Koniu Napisano 3 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Dobra, kurde :). Dawno mnie tu nie było. Tzn. byłem ale teczki nie updatowałem. Może troche prac wrzuce ( wszystkie komercyjne - stety lub niestety ). Na początek pan paul farma. Rysunki dla Orkafilm do filmu korporacyjnego... Tutaj jeszcze raz zaakceptowana koszulka dla playa ( lekko zmieniona ) co jeszcze.. dla serwisu poszkole.pl stworzylem postac hmm...mariana(?) Cos tam jeszcze porobilem ale nie moge pokazać..... aaaa... jeszcze jedno. http://www.zajacmroku.pl kilka wybranych na podstawie moich szkiców obrysował i zanimował tomek miazga jeszcze kilka rzeczy natrzaskałem...ale o nich pozniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 heh żeby wszystkie komerchy taki poziom trzymały, włączyłem zajączka i już się bałem że kolejny chłam w stylu 4fun ale się mile zaskoczyłem, świetne to jest i teks też rozbraja. Postać "hmm...mariana(?)" też fajna, przede wszystkim świetną mimike robisz, patrze na facjate i odrazu wiem jaki nastrój panuje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 no prosze prosze:) bardzo fajne te pracki:) hehe postać Mariana jest spoko:) leciałeś na żywca, czy wszystko miałeś wcześniej oparte na przygotowanych szkicach?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Wysokiej jakości cartoons. Klienci nie narzekają na oczy i duże głowy? Wiem, że czasami robią z tego problem. Stylistyke niebiesko-białą sam sobie narzuciłeś czy z góry zalecenie? Powinieneś wejść w animacje.. Po co inni mają ożwiać Twoje pomysły jak byś mógł robić to samemu..W postaciach mariana brakuje widoków z boku, tyłu. Ta poza z szampanem bardziej by pasowała bliżej ziemi w sensie , że chodzi a nie lewituje. ale to tylko tak na marginesie.. Również fajne animacje królika, wcześniej gibowskiego, teraz Miazgi..Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Bardzo lubię taki styl. Gratuluję projektów. Podejrzewam, ze niektóre projekty to wektorki, ale wolę zapytać - co z tych ostatnich pracek to wektor, a co raster? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 4 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2008 JeezBumpkin, dzieki Łukasz Misztela Nie najpierw zrobiłem szkice pokazałem klientowi czy się podoba czy są uwagi. Po co tracić czas na ew. poprawki ;) serio W sumie to nie. Zwłaszcza jak klienci chcą jakieś postacie na strony to w sumie dobrze by było żeby postać po pomniejszeniu była wyraźna w miare. Jakby miała "naturalną" głowę to po zmniejszeniu była by mało wyraźna. Z tymi animacjami to bym chciał, ale czasu brak a jak czas jest to znow przy animacji siadają mi nerwy :). Strasznie jestem niecierpliwy :) M@Ti Wszystko raster, prócz projektu koszulki dla playa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 No no..dajesz radę men. Super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 5 Wrzesień 2008 Share Napisano 5 Wrzesień 2008 Mogę powiedzieć tylko jedno podobają mi się straszetnie ;). Szczególnie wiewióra bandit //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 bardzo wesołe, tak trzymać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Superandzkie arty ! pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 ja to lubie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 9 Październik 2008 Autor Share Napisano 9 Październik 2008 jeden z obrazków które moge wrzucic na ta chwile... nie pamietam zebym cos robil niekomercyjnego przez ostatnie 2 miesiace... bakterie do jakiegoś filmu animowanego. Nie przeszły. Robione dla Orkafilm. i jakies straszne dziadostwo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 stworek jest na wypasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 bakteryje przednie;) i ten pierwszy stworek z drugiej kartki fajoski.... pozdrowki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 10 Październik 2008 Share Napisano 10 Październik 2008 hehe jak zwykle debeściaki...!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 14 Październik 2008 Share Napisano 14 Październik 2008 Bakterie rządzą, szczególnie postać bossa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 14 Październik 2008 Share Napisano 14 Październik 2008 bakteryjki super a mnie ten w rogó sie najbardziej podoba hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 12 Listopad 2008 Autor Share Napisano 12 Listopad 2008 Trochę cartoonowego szitu :} reklamówka z Gmanem do gazety... luźna ilustracyja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 Haha, niezły gag w tym ostatnim. Pieskowi coś się skojarzyło z wybuchem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ndru Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 Masz bardzo fajny styl. Te dwie ostatnie prace podobaja mi sie niesamowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 hehe :D ekstra. reklamowka rzadzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 16 Luty 2009 Autor Share Napisano 16 Luty 2009 Trochę kolejnych mazów projekt koszulki niezaakceptowany plakat zaakceptowany plakat jakies wektorowe mazy narazie tyle... milego ogladania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 zając mroku rządzi :) świetne w formie i treści. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 Mi się małpiszon podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 Uuuuuuu ZAJĄC MROKU! tu du du duuuuuuu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 mmniam :9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lacedemon Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 Hello, Jak na cartoonowe prace, to maja charakter. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 Ten zając od razu mi przypomniał Pinky`ego i Mózga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 Świetny ten zając :) a małpiszon by mi pod nicka pasował ;) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 A mnie się to wcale nie podoba. To nieważne że mam go na tapecie, noszę z nim koszulkę i zastanawiam się na tatuażem. A tak na poważnie to widziałbym z nim filmiki o charakterze czarnego humoru. Czy może już są a o tym nie wiem? =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Były pocztówki multimedialne jeśli sie nie mylę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 21 Luty 2009 Autor Share Napisano 21 Luty 2009 a skad masz koszulke emillius :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 No koszulki nie mam ofkorz, tak tylko w nieprzeciętny sposób chciałem wyrazić sympatię do Twoich artów. =] Ale jak bym miał to bym nosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 8 Marzec 2010 Autor Share Napisano 8 Marzec 2010 Pora odświeżyć trupa. Ostatnio z sensowniejszych rzeczy to taka oto ilustracja... i jakieś tam szkice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 Moc! Genialny styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 nie no, świetna sprawa, szczególnie nosorożec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 8 Marzec 2010 Share Napisano 8 Marzec 2010 nie no, świetna sprawa, szczególnie nosorożec i dziadek ze spluwą też bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 Idealne cartoony :) Idealne... CzAki Uwielbia takie :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 miodzio, tylko te zdjęcie cintiq-a niepotrzebne ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 ostanie bardzo fajne, krolik tez fajowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 9 Marzec 2010 Share Napisano 9 Marzec 2010 o jaki mily watek :) bardzo fajne prace, smaczne takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 10 Marzec 2010 Autor Share Napisano 10 Marzec 2010 dzieki za komentarze... maly funart z rana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 hahahhaa mega! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 przejrzalem caly watek.. nie chce poprzednich juz komentowac, nie chcem robic balaganu... to.. ostatnia - rewelacja xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 anatomia kuleje - ten fiutek nierealistyczny ;P super stylistyka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 te szkicowe duzo fajniejsze. swietny styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 za tego ostatniego w nintendo cie juz raczej nikt nie zatrudni :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 świetne pracki, szacunek, rysujesz na wacomie cintiq 12wx ? i jak ? fajnie się maluje ? czy to tylko sklejka na jakąś reklame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu Napisano 14 Marzec 2010 Autor Share Napisano 14 Marzec 2010 dzięki raz jeszcze za dobre słowo ;) rosikowski, tak maluję na cintiqu 12wx. Ja jestem tym narzędziem zachwycony. Na "zwykłym" wacomie nienawidziłem szkicować. Wolałem brać kartkę i każdą postać czy scenę rozrysować na kartce, a później skanować i przerysowywać na tablecie. Teraz cisnę wszystko od a do z na cintiqu. Dla mnie 12wx jest idealny jeśli chodzi o wielkość ( chociaż nie ukrywam że 21ux bym nie pogardził :) i stojąc teraz przed zakupem 12 a 21 to kupiłbym 21 ;). ( a tak własnie w temacie - właśnie widzę że wyszło coś świeżutkiego - http://transit.waw.pl/tablet-wacom-cintiq-21ux-21-3new.html - kochałbym go :D ). Co do samego rysowania jest super. Ja nie mam żadnych lagów jak to niektórzy pisali, nie widze problemu z tym że kursor jest delikatnie przesunięty wobec piórka ( te kilka mm jest totalnie niezauważalne ). świetną sprawą jest to że można sobie obracać tablet i rysować tak jak na kartce. Ja np. miałem ogromne problemy z liniami poziomymi na intuosie, jakoś nie potrafiłem odgiąć tak nadgarstka żeby dobrze narysować tego typu linie. No ogólnie polecam...ten nowy 21ux mi zaczyna chodzić po głowie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 dzięki raz jeszcze za dobre słowo ;) rosikowski, tak maluję na cintiqu 12wx. Ja jestem tym narzędziem zachwycony. Na "zwykłym" wacomie nienawidziłem szkicować. Wolałem brać kartkę i każdą postać czy scenę rozrysować na kartce, a później skanować i przerysowywać na tablecie. Teraz cisnę wszystko od a do z na cintiqu. Dla mnie 12wx jest idealny jeśli chodzi o wielkość ( chociaż nie ukrywam że 21ux bym nie pogardził :) i stojąc teraz przed zakupem 12 a 21 to kupiłbym 21 ;). ( a tak własnie w temacie - właśnie widzę że wyszło coś świeżutkiego - http://transit.waw.pl/tablet-wacom-cintiq-21ux-21-3new.html - kochałbym go :D ). Co do samego rysowania jest super. Ja nie mam żadnych lagów jak to niektórzy pisali, nie widze problemu z tym że kursor jest delikatnie przesunięty wobec piórka ( te kilka mm jest totalnie niezauważalne ). świetną sprawą jest to że można sobie obracać tablet i rysować tak jak na kartce. Ja np. miałem ogromne problemy z liniami poziomymi na intuosie, jakoś nie potrafiłem odgiąć tak nadgarstka żeby dobrze narysować tego typu linie. No ogólnie polecam...ten nowy 21ux mi zaczyna chodzić po głowie :D takie sprzęty do nie dla polaczków-biedaczków , choć pewnie sporo sie znajdzie takich co sobie pozwolą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi