kolegaalek Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 (edytowane) czesc wariaty, nie było mnie daaaaawno ale wracam z nowym gównem! 1.Pan diblu biblu siedzi na kiblu (i nie może spuścić wody) 2.świąteczny papieros 3. okładka do nadchodzącej płyty duetu Mil Mnóstwo http://myspace.com/mmnostwo 4. Mc biała małpa dziekuje za uwagę! Edytowane 21 Wrzesień 2011 przez kolegaalek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 lisek kulka - mój ulubiony lisek. tak widzę go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 Czad. jak zwykle. okładka świetna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 No zdrowy to ty na pewno nie jesteś......a tak poza tym to miodzio...ostatni mi się najbardziej podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 jeee kolegaalek wrocil!! bezkrytycznie powiem ze super jak zwykle, swiateczny papieros - wery gut szit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 super...pokrecone i bardzo charakterystyczne jak zawsze..wrzucaj wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 stary REWELKA to za mało powiedziane ! super ze starasz sie pokazac cos pracami do mnie przemawiaja, moze troszke zbyt oczywiscie, ale lepiej tak niz wcale ! genialna super robota powodzenia dalej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 dla mnie bomba. już od jakiegos czasu obserwuje twoje prace i jestem pod wrażeniem. lubie taki styl i klimat. tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 doskonaue dis mesydż is tu szort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 miażdzysz przyjacielu. Masz bardzo fajny styl. Gratulacje umiejętności. Małpki(chomiki?) z okładki wymiatają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 swietne pracki. najbardziej dwie ostatnie. tylko literki w ostatnim moze troche mogly by byc lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 swietne! swietny styl,troche monthy pythonem zajezdza nie wiem czemu oO;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 22 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2007 dzieki wszyscy! naprawde sie robi milo na duchu:] kengi- masz racje odnosnie tych literek, sprobuje to jeszcze poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 hmmm co bierzesz? bo to chyba nie po actimelu? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Fajna maniera, fajny klimacik :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Mój faworyt :) Pan diblu biblu co siedzi na kiblu i chomiki sa rewelacyjne. W malpach podoba mi sie ta postac w tle :) W niektorych miejscach ciemny obrys troche splaszcza bryle i przestrzen. Np w lewym duzym chomiku na plecach. Wydaje mi sie, ze jeszcze realniejsze odwzorowanie przestrzeni i osadzenie tych kreatur w tych kolorowych swiatach tworzylo by piorunujacy efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Hehe świetne a afrosłowiańska małpa najlepsza wg. mnie :D. Mógłbyś zdradzićjak pracujesz nad takimi koncepcjami? Długo dumasz czy po prostu siadasz i odpływasz? :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 9 Luty 2008 Autor Share Napisano 9 Luty 2008 (edytowane) Ufff jaka dluga przerwa! Dzieki wszystkim za komentarze:) Master Kielbaster: przesiadlem sie z actimela na danonki ostatnie, niezle kopie:) leander: Wlasnie wiem, z tymi obrysami to mam staly problem, zawsze o nich zapominam i zauwazam po polrocznej przerwie jak mi sie juz nie chce poprawiac:} ale bede teraz bardziej na to zwracal uwage! Painbringer: Nie ma na to jakiejs reguly- czasem mam pomysl w glowie juz od dlugiego czasu, ktory musze wcielic w zycie, bardzo czesto nowe pomysly przychodza w trakcie pracy. A jak mam dni, ze nie moge nic wymyslic, to ide na spacer ze szlugiem (lub bez) na dwor i wracam z glowa pelna nowych pomyslow:D (naprawde pomaga!) tu kolejne ilustracje dla mil mnostwo (plyta juz jest- zapraszam na http://uwolnijchomika.16wersow.pl ): okladka tyl okladki (daje bez txt bo grafik jak dla mnie skiepscil strasznie) i okladka dla solara ( http://myspace.com/solarwwa ) i jeszcze pan szalony naukowiec (olej na plotnie) na koniec, ktory wyglada duzo gorzej na zdjeciu, serio:) mam nadzieje, ze nie za duzo dalem i ze wam sie zaladuje w ogole hah:) Edytowane 23 Czerwiec 2008 przez kolegaalek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 ale schiz :D drugi rewelacyjny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 26 Maj 2008 Autor Share Napisano 26 Maj 2008 cześć wariaciny! Kolejne okładki:) i takie wlosy jeszcze, mam nadzieje, ze forum sie bardzo nie rozjedzie:D + bonus pan glut pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 26 Maj 2008 Share Napisano 26 Maj 2008 Swietne. Fajnie zaczales panowac nad bryla, od zyrafy po gluta to widac. W tych postach z lutego bryla byla, ale tylko na niby ;) A teraz to zaczyna dzialac. No i lepiej akcentujesz niektorymi fragmentami a inne wiesz jak subtelnie zgasic, przez co swietnie sie czyta te ilustracje. No i super te akwarelki, czy co to jest ;) Fajnie gdybys pociagnal ta technike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Maj 2008 Share Napisano 26 Maj 2008 (edytowane) wow. rozcięty pan jest piękny. a właściwie jego wnętrze jest przenajprzepiękniejsze Edytowane 27 Maj 2008 przez polka dot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalais Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 o kurcze, swietne pracki! rozciety pan, pimp my chomik i solar/kwadrans ep to moi faworyci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 :) świrus... bardzo ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 miło znowu zobaczyć nowez rzeczy od Ciebie, jak zawsze konkrety :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 Wiesz co Ci powiem? I bede w tym SMIERTELNIE powazny. Masz REWELACYJNY, oryginalny, ilustracyjny styl i moim zdaniem ogromny talent. Jestes w top 2 moich ulubiencow tutaj ;D Technicznie jeszcze sie wyrobisz i bedziemy sie bali otworzyc lodowki, zeby nie trafic na Twoje prace. Gratuluje i trzymam za to kciuki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 (edytowane) O jaaa... ma man is back ! :) Świetne jak zawsze! Edytowane 27 Maj 2008 przez chveti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 Bardzo fajne, przy czym mi akurat te chomiki się bardziej podobały od ostatniej serii prac, trudno mi określić dlaczego, takie trochę bardziej oszalałe były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 Mi fryzurki najbardziej podeszły. Masz Ty w tej głowie niepoukładane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 27 Maj 2008 Autor Share Napisano 27 Maj 2008 Wszyscy- dzieki za pozytywnego kopa, za komentarze i ktokolwiek dal mi te rekomendacje- tez dziekuje:D Pamietam jak w gimnazjum sie zarejestrowalem na max3d i marzylem o czyms takim:] Leander- Milo mi ze napisales, ze sie cos rozwinelo, bo ja mialem wlasnie wrazenie, ze w ogole nic sie nie dzieje i od roku stoje w miejscu i mnie to meczylo po nocach:) Reanimator- Ja powiem zupelnie powaznie, jakkolwiek glupio, dupo-liżąco to zabrzmi, ze strasznie sie ciesze jak czytam takie komentarze od Ciebie, glownie z tego powodu, ze kiedys nienawidziles moich prac:] Nad technika pracuje caly czas, wciaz mam problemy z wieloma rzeczami, ktore chytrze staram sie ukrywac w pracach hihi. No i mam nadzieje, ze bedzie lepiej:) haha na prawde mi poprawiliscie humor bez kitu:D W ogole mnie tu nie bylo gdzies od roku bo mieszkalem w akademiku bez internetu, no ale juz mam wakacje wiec wracam do regularnego spamowania, elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 pan z chomikiem na widelcu - rządzi!! jak zwykle bosko. Ukradłem sobie na pulpit. ...i chyba nie będę jedyny jak poprosze o więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 super kolegoalku ! Ja powiem zupelnie powaznie, jakkolwiek glupio, dupo-liżąco to zabrzmi : brawo , świetny styl .. i ciesze się że nie zmarnowałeś się w tych akademikach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 z kolei moj faworyt to kolezka z probowka :D besciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 28 Maj 2008 Share Napisano 28 Maj 2008 zgadzam sie z reanimatorem, zajebiste rzeczy wrzucasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 28 Maj 2008 Share Napisano 28 Maj 2008 o zesz Ty! pierwszy raz tu zajrzalem i sie jaram ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 28 Maj 2008 Share Napisano 28 Maj 2008 niestety Panie Kolego Autorze powyższych mazów, zgadzam się z Reanimkiem:/ i też gratuluje i też trzymam kciuki ! P.S.: Dzięki za żyrafe zgrabną klaczke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 28 Maj 2008 Share Napisano 28 Maj 2008 kiedys nienawidziles moich prac:] Nooo, nie przesadzaj z ta nienawiscia. Po prostu byly straszliwie slabe;) Teraz padam przed Toba na kolaaaanaaa normalnie ;) ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siegmar Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 Łyhyhyhy! Ale się obśmiałem! Wykręcone prace, a przecięty pan w pół z Greatest Hits jaką ma zawodowo namalowaną dłoń! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 Chomik na widelcu i przecięty jegomość- klasa sama w sobie. Masz ciekawy, oryginalny i rozpoznawalny styl. Wszędzie rozpoznałbym Twoje prace:) Tak trzymaj. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 podro mUZnie :) fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 11 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2008 pare wakacyjnych gowienek:) to jest lis kupa w lesie, bez sztucznej skromnosci przyznam ze nie jestem zadowolony z tej pracy- nie widac ze lis jest zrobiony z kupy a las wyglada jak makieta w teatrze, no ale nic, bede probowal dalej:] tutaj "nosacz sundajski" (z nosacza jestem juz bardzo zadowolony haha!) tutaj slon ktory mial byc ilustracja do ksiazki dla pewnego pana ale pewny pan okazal sie oszustem i odmowil zaplaty... i jeszcze taki speedzik z dupy pokuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 Nosacz sundajski najlepszy. Do pierwszego obrazka sam sobie napisałeś krytykę;) Słoń średnio mi pasuje. Speed spoko. Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Notre Napisano 11 Sierpień 2008 Share Napisano 11 Sierpień 2008 ten lis na pierwszy rzut oka jak pancernik wygląda, słoń jakiś taki pokraczny, te nogi z tylu mi nie pasują, powinny być masywniejsze moim zdaniem, no ale nie wiem jaki był zamiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 19 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2009 OK nie bylo mnie tu chyba pare ladnych lat, albo przynajmniej rok. Czas ten spedzilem na medytacjach i rysowaniu kolejnych prac ku waszej satysfakcji;) piątka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 19 Grudzień 2009 Share Napisano 19 Grudzień 2009 swojskie polskie klimaty. Depresyjne, brudne ale pikne. Wrzucaj częściej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 19 Grudzień 2009 Share Napisano 19 Grudzień 2009 Dla mnie mistrzostwo swiata zawsze lubilem Twoje prace i ten nieskrepowany stosunek do illustracji. pzdr Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2009 dzieki za dobre slowo! Oto wiecej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 wypas brakowalo tego stajla tutaj, podawaj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 21 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2011 (edytowane) siemanko, znowu mnie nie bylo z rok czy wiecej i znowu wracam jak gdyby nigdy nic. pare nowych prac, mam tez nowego bloga- http://alekmorawski.com/blog pis jou Edytowane 21 Wrzesień 2011 przez kolegaalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 21 Wrzesień 2011 Share Napisano 21 Wrzesień 2011 siemanko, znowu mnie nie bylo z rok czy wiecej i znowu wracam jak gdyby nigdy nic. pare nowych prac, yo ups pis jou Oh yeah! Ja tam na to czekałem :) Miło, że wróciłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi