorial trzeba nieraz włożyć tyle samo wysiłku jak w pracę na silver gallery

Napisano

A propos edycji postów przed moderatorów. Nie dałoby się zrobić jakiegoś automatu, który w momencie edycji posta przez moda, wysyłałby PM o treści mniej więcej takiej: " Twój taki post w takim temacie został zmodyfikowany/usunięty" ?

Napisano

ad. hindus i blood_brother > o czymś takim właśnie myślałem - wystarczyłby automat! :) Ja wiem, ze bycie modem to ciężka fucha, ale automat możnaby włączyć i wszyscy byliby szczęśliwi :)

Napisano

No i jeszcze miały być takie nagrody....dostał tą nagrodę Pionier za Coloseum - Inspiration coś tam...

Dział Polskie Animacje nie żyje....no i "Prace miesiąca" tez się nie pojawiają...tylu moderatorów a nic sie nie dzieje :P

Napisano

Wakacje ;), poza tym dzieje się ino tego nie widać na forum . . .

Zacni mędrcy powiadają, że cierpliwość jest cnotą, więc Proszę Panowie więcej wyrozumiałości . . .

Pozdr.

Napisano
Słyszałem coś kiedyś o wielkich reformach na forum po bitwie:P

Niekoniecznie forum ;)

Tak jak miriam powiedział , są wakacje ale to nie znaczy że praca stoi całkowicie ;)

Napisano

WITAM

Takie pytanko mam, czy dało by się, aby prace puszczane przez nas na konkursy, dawane do ćwiczeń, overpaintów, cze speedów, mogły byc zapamietywane w profilu jakoś? po prostu one toną w tym nieo dwracalnie...mi np ktoś zarzucił,że gadam dużo a nic nie robie- ależ ja mnustwo robię, ale wiele tonie w takich przedsięwzięciach...

Napisano

Takie obrazi w profilu zapchałyby niesamowicie serwer (w sensie objętościowym, a nie prędkościowym).

Wracając do wątku głównego - teraz to już za późno na bitwę ;(((

Btw. okrągłą sumkę masz na koncie :)

Napisano

Rozumiem i nie było tematu;) Ale jakby tylko pojawiła się jakaś możliwość, która by nic nie zapychała to piszcie! :)

ps: hehe, a Wy ciągle o tej bitwie ;D

Napisano

W końcu można by naprawić ten bug z cytowaniem że zamiast myślnika pojawia się - "- i miło by było żeby post po wysłaniu formatował się poprawnie, upierdliwe jest wieczne dostawianie

Napisano

U mnie nie ma problemu z

a też mam FF.

Napisano

w profilu można by to zrobić tak, żeby się pojawiały linki np do finished works założonych przez usera (albo wyświetlały grafiki z pierwszego posta w tejże galerii 2d i 3d);

Napisano

mam propozycje, bo widze iż osób "samochodizarzy" jest wiele by stworzyć sub-fora w FW i WIP-ach np. pojazdy, czy samochody, i przenieśc tam wszystkie samochody userów- lub osobne forum na ten temat jak arch ...

Napisano

A mi coś innego się rzuciło w oczy- sporo tematów doklejonych z których wiele dotyczy pracy i spraw z nią związanych (portfolio, studia itp)- może to już pora na jakiś dział związany z "branżą" jako taką ? Kształceniem zawodowym, pracodawcami, rynkiem. Ot- pomysł.

Napisano

The message is too short

You must spread some reputation...

The threads below have not been updated since your last visit or since forums have been marked read.

Albo przyciski Save oraz Go Advanced przy edycji postów.

Najlepiej, gdy całe forum będzie albo po polsku, albo po angielsku. Taka mieszanka imo niepotrzebna :)

Napisano

tu piotrek ma rację. najbardziej podoba mi się zdanie "invalid wątek specified"

i jeszcze przywróćcie shouta, to nie będzie tyle offtopicowania w wątku o drugiej stronie ekranu. może być gdzieś na forum, wtedy nie będzie zabierał miejsca na reklamy na stronie głównej.

Napisano

właśnie czemu nie chcecie żeby można sobie zmieniać napis Member ?? chcecie pokazać kto tu rządzi ?? :D

co do dużych zmian to czekamy i czekamy i nic nie ma :):):) przypomina mi to trochę premiere Maxwella :P

wiem wiem marudzę :)

Napisano

az tak ci to przeszkadza ? nie mieszanka tylko nie dopatrzenie.

Nie przeszkadza, ale lepiej jest, gdy język forum jest ujednolicony.Przykład Ani najlepszy :)

jeszcze przywróćcie shouta

Albo przynajmniej jakiś oficjalny kanał na IRC.

właśnie czemu nie chcecie żeby można sobie zmieniać napis Member ??

Dobrze jest, gdy wiadomo, kto kim jest. Możesz sobie w sygnaturce coś napisać. Albo na avatarze.

Napisano

Aniu - poprostu nikt z nas do tej pory nie myslał ze az tak jest to uciążliwe. Na chwile obecna mamy ogrom innych celów do wykonania.

Sprawa shouta nie jest do końca taka prosta choc przyznam ze myslelismy juz nad wprowadzeniem bo na forum.

Soad - na chwile obecna nie przewidujemy, chcemy by był to przywilej moderatorow.

Georgas - uwierz to nie takie proste jak sie niektorym zdaje, wolimy odwalic konkretna robote nawet kosztem czasu niz oddać w wasze ręce cos powierzchownie nie dokonczonego.

Piotrek - Sprawa IRCa jest do rozwiazania.

Napisano

Piotrek - cytaty z dnia 10-12-04 :)

kanal istnieje i trzyma sie calkeim dobrze.. ircnet, #3dmax

Ja dodam ze laczymy sie poprzez te servery.

warszawa.irc.pl

krakow.irc.pl

poznan.irc.pl

wroclaw.irc.pl

Napisano

Ruch tam większy, niż na forum :p

Jeśli któś pilnuje tego kanału, to ok, tylko trzebaby gdzieś dac info na stronie, że to jest oficjalny kanał max3d (jeśli taki jest).

Napisano

Mi również się podobają ;)

Ale wiem, że są i tacy którym się nie podobają ;) Hehe