Skocz do zawartości

"SZUKAM materialow referencyjnych/blueprintow".

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

SZUKAM referek najlepiej zwymiarowanych acz niekoniecznie.

Jeśli jakies ciekawe namiary macie na galerie zdjęc z pilotówkami to też poprosze.......pzdr.

• Odpowiedzi 517
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Hej, mam troche nietypowe zadanie, ale pewnie troche osob na tym forum bedzie mialo mozliwosc to zrobic. :)

Do rzeczy: potrzebuje obrazki ostrza mrozu z Warcraft'a III. Mowie tu o print screenach z jednego z filmow z tejze gry. Chcialbym aby ktos zrobil kilka print screenow, gdy caly miecz jest pokazywany. Tak abym mogl sobie poskladac w calosc. :)

Z robieniem print screenow z filmu wiem, ze jest problem. Zaraz poszukam jakiegos programu do tego jak by co. :)

Mam nadzieje, ze ktos podejmie sie tego trudnego acz chwalebnego zadania. Dla dobra narodu! ;)

EDIT:

http://www.hyperionics.com/

Powinno dzialac, nie sprawdzalem.

EDIT2:

Mam! Mam! :)

Dzieki Barcisz.

Napisano

siemanko,

potrzebuje rzuty/plany/referki budynków starożytnego Rzymu (chodzi o miasto), zwłaszcza Forum Romanum i okolice. Google, forum, alta vista przeryłem wzdłuż i wszerz... i mało tego :/...pewnie szukać nie umim,

pzdrw

Napisano

Czy wiecie gdzie moge drapnac blueprinty do samochodu warszawa??

Napisano

pilnie potrzebne printy: Ford Transit 350M

Przekopałem wszystkie strony z blueprintami jakie znam i googla też (caly czas szukam) Sprawa jest pilna bo to do pracy :) Jakby ktoś mógł pomóc, będę wdzięczny.

Jak ktoś by znalazł zdjęcia z boku / przodu to też mogą być

Pozdrawiam

Napisano

ant-3d smcars :) tyle, ze pod GAZ :) Jest tam chyba garbatka, ale nie wiem czy jest sedan (zalezy ci chcesz :)) sedana mam na dysku :)

Vorek może napisz do forda :) Jak będą mili to podeślą :P Piterus123 pisał ponoś do Scanii i dostał printy :), więc może się udac .

Napisano

Witam,

Szukam jakis referek... ludzkiego nosa :P dopiero co zabieram sie za 3ds maxa, a juz ta kichajaca czesc ciala psuje mi krew, co sami mozecie zobaczyc na zaczatku twarzy, ponizej:

06tef9osi9s3n84sm.jpgd00uwgl0xb03441bm.jpg9viq13x58a5jbou2m.jpg

Najlepiej zeby to byly zdjecia w stylu: przod, bok i od dolu - nozdrza sa najgorsze :P

Napisano

ja znalazłem tylko takie !! a przeglądnołem większość znanych mi stronek z blue. Nie są może najlepsze no ale zawsze to coś ....

znalezione na smcars.net

cayenne.jpg

Napisano

yyy tez prawda hehe nie doczytalem sorki !! rozejrze sie za caymanem :]

edit:no niestety nie znalazłem żadnych jak się natkne na takowe dam znać i jeszcze raz sorki, że pomyliłem modele porsche :] Pozdrawiam

Napisano

Potrzebuje blueprintów kota :D chodzi mi o kontury osobno głowy i ciała z przodu i z boku (bez futra) i moze rozłozenie mięśni bo z tego co ja znalazłem nic się nie da zrobić . plis help

Napisano

co do tego kota to zdjęć z przodu nie sądze żebyś znalazł

wpisz se w googlach w grafice 'cat anatomy' to ci wywali kilka zdjęć anatomiicznych kota z boku

więcej chyba nie znajdziesz

Napisano

W googlach nie ma nic co by sie przydało do czego kolwiek konkretnego . na cgtalku poradzili mi znaleźć książke Cyclopedia Anatomicae" - Gyorgy Feher/ Andras Szunyoghy . Ma ktoś może skany z niej albo cuś?

Napisano

ma ktoś może blueprinty fiata 125p?? troche szukałem ale niestety nie znalazłem więc pytam :)

Napisano

Siemka.

Szukam blueprintów Ferrari 599 GTB Fiorano, ale jakoś nigdzie nei moge znaleźć :/

Wiem, że to wózek z 2006, ale może jesteście w stanei znaleźć?

Szukałem już na najpopulraniejszych stronach/serwisach i nic :/

Napisano

hej, szukam materialow referencyjnych do samolotu Martin XPB2M Mars lub inny z tej serii. nie pogardze rowniez profilowymi zdjeciami. chyba nie musze dodawaca, ze googlowanie spelzlo na niczym.

dzieki za pomoc z gory !!

Napisano

Cze, mam taki problem zna ktoś może stronke gdzie jest troche blueprintów z postaciami nie chodzi mi raczej o ludzi tylko o różne stwory, bestie, potwory no wiecie takie paskudne, obleśne ;). z góry dzięki i pozdro.

Napisano

Szukam referek do Mercedesa slr 300 gullwing coupe szczegolnie chodzi mi o detale i o srodek samego autka, Jak ktos cos wie na ten temat to prosilbym bardzo o pomoc :)

Gość Kurak J-bie
Napisano

Witam, ja poszukuję blueprintów jakichkolwiek odschoolowych samochódów:) Takich z lat 30,40 :rolleyes:

Napisano
Witam, ja poszukuję blueprintów jakichkolwiek odschoolowych samochódów:) Takich z lat 30,40 :rolleyes:

na smcars powinno cos byc, ale jak chodzi o hot rody to polecam google :) sa naprawde fajne referki :)

Napisano

mentaller wejdz na strone opla i sciagnij katalogi w pdfie jak dobre pamietam oni zawsze zamieszczaja tam wszystkie rodzaje felg do danego modelu a to jest felga oplowska raczej :)

Napisano

Szukam blueprintow Fiskera Tramonto lub Latigo CS, na smcars i onnovanbraam nie ma, smie powatpiewac ze w ogole istnieja, ale moze ktos trafi na nie... z gory dzieki!

Napisano

czy ktoś ma obrazki starych drewnianych okien?

optymalne by było okno z jednej strony otwarte, gdzie widać jakieś detale typu klamka, zawias, kształt ramy...

na googlach szukałam ale na tym co znalazłam nie było widać detali które mi są potrzebne, od biedy ujdzie ale jeśli ktoś coś ma to by było fajnie.