Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 517
  • Wyświetleń 170,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Potrzebuje blueprinty głów, obojętne czy faceta czy babki, byle to był blueprint, nie referka, i żeby to była fotka, bo z takich rysunków to wiele nie wymodeluję. Szukałem na googlach ale nie znalazło nic ciekawego.

Napisano

NIe moge znalesc nigdzie fotek Aut Dostawczych lub ciezarowek z naczepami ale zeby fotki z boku byly! foty nie mniejsze niz 800x600 bede zobowiazany!:)

Napisano

czolem

potrzebuje referek Mars Pattern Warhound Titan lub Chaos Warhound titan , jesli ktos ma bylbym wdzieczny( na forge worldzie juz bylem)

Napisano

Witam :)

Poszukuję w dosyć dużej rozdzielczości referencji oryginalnej opony i felgi mercedesa CL 2007 ;]

Napisano

patry... ty widziales jak wyglada orginalna felga od mercedesa? lepiej sobie ją odpuść i wymodeluj np taką od amg;)

a tak wogule to najpierw dokoncz karoserie bo pozniej nie ebdzie ci sie chcialo:P

dobrych referencji oryginalnych felg cl'a mozesz nie znalesc:/ najlepsze zdjecie do oryginalnych to takie KLIK

2007mercedesbenzclclass5vs.jpg

Napisano

szukam refek człowieka w jakiejś bluzie z kapturkiem:D chuligan ,dres z osiedla coś takiego:P

Napisano

Witam :)

Szukam zdjęć ludzi (chodzi tylko o głowy) pomarszczonych, starych itd. :)

Napisano

Witam

Szukam blueprintow do

- Nintendo Dual Screen

- Gameboy Color

- Gameboy Advance

- Gameboy Advance SP

- Gameboy Advance Micro

- Tachikoma

- Fuchikoma

Te dwa ostatnie powinny byc znane fanom anime, a dokladniej mowiac Ghost In The shell. Bardziej zalezy mi na blueprint`cie Tachikomy :)

Tak wogole to ma ktos moze tutorial jak zrobic wlasne blueprinty z fotek ;D?

Napisano

jak ktos ogladal sage Star Wars to bedize wiedzial o co mi chodzi! Mianowicie z ktorejs czesci byly takie kontenery gdzie poprzyczepiane były te robociki! ....nie wiem czy moze to nei było w JA, ROBOT! ale jakby ktos mial screeny

Napisano

Niema czegoś takiego jak Mustang Ponny eh

Ponny to zwyczajowa nazwa Mustangów :p a to mustang GT jest ostatnia seria

Napisano

Hej!

Czy byłby ktoś na tyle dobry, żeby podać jakieś referencje skomplikowanych maszyn, urządzeń, które zawierałyby maksymalną ilość przekładni i innych mechanizmów?

Pozdrawiam

Napisano

Sprawdź PW;)

Edit: Znaczy za chwilę, bo muszę wrzucić plik na rapidshera, jest w rozdziałce 4343x3095, więc pewnie Ci styknie;)

Napisano

Interesuję mnie Bp samochodu Mitsubishi Eclipse 1999. Przeszukuję wszystkie fora, a każdy kto robił tą furkę ignoruje mnie jak proszę o BP.

Jak ktoś ma to niech daje>

PLISSS

Napisano

A nie może być Eclipse z 2001? Nie wiem czym się różnią(?)

Napisano

witam. szukam printow Lancii Delty Integrale HF w duzej rozdzialce. na smcars i blueprints.com szukalem. imo troche male maja

Napisano

poszukuje blueprinta starego old skulowego autobusu tego typu!

Napisano

Ludzie szukam i szukam, może ktoś widział bo ja juz nie wiem gdzie może to być

Potrzebuje printów 5 cięzarówek

- Western Star 4964

- Mack Superliner

- Kenworth W 900

- Peterbilt 379 EXT

- Kenworth W900L

Nie muszą być wszystkie ale fajnie by było..... ide szukac dalej

Najbardziej jednak zależy mi na tym

Kenworth W 900 :

d744b7ea14ce9187.jpg

Ok dobra, dostałem na gadu linka

jakby ktoś na przyszłość potrzebował

http://www.smcars.net/forums/kenworth/2332-kenworth-w900.html

Napisano

Który chcesz? (Jeśli to któryś z poniżyszych;)

W900B 1993 Truck Trailer 42 - sleeper

W900B 1993 Truck Trailer 60-sleeper

W900B 1993 aerodyne Truck Trailer

Edit: Ech, nie doczytałem, że chodzi o W900L. Ale gdyby pasowało W900B, to daj znać;)

Napisano

Poszukuje zdjęć krajobrazów w wysokiej rozdzielczosci (A3). Najlepiej aby byla jakas polana, laka.

Napisano

Poszukuję planów budynku Casa Mila znajdującego się w Barcelonie. Referencje fotograficzne posiadam ale przydały by się jakieś "zwymiarowania" :)

To ten budyneczek:

a284f3ab5a075d5e.jpg

Napisano

Hej

byl bym bardzo wdzieczny za jak najlepszej jakosci (to co mam nie jest nadzwyczajne) materialy (zdiecia/blueprinty) podwozia i zawieszenia forda mustanga 2005/2007

Dzieki :)

Napisano

a ja był bym jeszcze bardziej wdzięczny niż przedmowca za fotki superchargera takiego wystającego nad maskę muscle carowskiego:P

Nie zapomnę o reputacji i dozgonnej wdzięczności:)

Dzieki!

Napisano

Tak jak w temacie, szukam, tyle że znaleźć nie mogę :/ Najlepiej, żeby to UZI było. Z góry dzięki.

Rejtan

Napisano

siemka :) a jakies azjackie twarze, glownie lasek, by sie znalazly ;>

z gory dzieki :)

Napisano

honde civic type r / s albo zwykle 5d to nową 2007 / 2008 ma ktoś jakieś dobre blue ??

Napisano

topek te stronki znak ale dzieki dzieki !! chodzi mi o ta wersje krotka nie sedana :] pewnie bede sobie musial fotki przerysowac na krzywych w corelu no nic jak zrobie to sie podziele najwyzej :D Pozdro:]!!

Napisano

Szukam referencji/rzutów/przekrojów/danych/czegokolwiek kościoła Niepokalanego Poczęcia NMP w Warszawie przy pl. Narutowicza. Zdjęcia to właściwie mogę zrobić sam, ale niestety nie idzie znaleźć żadnych dokładniejszych danych, wymiarów itp :(

Napisano

Możecie poratować? :D

Potrzebuję znać dokładny (tak w miarę) model samochodu poniżej i jeśli się znajdą, to od razu blueprinty, choć znając model będę już mógł sam z tym podziałać;)

foto:

s7004174soi1.jpg

HELP! :D