Napisano 10 Maj 200717 l W ostatnią sobote odbył sie meeting w dosc sporym gronie, dnia 12.V.07r. Odbedzie sie ponownie :D. Chetni niech piszą w wątku a liste bede aktualizowac :) | max_1989 | kurt_hectic | kuciel + bejbe :) | tweety | leru |klicek ??? | Biglebowsky |Reanimator | koniu ??? | Lucas | intoxicate | blooddragon | Bruneq | Loozack | Gotham | makak_ | Matys ??? | Hatred gdyby ktos sie nie mógł odnalesc na miejscu niech dzwoni: 889 857 319 lub do kurta: 669 743 322 Ustawiamy się przy metrze w centrum o 18.00, potem idziemy do jakiejś knajpki.
Napisano 10 Maj 200717 l będę jeśli zdrowie mi pozwoli. co najwyżej skończę na soku z porzeczki bez lodu :] i przy okazji: możecie przesunąć na 20? bo o 17 idziemy na pokaz Akademii Pana Kleksa do jakiegoś Teatru gdzie PI robiło digital-scenografię :]
Napisano 10 Maj 200717 l tweety wyjechal do warszawy i juz co kilka dni zloty :) czemu mnie zadna firma nie chciala do wawy :D
Napisano 10 Maj 200717 l ja, Leru i mam nadzieje ze Biglebowski bedziemy ;) Kengi ? ;) Renimator ? ;)
Napisano 10 Maj 200717 l Autor będę jeśli zdrowie mi pozwoli. co najwyżej skończę na soku z porzeczki bez lodu :] i przy okazji: możecie przesunąć na 20? bo o 17 idziemy na pokaz Akademii Pana Kleksa do jakiegoś Teatru gdzie PI robiło digital-scenografię :] to dolonczysz do nas :)
Napisano 10 Maj 200717 l shit, dla bigleba i kengiego to sam bym sie wybral do wawy o_O czemu takich osobistosci nie bylo na wroclawskich slotach? >:0
Napisano 10 Maj 200717 l Leru jeśli piszesz prawdę no to idę :) pierwszy post wyedytowany ;) Pozdrawiam
Napisano 10 Maj 200717 l hmmm... i to jest jeden z tych powodów dla których pójdę na to spotkanie :D ech... bójka Leru i kurta... np. w kisielu... :D :D
Napisano 10 Maj 200717 l może jeszcze do bukmachera się powinnieneś zgłosić Tweety? ;) Dajcie spokój...
Napisano 10 Maj 200717 l Eh, czemu akurat spotakania w Warszawie są wtedy, kiedy ja nie mogę?:D Ale spoko, chętnie pojdę, tylko jeśli już, to będę najwcześniej o 19:00.
Napisano 10 Maj 200717 l Ja się postaram być. Jak zawsze - mało znany, nie lubiany, nie chciany, ale pobytuję tam troche z Wami :)
Napisano 10 Maj 200717 l Ej no !! z chęcią poznał bym na żywo paru ludzi z tej listy no ale głównie dobija mnie to że Katowice - Warszawa to troszkę daleko, może później zorganizujemy jakiś wyjazd gdzieś w pośrednim miejscu, może i nawet na 2 dni, co wy na to ?? :)
Napisano 10 Maj 200717 l nie jest tak źle lecz wolał bym troszkę bliżej bo to jest dużo bliżej Warszawy niż Katowic :P ale jeżeli mieszkasz gdzieś w tych rejonach i masz na tyle spaczony umysł by przenocować paru świrów to z chęcią się tam spotkamy :D
Napisano 10 Maj 200717 l ostatnio bylo bardzo fajnie :-) wiec chetnie dolacze do tego zacnego grona ponownie jesli mozna.
Napisano 10 Maj 200717 l te Klicek krec tam Bagina bo musze sie z nim napic ;d pare ziomow odemnie bedzie, moze ktos z cpd sie nakreci, ja na pewno bede po 18 na centralnym. elo
Napisano 11 Maj 200717 l To ja też poproszę jeśli można, dopisać mnie do listy. Ostatnio było bardzo fajnie, więc szkoda byłoby przegapić spotkanie ;)
Napisano 11 Maj 200717 l jak bedzie TGV i trase wroclaw - warszawa bedzie sie pokonowyac w ciagu dwoch, trzech godzin to bede wpadl na takie browary ;p
Napisano 11 Maj 200717 l Też chcę światełko przy nicku ;), btw. Reanimator to jakiś vip że dwa dostał? :>
Napisano 11 Maj 200717 l jak bedzie TGV i trase wroclaw - warszawa bedzie sie pokonowyac w ciagu dwoch, trzech godzin to bede wpadl na takie browary ;p No ja tez. Kurde przyjechalbym, gdyby nie fakt, ze w niedziele na komunie jestem zaproszony :UUUUUUUU
Napisano 11 Maj 200717 l Hehe, na pocieszenie dostalem dwa ;) Niezle, zaprosilem z Biglebem swieze mieso na browar w intymnej atmosferze, a tu sie zlot max3d zrobil ;P ;D
Napisano 11 Maj 200717 l Własnie sie umowiłem z Lozozakiem ze podjedizemy do was na spotkanko do Wawy ....obralismy date 2012 ...coby odrazu moze na meczyk skoczyc!! co wy na to?! ;););)
Napisano 11 Maj 200717 l eee ludziska juvenalia sa :P jak bedzie taka z dupy pogoda jak wlasnie teraz sie zapowada na acidach to podbije do was
Napisano 11 Maj 200717 l Niezle, zaprosilem z Biglebem swieze mieso na browar w intymnej atmosferze, a tu sie zlot max3d zrobil ;P ;D I to się nazywa talent organizacyjny :>.
Napisano 11 Maj 200717 l Takie pytanie, czy może już ustalone gdzie idziemy? Ja na 18 na pewno nie będę to najwyżej do Maxa zadzwonię.
Napisano 11 Maj 200717 l hehe, Kurt mnie namówił, wiec sie do was dołączę, chętnie poznam tak utalentowaną ekipę;) ...choć pewnie nikt mnie tu juz nie pamięta;P
Napisano 12 Maj 200717 l hi przekazuję tajny przekaz od SWRSC: napisz tam posta w moim imieniu, ze jestem w wawie od 11:30 do 14:00 w okolicach centralnego i jak ktos chce wyskoczyc na jakis sok pozeczkowy to niech sie zglasza na koma: 503 170 356 salut
Napisano 12 Maj 200717 l jest sporo opcji Panowie ;D mysle ze o 18 porozmawiamy gdzie idziemy. Imho mozna isc tam gdzie Klicek mowil, a pozniej powbijac sie w pare klubow/pubow, juwenalia sa jeszcze, mysle ze bedzie ok, tylko bym sam nie zostal do rana ;> (Hatred ;> :P)
Napisano 12 Maj 200717 l a kto mnie tam dopisal z loozakiem?!:P nas nie bedize! jak wybudujecie sobie autostrade wkoncu to przyjedizemy!:)
Napisano 13 Maj 200717 l bylo super ale inaczej byc nie moglo :-) Kurt porobil jakies zdiecia ale trzeba je troche ocezurowac :D i mozna zapostowac.
Napisano 13 Maj 200717 l nie cenzurować! :> tia.. pewnie te lepsze tweety da do wątku "xxx pogadajmy" xD pozdro
Napisano 13 Maj 200717 l no dawno mnie tu na forum nie było ale sie przyznam ze bylem na spotkanku i bylo bardzo git ..nie ma to jak pogadac sobie kulturalnie o grach przy piffku :D . Niedlugo Kurt powinien wrzucic przebieg tej rozmowy na forum to sobie posluchacie XD
Napisano 13 Maj 200717 l Spotkanie było bardzo fajne, ale zabawa do 3-4 nad ranem, skutkuje u mnie następnego dnia totalnym leniem ;) Ale było warto :D
Napisano 13 Maj 200717 l nie ma to jak pogadac sobie kulturalnie o grach przy piffku Haha, ani Klicek ani Matys nie mieli racji - vq3 rzadzi. Matys ja wracajac do domu spotkalem kumpele ;D rowniez wracajaca z melanzu i u mnie spotkanie skonczylo sie o 9 rano :P Bylo wporzo, milo bylo Was poznac, choc rozkrecilo sie chyba przy flaszce :D (Leru nie bij)