piotrek Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Linki zewnętrzne z newsów na głównej powinny otwierać się zawsze w nowym okienku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 taka propozycja: można by było też dodać odznaczenia za najlepsze tutoriale, tak dla zachęty, aby stworzyć dobry tutorial trzeba nieraz włożyć tyle samo wysiłku jak w pracę na silver gallery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 A propos edycji postów przed moderatorów. Nie dałoby się zrobić jakiegoś automatu, który w momencie edycji posta przez moda, wysyłałby PM o treści mniej więcej takiej: " Twój taki post w takim temacie został zmodyfikowany/usunięty" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 ad. hindus i blood_brother > o czymś takim właśnie myślałem - wystarczyłby automat! :) Ja wiem, ze bycie modem to ciężka fucha, ale automat możnaby włączyć i wszyscy byliby szczęśliwi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 Słyszałem coś kiedyś o wielkich reformach na forum po bitwie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 No i jeszcze miały być takie nagrody....dostał tą nagrodę Pionier za Coloseum - Inspiration coś tam... Dział Polskie Animacje nie żyje....no i "Prace miesiąca" tez się nie pojawiają...tylu moderatorów a nic sie nie dzieje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2007 Wakacje ;), poza tym dzieje się ino tego nie widać na forum . . . Zacni mędrcy powiadają, że cierpliwość jest cnotą, więc Proszę Panowie więcej wyrozumiałości . . . Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 W takim razie nie mamy nic do roboty, jak tylko czekać... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 Słyszałem coś kiedyś o wielkich reformach na forum po bitwie:P Niekoniecznie forum ;) Tak jak miriam powiedział , są wakacje ale to nie znaczy że praca stoi całkowicie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 Bigleb od kogo slyszales ? jakies brednie :D w ogole nie wiem kto Ci takich bzdur nagadal hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 Na mieście taka plota kiedyś chodziła:> bitwa, wakacje, potem bitwa, święta, kolokwia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 WITAM Takie pytanko mam, czy dało by się, aby prace puszczane przez nas na konkursy, dawane do ćwiczeń, overpaintów, cze speedów, mogły byc zapamietywane w profilu jakoś? po prostu one toną w tym nieo dwracalnie...mi np ktoś zarzucił,że gadam dużo a nic nie robie- ależ ja mnustwo robię, ale wiele tonie w takich przedsięwzięciach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 śmietnik sie zrobi, pozatym musiałabyś wysyłać tylko załączniki a je można w profilu wszystkie zobaczyc bo jak forum ma wyciągać z Twoich postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 Takie obrazi w profilu zapchałyby niesamowicie serwer (w sensie objętościowym, a nie prędkościowym). Wracając do wątku głównego - teraz to już za późno na bitwę ;((( Btw. okrągłą sumkę masz na koncie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 Rozumiem i nie było tematu;) Ale jakby tylko pojawiła się jakaś możliwość, która by nic nie zapychała to piszcie! :) ps: hehe, a Wy ciągle o tej bitwie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 W końcu można by naprawić ten bug z cytowaniem że zamiast myślnika pojawia się - "- i miło by było żeby post po wysłaniu formatował się poprawnie, upierdliwe jest wieczne dostawianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Myśle że przydałaby sie jakaś lista skrótów klawiaturowych do vB Codes http://www.max3d.pl/forum/misc.php?do=bbcode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 bigleb - to z tym to chyba tylko u ciebie? u mnie działa bez tego. (wciskam enter) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Niewiem, czasem działa, czasem nie, sypie się po edycji posta zazwyczaj. firefox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 po pieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 U mnie nie ma problemu z a też mam FF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 w profilu można by to zrobić tak, żeby się pojawiały linki np do finished works założonych przez usera (albo wyświetlały grafiki z pierwszego posta w tejże galerii 2d i 3d); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasutoco Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 mam propozycje, bo widze iż osób "samochodizarzy" jest wiele by stworzyć sub-fora w FW i WIP-ach np. pojazdy, czy samochody, i przenieśc tam wszystkie samochody userów- lub osobne forum na ten temat jak arch ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 To samo musiałoby być z organiką, czy wizkami. Bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 a i zabilo by WIP i utrudnilo przejzystosc forum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 A mi coś innego się rzuciło w oczy- sporo tematów doklejonych z których wiele dotyczy pracy i spraw z nią związanych (portfolio, studia itp)- może to już pora na jakiś dział związany z "branżą" jako taką ? Kształceniem zawodowym, pracodawcami, rynkiem. Ot- pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 hej buttony się zmieniły czy mi się wydaje? ;) chyba są nowe ale wyglądają jakby były zawsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 są nowe.bardzo powoli szykujcie się do zmian ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 The message is too short You must spread some reputation... The threads below have not been updated since your last visit or since forums have been marked read. Albo przyciski Save oraz Go Advanced przy edycji postów. Najlepiej, gdy całe forum będzie albo po polsku, albo po angielsku. Taka mieszanka imo niepotrzebna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 az tak ci to przeszkadza ? nie mieszanka tylko nie dopatrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 tu piotrek ma rację. najbardziej podoba mi się zdanie "invalid wątek specified" i jeszcze przywróćcie shouta, to nie będzie tyle offtopicowania w wątku o drugiej stronie ekranu. może być gdzieś na forum, wtedy nie będzie zabierał miejsca na reklamy na stronie głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Piotrek a nad avkiem chcialbys mieć napis "Członek" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 fajne te guziki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 właśnie czemu nie chcecie żeby można sobie zmieniać napis Member ?? chcecie pokazać kto tu rządzi ?? :D co do dużych zmian to czekamy i czekamy i nic nie ma :):):) przypomina mi to trochę premiere Maxwella :P wiem wiem marudzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 az tak ci to przeszkadza ? nie mieszanka tylko nie dopatrzenie. Nie przeszkadza, ale lepiej jest, gdy język forum jest ujednolicony.Przykład Ani najlepszy :) jeszcze przywróćcie shouta Albo przynajmniej jakiś oficjalny kanał na IRC. właśnie czemu nie chcecie żeby można sobie zmieniać napis Member ?? Dobrze jest, gdy wiadomo, kto kim jest. Możesz sobie w sygnaturce coś napisać. Albo na avatarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 ej no, oddajcie shouta, bitwy już nie ma, więc miejsce na reklamę się zwolniło. Adku, prosimy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 ja bym byl za ircem, good idea a napisy member moglibyscie zmieniac dla jaj niektorym userom tak jak na cgtalku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 nie róbcie digartu - nie zwracać shouta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Aniu - poprostu nikt z nas do tej pory nie myslał ze az tak jest to uciążliwe. Na chwile obecna mamy ogrom innych celów do wykonania. Sprawa shouta nie jest do końca taka prosta choc przyznam ze myslelismy juz nad wprowadzeniem bo na forum. Soad - na chwile obecna nie przewidujemy, chcemy by był to przywilej moderatorow. Georgas - uwierz to nie takie proste jak sie niektorym zdaje, wolimy odwalic konkretna robote nawet kosztem czasu niz oddać w wasze ręce cos powierzchownie nie dokonczonego. Piotrek - Sprawa IRCa jest do rozwiazania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 uciążliwe nie jest :) tylko trochę dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Piotrek - cytaty z dnia 10-12-04 :) kanal istnieje i trzyma sie calkeim dobrze.. ircnet, #3dmax Ja dodam ze laczymy sie poprzez te servery. warszawa.irc.pl krakow.irc.pl poznan.irc.pl wroclaw.irc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Ruch tam większy, niż na forum :p Jeśli któś pilnuje tego kanału, to ok, tylko trzebaby gdzieś dac info na stronie, że to jest oficjalny kanał max3d (jeśli taki jest). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Nikt nie pilnuje ;) Właściwie to zarósł pajeczynką trochę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Aniu - w takim razie uwierz ze gdy tylko ruszymy z resztą to zajmiemy się wspomnianym tłumaczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Nowe przyciski bardzo ładne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Nowe przyciski bardzo ładne:) Robota Tomka Szkodzińskiego (leander)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Też chciałem pochwalić guziczki :) Dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Mi również się podobają ;) Ale wiem, że są i tacy którym się nie podobają ;) Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 guziczki super idealnie pasują do forum tak że na początku nie wiedziałem czy są nowe ;) good job leander ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Ojojo widze że nie tylko ja wpadłem pochwalić buttoniki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi