max_1989 Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 W ostatnią sobote odbył sie meeting w dosc sporym gronie, dnia 12.V.07r. Odbedzie sie ponownie :D. Chetni niech piszą w wątku a liste bede aktualizowac :) | max_1989 | kurt_hectic | kuciel + bejbe :) | tweety | leru |klicek ??? | Biglebowsky |Reanimator | koniu ??? | Lucas | intoxicate | blooddragon | Bruneq | Loozack | Gotham | makak_ | Matys ??? | Hatred gdyby ktos sie nie mógł odnalesc na miejscu niech dzwoni: 889 857 319 lub do kurta: 669 743 322 Ustawiamy się przy metrze w centrum o 18.00, potem idziemy do jakiejś knajpki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Ja z Bejbe bedziemy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 będę jeśli zdrowie mi pozwoli. co najwyżej skończę na soku z porzeczki bez lodu :] i przy okazji: możecie przesunąć na 20? bo o 17 idziemy na pokaz Akademii Pana Kleksa do jakiegoś Teatru gdzie PI robiło digital-scenografię :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 tweety wyjechal do warszawy i juz co kilka dni zloty :) czemu mnie zadna firma nie chciala do wawy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 ja, Leru i mam nadzieje ze Biglebowski bedziemy ;) Kengi ? ;) Renimator ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 10 Maj 2007 Autor Share Napisano 10 Maj 2007 będę jeśli zdrowie mi pozwoli. co najwyżej skończę na soku z porzeczki bez lodu :] i przy okazji: możecie przesunąć na 20? bo o 17 idziemy na pokaz Akademii Pana Kleksa do jakiegoś Teatru gdzie PI robiło digital-scenografię :] to dolonczysz do nas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 shit, dla bigleba i kengiego to sam bym sie wybral do wawy o_O czemu takich osobistosci nie bylo na wroclawskich slotach? >:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 tym razem fotek natrzaskajcie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 tweety -> słusznie, duzo witaminy C jest w takim soczku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Leru jeśli piszesz prawdę no to idę :) pierwszy post wyedytowany ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Plan mnie nie przewiduje, wiec strzelam focha! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 no no...to moze po spotkaniu Leru odbanuje Kurta!:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 hmmm... i to jest jeden z tych powodów dla których pójdę na to spotkanie :D ech... bójka Leru i kurta... np. w kisielu... :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 może jeszcze do bukmachera się powinnieneś zgłosić Tweety? ;) Dajcie spokój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 e tam ja jestem dobrej mysli :D i jeden i 2gi bardzo wpozadku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Eh, czemu akurat spotakania w Warszawie są wtedy, kiedy ja nie mogę?:D Ale spoko, chętnie pojdę, tylko jeśli już, to będę najwcześniej o 19:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Ja się postaram być. Jak zawsze - mało znany, nie lubiany, nie chciany, ale pobytuję tam troche z Wami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Ej no !! z chęcią poznał bym na żywo paru ludzi z tej listy no ale głównie dobija mnie to że Katowice - Warszawa to troszkę daleko, może później zorganizujemy jakiś wyjazd gdzieś w pośrednim miejscu, może i nawet na 2 dni, co wy na to ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Falcom ...w lodzi!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 Za lodzia do Lodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 nie jest tak źle lecz wolał bym troszkę bliżej bo to jest dużo bliżej Warszawy niż Katowic :P ale jeżeli mieszkasz gdzieś w tych rejonach i masz na tyle spaczony umysł by przenocować paru świrów to z chęcią się tam spotkamy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 To brzmi jak wyzwanie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 ostatnio bylo bardzo fajnie :-) wiec chetnie dolacze do tego zacnego grona ponownie jesli mozna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 10 Maj 2007 Share Napisano 10 Maj 2007 te Klicek krec tam Bagina bo musze sie z nim napic ;d pare ziomow odemnie bedzie, moze ktos z cpd sie nakreci, ja na pewno bede po 18 na centralnym. elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 To ja też poproszę jeśli można, dopisać mnie do listy. Ostatnio było bardzo fajnie, więc szkoda byłoby przegapić spotkanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 jak bedzie TGV i trase wroclaw - warszawa bedzie sie pokonowyac w ciagu dwoch, trzech godzin to bede wpadl na takie browary ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Też chcę światełko przy nicku ;), btw. Reanimator to jakiś vip że dwa dostał? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 jak bedzie TGV i trase wroclaw - warszawa bedzie sie pokonowyac w ciagu dwoch, trzech godzin to bede wpadl na takie browary ;p No ja tez. Kurde przyjechalbym, gdyby nie fakt, ze w niedziele na komunie jestem zaproszony :UUUUUUUU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Hehe, na pocieszenie dostalem dwa ;) Niezle, zaprosilem z Biglebem swieze mieso na browar w intymnej atmosferze, a tu sie zlot max3d zrobil ;P ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Własnie sie umowiłem z Lozozakiem ze podjedizemy do was na spotkanko do Wawy ....obralismy date 2012 ...coby odrazu moze na meczyk skoczyc!! co wy na to?! ;););) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 eee ludziska juvenalia sa :P jak bedzie taka z dupy pogoda jak wlasnie teraz sie zapowada na acidach to podbije do was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Nabieram coraz większego wrażenia że trafiłem na forum samych pijaków* :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Niezle, zaprosilem z Biglebem swieze mieso na browar w intymnej atmosferze, a tu sie zlot max3d zrobil ;P ;D I to się nazywa talent organizacyjny :>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Gdyby nie 2 imprezy w ten weekend to bym podjechal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 Takie pytanie, czy może już ustalone gdzie idziemy? Ja na 18 na pewno nie będę to najwyżej do Maxa zadzwonię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 hehe, Kurt mnie namówił, wiec sie do was dołączę, chętnie poznam tak utalentowaną ekipę;) ...choć pewnie nikt mnie tu juz nie pamięta;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 hi przekazuję tajny przekaz od SWRSC: napisz tam posta w moim imieniu, ze jestem w wawie od 11:30 do 14:00 w okolicach centralnego i jak ktos chce wyskoczyc na jakis sok pozeczkowy to niech sie zglasza na koma: 503 170 356 salut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 Ja też mogę się wbic. ??? | Cruzh3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 jest sporo opcji Panowie ;D mysle ze o 18 porozmawiamy gdzie idziemy. Imho mozna isc tam gdzie Klicek mowil, a pozniej powbijac sie w pare klubow/pubow, juwenalia sa jeszcze, mysle ze bedzie ok, tylko bym sam nie zostal do rana ;> (Hatred ;> :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 a kto mnie tam dopisal z loozakiem?!:P nas nie bedize! jak wybudujecie sobie autostrade wkoncu to przyjedizemy!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 12 Maj 2007 Share Napisano 12 Maj 2007 Leru w Wawie? Wassup? Ale się cieszę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 Kac jak .... narazie na tyle mnie tylko stac :/ ... ide spac :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 A reszta? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 ja mam za daleko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 bylo super ale inaczej byc nie moglo :-) Kurt porobil jakies zdiecia ale trzeba je troche ocezurowac :D i mozna zapostowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 nie cenzurować! :> tia.. pewnie te lepsze tweety da do wątku "xxx pogadajmy" xD pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 no dawno mnie tu na forum nie było ale sie przyznam ze bylem na spotkanku i bylo bardzo git ..nie ma to jak pogadac sobie kulturalnie o grach przy piffku :D . Niedlugo Kurt powinien wrzucic przebieg tej rozmowy na forum to sobie posluchacie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 Spotkanie było bardzo fajne, ale zabawa do 3-4 nad ranem, skutkuje u mnie następnego dnia totalnym leniem ;) Ale było warto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 Trzeba więcej takich:) Pozdrawiam wszystkich, którym już udało się wstać;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intoxicate Napisano 13 Maj 2007 Share Napisano 13 Maj 2007 nie ma to jak pogadac sobie kulturalnie o grach przy piffku Haha, ani Klicek ani Matys nie mieli racji - vq3 rzadzi. Matys ja wracajac do domu spotkalem kumpele ;D rowniez wracajaca z melanzu i u mnie spotkanie skonczylo sie o 9 rano :P Bylo wporzo, milo bylo Was poznac, choc rozkrecilo sie chyba przy flaszce :D (Leru nie bij) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi