SWRSC Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 Komercyjne wiz do katalogu. Brak widoku za oknem celowy, drzwi są chropowate (bump), stad ten noise. Projekt moj. vRay + bloom w PS. Wstawilem wszystkie wiz w pierwszy post. Pozdrawiam, SWRSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 przyjemny render podoba mi się ta tapeta i roślinka, szkoda że jednak za oknem nie ma jakiegoś widoku bo ta biel trochę mi nie pasuje, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 a ja uwazam ze pasuje...nie odwraca uwagi widokiem zza okna..świetna wizka, gratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 trochę apgrejdowałem przepalenie http://img62.imageshack.us/my.php?image=takionr5.jpg generalnie bardzo dobrze dostatecznie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 Podłoga trochę mdła i jeśli, jak w temacie piszesz, chodzi o drzwi, to wizka tego nie pokazuje. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 14 Październik 2007 Autor Share Napisano 14 Październik 2007 dzięki za komenty, Touch: taki kadr dostałem jako wytyczne od klienta Master: na początku też zrobiłem takie mocniejsze, ale wolałem zostawić tak aby było widać troszeczke okna. Twoje oceny pracek zawsze mnie powalały :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 Wizka podoba mi się bardzo, bardzo :) Jedynie dziwny obraz w telewizorze i dywan jakoś troche lewituje - reszta to miód dla oczu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodAs Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 spoko szału nie robi ale jak na komerche zajefajne:) pzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 Widzę Magulcowe wpływy. Za mało by cos powiedzieć sensownego o projekcie wiec powiem tylko, że dywan Ci lata:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 ładnie ładnie, kolorystyka mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash23 Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 bardzo ładnie chociaż mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 15 Październik 2007 Autor Share Napisano 15 Październik 2007 Widzę Magulcowe wpływy. sam jestes Magulcowe wpływy :p ostatecznie wiz troszkę się zmieniła, jutro umieszcze wersje finalną zaakceptowaną przez klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 Co to znaczy Maguulcowe wpływy? :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 16 Październik 2007 Autor Share Napisano 16 Październik 2007 finalna wersja: Magulcowe wpływy to kwiaty na scianach :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 powtórzę się - jest piknie, zwłaszcza, że dywan już nie lata a telewizor wyłączony;) aż chciało by się zajrzeć do środka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 fajowa podloga, ogolnie bardzo ladnie :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 szkoda że kfiotka ni ma, bo to poduchy mogły by być lepsze ale reszta grejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 16 Październik 2007 Autor Share Napisano 16 Październik 2007 Zmieniłem nazwe wątku, będę tu umieszczał rendery z tego jednego zlecenia. Chodzi o drzwi przejściowe i szafy wnękowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 co do poprzedniego rendera szkoda że kwiatek zastąpiony został poduszkami a tak to jest bardzo dobrze, co do nowego rendera bardzo ładna wizka, bardzo przyjemne oświetlenie, podłoga wyszła super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 serwus :) fajne. i roslinka też bardzo fajna :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Paskudny kolor tych drzwi przsuwnych. Same pomieszczenie fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Hej, napisz coś o oświetleniu w ostatnim. Bardzo ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kub@ Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 lewa strona tego ostatniego swietna, tylko tą teksture drewna na biurku mogłeś zmienić żeby sie nie powtarzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 17 Październik 2007 Autor Share Napisano 17 Październik 2007 dzięki za komenty. W ostatnim oświetlenie to sun&sky + fotomtryki w suficie. Delikatny bloom w PS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Ależ ja lubie patrzeć na twoje renderki, wypasik ;) A żeby nie było tyle wazeliniarstwa to zielone drzwi (kolor) od szafy są paskudne jak to okreslił dobrze Lis Materiał a zwłaszcza glossiness podłogi i sufitu pardzo mi się podobają, zdradzisz jakieś ustwienia pliiiizzz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 17 Październik 2007 Autor Share Napisano 17 Październik 2007 kolor szafy wybieral klient. Co do materiału podłogi - vrayMtl, w reflection fallof fresnel (korygowany by za mocno nie odbijało), w specular mapka noise i to wszystko :) Sufit to vramtl i fresnelem w reflection i nic wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Szał Fresnela:P Wizka fajna, dopracowana. Magulcowe wpływy zdecydowanie mniejsze;) Tak jak dwójka poprzedników, szkoda ze textura dębu rozkłada sie identycznie. Pozdrówa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 17 Październik 2007 Autor Share Napisano 17 Październik 2007 Szał Fresnela:P Fresnela daje na wiekszosc materiałów w scenie (mapką faloff i zmianiam troszke kolory w zalezności od materiału). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linnenn Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 mi się bardzo podoba :) jestem zwolenniczką takich klimatów :). I biel za oknem też spoko, robi ona ładny kadr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godzio Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 Witam, mam takie pytanie, czy do halogena wkładacie texturke czy te refleksy robią się same? Pzdr b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 bardzo fajne. można wiedzieć czym oświetlałeś ostatnie? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 godzio: w halogenie jest chrom nakryty warstwą szkła. W PS często jeszcze rozjaśniam, aby sprawiało wrażenie że świeci. chudy: już pisałem, sun&sky, fotometryki w halogenach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 28 Październik 2007 Autor Share Napisano 28 Październik 2007 Nowe wiz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 Ładne światło, co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 w ostatnim ten kocyk na łożnicy odbija swiatło niczym lateksowy :) (nie wiem czy efekt zamierzony, jakos rzucil mi sie w oczy), i swiatlo z lampy wydaje sie byc za mocne (tak patrze na lampke ktora swieci mi kolo sciany wlasnie i nie daje tak mocno) ale co by nie mowic, podoba mnie sie (i znowu sie zdolowalem ze moje tak ladnie nie wygladaja :/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 co to jest to 2 dolnej lewej ćwiartce? :P bo wygląda jak łóżko z płytek ceramicznych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 28 Październik 2007 Autor Share Napisano 28 Październik 2007 DraB: sun&sky i fotometryki Loki no troszke przejarałem, ale to będzie renderowane jeszcze raz do hires więc poprawie :) chudy jakie łóżko, przecież to jest rower :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 Bardzo laaadnie :) chcociarz bal bym się na takie lózeczko rzucić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 A z czego jest ściana nad łóżkiem - bo odbija się w niej co nieco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 jak by łoże miało inne materiały to by było b. dobrze, super kamyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 Cudne masz te IESy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash23 Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Jak dla mnie extra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 finalna wersja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 fajnie ze zmieniłeś ies'a w lampce, a tak to spoko, wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 8 Listopad 2007 Autor Share Napisano 8 Listopad 2007 kolejna szafa, tym razem surowo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 ciagle podgladam Twoje prace :), ja swoje sily i cale doswiadczenie kieruje wlasnie w tym kierunku, czyli wizek właśnie. Mam pytanie. Czy modele szaf, krzeseł, roślin itp modelujesz sam czy korzystasz z pluginów albo innych dodatków ew. jakieś kupione modele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 bardzo ładnie ci te shadery ścian wychodzą. Zdradź sekret :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 kolejna szafa, stary projekt. Kedzior: nie da sie zmieścic w terminach jeżeli miałbyś mdoelować sam wszystko od podstaw :) DraB: tekstura w diffuse, w reflect fallof i tez teksturki z diffuse odpowiednio przyciemnione/rozjaśnione, ta sama tekstura w hilight gloss oraz w bump. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 SWRSC - człowiek-szafa! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 w takiej Cie zamykali :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi