KLICEK Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Hej zrobilem sobie tego typka i doszedlem do wniosku ze tak naprawde nie ma gdzie wrzucac sculptow, testow itp ;) wiec na probe postawie watek, jak nie wypali to sie wyrzuci ;) Do speeda nie wrzuce, bo nie pamietam ile czasu cos kolo kilku godzin hehe 3-4 pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etyr11 Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 No i bardzo fajnie, że powstał ten watek. Model śliczny w sensie technicznym oczywiście:) Była jakaś baza, czy rzeźbiłeś ze sfery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 super watek :) miales baze czy ze zsphery robiles ? glowka wyczes :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Listopad 2007 Autor Share Napisano 20 Listopad 2007 dzieki chlopaki :) ciesze sie ze sie watek podoba, az dziw bierze, ze nie było go wczesniej ... jezeli chodzi o model to thx :), tak uzylem bazy tej :http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=44357 z szybkim retopo zeby bardziej zaprzyjaznic sie z toolem hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 o prosze jednak dziabiesz cos w zb3, główka elegancka mam jedynie zastrzezenia do oczu i powiek, jakos tak nie pasują, nie wiem gdzie lezy problem co prawda fachowcem nie jestem i nie mnie sie wymadrzać, no ale... ;) fajny pomysł z wątkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 fajny pomysl z watkiem, bardzo lubie popatrzec na ladnie wysculpowany modelik :) pozdrawiam i wiecej wiecej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 a dalo by sie klicus nakrecic video tutek o takim sculpowaniu ?;> plsss :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 (edytowane) piter ma racje klicku :D no to czas zasmiecic watek, narazie "walka" z krztaltem chcialem uwydatnic podstawowe krztalty czy mi sie udalo nie wiem :) malo czasu na modelowanie postaram sie dzisiaj/jutro cos dac wiecej :D aha baza nie moja ta darmowa co kiedys pokazywalem :) .............................. upik :) Edytowane 21 Sierpień 2008 przez nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Listopad 2007 Autor Share Napisano 21 Listopad 2007 no fajno fajno idzie :) jezeli jeszcze uda mi sie cos robic to pewnie nagram, ale narazie staram sie na nowa wsiasc na zbrusha, od dawna nic w nim nie robilem ;) btw. masz ten sam problem co ja ;) tzn z masami ciałka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 ogólnie spox, tylko te wały czy jak to nazwac na policzkach z frontu dziwnie wygladają. zbt oble zbyt wypukłe ogólnie za duże. ale powodzenia. ja nie mam sprzetu pod sculpta wiec sie w to nie bawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Dobry wątek :) Tak dla relaksu dwie sphery- pancerzyk to jedna ,głowa i rękawki druga, około godziny ugniatania i wytłaczania alph. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 NIe no... szok!! ja sie poddaje w tej kategorii... zostaje przy samochodach... Dobra robota!! Gratuluje! I mam dosc ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Klicek - ustawiles poziom od razu :] to ja obnize zeby osmielic innych :P Nie chcialo mi sie robic bazy wiec wzialem dziadka Kuby. Ulatwilo mi to sprawe mimo woli. Postaram sie cos z tego wycisnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Cos kolo godziny, bejzmesz to sfera: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 (edytowane) level up :) Edytowane 21 Sierpień 2008 przez nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 no no nielot fajnie fajnie ja jakoś nie umiem się zabrać za organikę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 http://images25.fotosik.pl/116/0f43ce1aee44af5f.jpg Wypaćkane ze starego base'a człowieka (w blenderku oczywiscie) kurde tylko glupi trial combustion walną mi jakieś krechy na renderku:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 O kurde render miazdzy !!! Widzialem juz wiele super renderow ale zawsze bylo widac ze cos z 3d ma a to wyglada super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 zeet, Maqs, pozamiataliście ;) wolniej trochę bo straszycie amatorów, takich jak ja na przykład :) Maqs, jeśli można, skąd brałeś inspirację? jeden potwór w Wiedźminie przypomina trochę to co wydłubałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Głowa na podstawie 2 czy 3 rzeźb Alexa, a ciałko na podstawie jednego rysunku i również jakiejś rzeźby, jak chcesz to moge ci na maila podesłać. Edit:Wysłane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 będę wdzięczny, grandevinale [szympans] gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 (edytowane) wlosy ze sphery, wiem ze do glowy nie pasuja ale chcialem na szybko zobaczyc czy dam rade :D Edytowane 21 Sierpień 2008 przez nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Listopad 2007 Autor Share Napisano 23 Listopad 2007 aftro zia :D pasuja pasuja :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 afro indianski amerykanian ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Wooo ale szopa oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 (edytowane) kolejne wlosy i kolejny hiper-speed :) znowu ze sphery :) Edytowane 21 Sierpień 2008 przez nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Strasznie bujne owłosienie mają Ci starzy ludzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 (edytowane) Strasznie bujne owłosienie mają Ci starzy ludzie ;) prosze Cie bardzo :D nwet wasy mu dorobilem ;) Edytowane 21 Sierpień 2008 przez nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 super nielot 1 wersja najlepsza :D chwilka dla rozluźnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Listopad 2007 Autor Share Napisano 23 Listopad 2007 Geor swietny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 no powiem ze bardzo fajnie tu sobie radzicie, znajde chwilke to tez sie chetnie dolacze :), Georgas Klicek dobrze prawi:) siwetny koles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 Z zalozenia mialabyc kobieta ;p Ps:Wie ktos moze czy da sie jakos pozbyc tych baboli na wlosach powstalych na biegunach sfery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 To ja zapodam taki eksperyment mały, jeszcze w formie wip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 chyba momentami przedobrzyłem, ale trzeba próbować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Listopad 2007 Autor Share Napisano 23 Listopad 2007 Oj tak Kubusiu przedobrzyles, no chyba ze mialbyc taki tlusciutki ze az plastelinowy :) bardzo podoba mi sie miejsce pod oczami super sa oczy itp, ale nie podoba mi sie masa pewnych czesci, tzn nie ze nie podoba ale nie pasuje :) np. grubosc zuchwy i to cos wystajace z nosa + ucho :) ale wiem ze duzo dobre z niego wyciagniesz wiec jestem spokojny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Drogi KLICUSIU taki design, nic nie poradzę, zmutowany netoperek miał wyjść. Nie będę sie bawił w zmienianie tych elementów jak nos czy żuchwa. Jednak dzięki za krytykę :) cdn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Listopad 2007 Autor Share Napisano 24 Listopad 2007 szkoda :( mowiac szczerze nigdy bym sie nie domysilil ze to mialbyc nietoperz :) moze jakies znaki szczegolne mu dorob ? wielkie uszka ? :) oczywiscie skulpt jak zawsze super :) wiec sie nie stresuj hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Kuba niezły nietoperz wampir :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 szalejecie Panowie, oj szalejecie, aż strach zaglądać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 To już będzie ostatnie co wrzucam, zabawę uważam za skończoną. Dzięki za komentsy, i cenne uwagi, KLICEK. Taki design. Atu koncept: http://www.scifijapan.com/Ep/15bat1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Świnionietoperzowampir ciekawie pomieszany genetycznie :) ile poly? @Klicek pma sprawdź, moja wiadomosc juz pare dni tam gnije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 Ładnie ciachacie:D wymęczone;P przy okazji "nauczyłem" się retopo w zb.. pozdro //updejted;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 speed z glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 Taki rooozciągnięty , ale fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 ładnie Kirian, ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 Kirian ekstra modelik, mam nadzieje, ze nie skonczy sie tylko na glowie ;] Pokazesz model bazowy ? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 fajny, trochę jak głowa buddy :) ale za długie oczy imho, ogólnie taki szeroki jest strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 to i ja sie dolacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 nie no super sobie tutaj sculpujecie, naprawde podziw ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi