Napisano 21 Czerwiec 200717 l czesc wariaty, nie było mnie daaaaawno ale wracam z nowym gównem! 1.Pan diblu biblu siedzi na kiblu (i nie może spuścić wody) 2.świąteczny papieros 3. okładka do nadchodzącej płyty duetu Mil Mnóstwo http://myspace.com/mmnostwo 4. Mc biała małpa dziekuje za uwagę! Edytowane 21 Wrzesień 201113 l przez kolegaalek
Napisano 21 Czerwiec 200717 l No zdrowy to ty na pewno nie jesteś......a tak poza tym to miodzio...ostatni mi się najbardziej podoba :)
Napisano 21 Czerwiec 200717 l jeee kolegaalek wrocil!! bezkrytycznie powiem ze super jak zwykle, swiateczny papieros - wery gut szit.
Napisano 21 Czerwiec 200717 l super...pokrecone i bardzo charakterystyczne jak zawsze..wrzucaj wiecej :)
Napisano 21 Czerwiec 200717 l stary REWELKA to za mało powiedziane ! super ze starasz sie pokazac cos pracami do mnie przemawiaja, moze troszke zbyt oczywiscie, ale lepiej tak niz wcale ! genialna super robota powodzenia dalej !
Napisano 22 Czerwiec 200717 l dla mnie bomba. już od jakiegos czasu obserwuje twoje prace i jestem pod wrażeniem. lubie taki styl i klimat. tak trzymaj
Napisano 22 Czerwiec 200717 l miażdzysz przyjacielu. Masz bardzo fajny styl. Gratulacje umiejętności. Małpki(chomiki?) z okładki wymiatają.
Napisano 22 Czerwiec 200717 l swietne pracki. najbardziej dwie ostatnie. tylko literki w ostatnim moze troche mogly by byc lepsze.
Napisano 22 Czerwiec 200717 l swietne! swietny styl,troche monthy pythonem zajezdza nie wiem czemu oO;]
Napisano 22 Czerwiec 200717 l Autor dzieki wszyscy! naprawde sie robi milo na duchu:] kengi- masz racje odnosnie tych literek, sprobuje to jeszcze poprawic
Napisano 23 Czerwiec 200717 l Mój faworyt :) Pan diblu biblu co siedzi na kiblu i chomiki sa rewelacyjne. W malpach podoba mi sie ta postac w tle :) W niektorych miejscach ciemny obrys troche splaszcza bryle i przestrzen. Np w lewym duzym chomiku na plecach. Wydaje mi sie, ze jeszcze realniejsze odwzorowanie przestrzeni i osadzenie tych kreatur w tych kolorowych swiatach tworzylo by piorunujacy efekt.
Napisano 24 Czerwiec 200717 l Hehe świetne a afrosłowiańska małpa najlepsza wg. mnie :D. Mógłbyś zdradzićjak pracujesz nad takimi koncepcjami? Długo dumasz czy po prostu siadasz i odpływasz? :) Pozdrawiam
Napisano 9 Luty 200817 l Autor Ufff jaka dluga przerwa! Dzieki wszystkim za komentarze:) Master Kielbaster: przesiadlem sie z actimela na danonki ostatnie, niezle kopie:) leander: Wlasnie wiem, z tymi obrysami to mam staly problem, zawsze o nich zapominam i zauwazam po polrocznej przerwie jak mi sie juz nie chce poprawiac:} ale bede teraz bardziej na to zwracal uwage! Painbringer: Nie ma na to jakiejs reguly- czasem mam pomysl w glowie juz od dlugiego czasu, ktory musze wcielic w zycie, bardzo czesto nowe pomysly przychodza w trakcie pracy. A jak mam dni, ze nie moge nic wymyslic, to ide na spacer ze szlugiem (lub bez) na dwor i wracam z glowa pelna nowych pomyslow:D (naprawde pomaga!) tu kolejne ilustracje dla mil mnostwo (plyta juz jest- zapraszam na http://uwolnijchomika.16wersow.pl ): okladka tyl okladki (daje bez txt bo grafik jak dla mnie skiepscil strasznie) i okladka dla solara ( http://myspace.com/solarwwa ) i jeszcze pan szalony naukowiec (olej na plotnie) na koniec, ktory wyglada duzo gorzej na zdjeciu, serio:) mam nadzieje, ze nie za duzo dalem i ze wam sie zaladuje w ogole hah:) Edytowane 23 Czerwiec 200816 l przez kolegaalek
Napisano 26 Maj 200816 l Autor cześć wariaciny! Kolejne okładki:) i takie wlosy jeszcze, mam nadzieje, ze forum sie bardzo nie rozjedzie:D + bonus pan glut pozdro
Napisano 26 Maj 200816 l Swietne. Fajnie zaczales panowac nad bryla, od zyrafy po gluta to widac. W tych postach z lutego bryla byla, ale tylko na niby ;) A teraz to zaczyna dzialac. No i lepiej akcentujesz niektorymi fragmentami a inne wiesz jak subtelnie zgasic, przez co swietnie sie czyta te ilustracje. No i super te akwarelki, czy co to jest ;) Fajnie gdybys pociagnal ta technike.
Napisano 26 Maj 200816 l wow. rozcięty pan jest piękny. a właściwie jego wnętrze jest przenajprzepiękniejsze Edytowane 27 Maj 200816 l przez polka dot
Napisano 27 Maj 200816 l o kurcze, swietne pracki! rozciety pan, pimp my chomik i solar/kwadrans ep to moi faworyci
Napisano 27 Maj 200816 l Wiesz co Ci powiem? I bede w tym SMIERTELNIE powazny. Masz REWELACYJNY, oryginalny, ilustracyjny styl i moim zdaniem ogromny talent. Jestes w top 2 moich ulubiencow tutaj ;D Technicznie jeszcze sie wyrobisz i bedziemy sie bali otworzyc lodowki, zeby nie trafic na Twoje prace. Gratuluje i trzymam za to kciuki :)
Napisano 27 Maj 200816 l O jaaa... ma man is back ! :) Świetne jak zawsze! Edytowane 27 Maj 200816 l przez chveti
Napisano 27 Maj 200816 l Bardzo fajne, przy czym mi akurat te chomiki się bardziej podobały od ostatniej serii prac, trudno mi określić dlaczego, takie trochę bardziej oszalałe były.
Napisano 27 Maj 200816 l Autor Wszyscy- dzieki za pozytywnego kopa, za komentarze i ktokolwiek dal mi te rekomendacje- tez dziekuje:D Pamietam jak w gimnazjum sie zarejestrowalem na max3d i marzylem o czyms takim:] Leander- Milo mi ze napisales, ze sie cos rozwinelo, bo ja mialem wlasnie wrazenie, ze w ogole nic sie nie dzieje i od roku stoje w miejscu i mnie to meczylo po nocach:) Reanimator- Ja powiem zupelnie powaznie, jakkolwiek glupio, dupo-liżąco to zabrzmi, ze strasznie sie ciesze jak czytam takie komentarze od Ciebie, glownie z tego powodu, ze kiedys nienawidziles moich prac:] Nad technika pracuje caly czas, wciaz mam problemy z wieloma rzeczami, ktore chytrze staram sie ukrywac w pracach hihi. No i mam nadzieje, ze bedzie lepiej:) haha na prawde mi poprawiliscie humor bez kitu:D W ogole mnie tu nie bylo gdzies od roku bo mieszkalem w akademiku bez internetu, no ale juz mam wakacje wiec wracam do regularnego spamowania, elo!
Napisano 27 Maj 200816 l pan z chomikiem na widelcu - rządzi!! jak zwykle bosko. Ukradłem sobie na pulpit. ...i chyba nie będę jedyny jak poprosze o więcej :)
Napisano 27 Maj 200816 l super kolegoalku ! Ja powiem zupelnie powaznie, jakkolwiek glupio, dupo-liżąco to zabrzmi : brawo , świetny styl .. i ciesze się że nie zmarnowałeś się w tych akademikach ;)
Napisano 28 Maj 200816 l niestety Panie Kolego Autorze powyższych mazów, zgadzam się z Reanimkiem:/ i też gratuluje i też trzymam kciuki ! P.S.: Dzięki za żyrafe zgrabną klaczke :)
Napisano 28 Maj 200816 l kiedys nienawidziles moich prac:] Nooo, nie przesadzaj z ta nienawiscia. Po prostu byly straszliwie slabe;) Teraz padam przed Toba na kolaaaanaaa normalnie ;) ;) ;)
Napisano 30 Maj 200816 l Łyhyhyhy! Ale się obśmiałem! Wykręcone prace, a przecięty pan w pół z Greatest Hits jaką ma zawodowo namalowaną dłoń!
Napisano 30 Maj 200816 l Chomik na widelcu i przecięty jegomość- klasa sama w sobie. Masz ciekawy, oryginalny i rozpoznawalny styl. Wszędzie rozpoznałbym Twoje prace:) Tak trzymaj. Pozdro.
Napisano 11 Sierpień 200816 l Autor pare wakacyjnych gowienek:) to jest lis kupa w lesie, bez sztucznej skromnosci przyznam ze nie jestem zadowolony z tej pracy- nie widac ze lis jest zrobiony z kupy a las wyglada jak makieta w teatrze, no ale nic, bede probowal dalej:] tutaj "nosacz sundajski" (z nosacza jestem juz bardzo zadowolony haha!) tutaj slon ktory mial byc ilustracja do ksiazki dla pewnego pana ale pewny pan okazal sie oszustem i odmowil zaplaty... i jeszcze taki speedzik z dupy pokuj!
Napisano 11 Sierpień 200816 l Nosacz sundajski najlepszy. Do pierwszego obrazka sam sobie napisałeś krytykę;) Słoń średnio mi pasuje. Speed spoko. Pozdro:)
Napisano 11 Sierpień 200816 l ten lis na pierwszy rzut oka jak pancernik wygląda, słoń jakiś taki pokraczny, te nogi z tylu mi nie pasują, powinny być masywniejsze moim zdaniem, no ale nie wiem jaki był zamiar.
Napisano 19 Grudzień 200915 l Autor OK nie bylo mnie tu chyba pare ladnych lat, albo przynajmniej rok. Czas ten spedzilem na medytacjach i rysowaniu kolejnych prac ku waszej satysfakcji;) piątka!
Napisano 19 Grudzień 200915 l swojskie polskie klimaty. Depresyjne, brudne ale pikne. Wrzucaj częściej.
Napisano 19 Grudzień 200915 l Dla mnie mistrzostwo swiata zawsze lubilem Twoje prace i ten nieskrepowany stosunek do illustracji. pzdr Kuba
Napisano 21 Wrzesień 201113 l Autor siemanko, znowu mnie nie bylo z rok czy wiecej i znowu wracam jak gdyby nigdy nic. pare nowych prac, mam tez nowego bloga- http://alekmorawski.com/blog pis jou Edytowane 21 Wrzesień 201113 l przez kolegaalek
Napisano 21 Wrzesień 201113 l siemanko, znowu mnie nie bylo z rok czy wiecej i znowu wracam jak gdyby nigdy nic. pare nowych prac, yo ups pis jou Oh yeah! Ja tam na to czekałem :) Miło, że wróciłeś.