Jonasz_Real Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 Współczesna Japonia, gang Yakuzy i młoda kobieta. Zorganizowana grupa przestępcza odbiera życie rodzicom młodej dziewczynki. Sama zaś cudem przeżywa. Mija kilkanacie lat i postanawia wymierzyć sprawiedliwość. (Troche jak z filmu Kill Bill). Nie wiem jeszcze gdzie ta akcja bedzie sie działa, moze w reastauracji Yakuzy. W kazdym razie bedzie to realizm. Czołem :) Jonek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 Fajnie się zapowiada, rzeczywiście od razu się kill Bill przypomina. Może Lucy Liu zrobisz jako główną bohaterkę? Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 fajnie :) witaj w bitwie i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 ooo i master tez sie pojawil :D wiec szanse na dobre miejsce juz mam za soba :) Powodzenia czekam na pierwsze koncepty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 Jonek no widze Japonia, jak pamietam to Twoje klimaty? ;), oj bedzie sie dzialo, pozdrawiam i zycze powodzenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 13 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2007 Witam, postanowiłem podniesc własny wątek, nieco wyżej :) Szkice są jeszcze w fazie powstawania. Pokaze innym razem. Główka na dzisiaj. Napewno ulegnie zmianie. @Tomala: dzieki, Raczej Lucy Liu nie będzie, zrobię własną. @Jaras: :) @hcpiter: :) bez przesady diabeł, jaki master? :) dzięki @Junior: :) a no lubie azjatki, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegerz Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 to jest świetne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 nawet wyglada jak azjatka, najss wanjij jakis konceptfajni pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Możesz to bez siatki pokazać? Zapowiada się ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 podpisuje się pod proźbą Ani temat ciekawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 No, zaczynam się bać... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2007 Hejka! @grigoriob: thank man @ttaaddeekk: dzieki, koncepty nie są jeszcze gotowe, ale juz mam rozplanowane. Tzn. uzyłem mojego starego riga elficke od Little Arena( myslę, że niektórzy pamiętają), i szukałem ciekawych ujęc w akcji. Mam shoty, tylko muszę podmalowac. :) Cierpliwosci. @Ania, fikołek :) sorki, od dzisiaj będę wrzucał rendery :) @Shogun 3D : czy jest się czego obawiać? :) Updejt: Oczy będę poprawiac, jest zbyt rozmyta. Wiec spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 o ladne ladne pewnie jakies bledy anatomiczne sa, ale strasznie specyficznie to wyglada,a to sie liczy najbardziej ps: ktos tu nabral skila ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 no powieki trzeba dopracowac, ciekawy klimat, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 ale lala :D powieki popraw jak wyzej, ale tak to fajnie sie zaczyna:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 ladnie to wyglada, tak jak poprzednicy z oczami tylko cos nie tak, brwi za za wysoko w stosunku do srenicy oka, (mowie to ja beztalencie anatomiczne, wiec moge sie mylic: ]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2007 Dzięki wszystkim :* :) , chyba macie racje co do oka. Czasem, jak siedzę długo nad modelem to przestaje widzieć błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 narazie je brzydka i wygląda na starą :) Ma być ładniutka i młodziutka ...ala GOGO z Billa heheh poka ją od frontu i jedziesz z tym plackiem ...mosz to wygrać ! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linnenn Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 podoba mi się;) będę obserwować co dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Witam!! glowka ma potencjal :) ale wyraznie widac ze ma cos z oczami i z policzkami nie wiem jaki masz zamiar ale wypadalo by wypchnac jej troche policzki z boku gdyz wyglada z boku bardzo plasko przydaloby sie ppopracowac nad krztaltem glowy gdyz troche taki dziwny jest ;) tak samo z przodu tzw blorda za waska przezco zuchwa wyglada dziwnie ale wyglada calkiem, calkiem :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Policzki z boku moim zdaniem są ok, mam 5 azjatek na piętrze i co jedna to ma bardziej płaskie policzki, płaską całą twarz. Koreanki nieco bardziej jeszcze od Chinek. Natomiast wydaje mi się że uszy za duże. O spuchnięciu nad okiem już wspominali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Śliczna. Ja bym nic nie zmieniał- robi świetne wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 no Panie Jonasz wiemy jak ciężko jest wymodelować azjatkę, trzeba przyznać że w dobrym kierunku idziesz. Jedynie co to ktoś juz wspomniał że troszeczkę mógłbyś ją odmłodzić z wyglądu ;-) pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Japan, Japan! :D Klimacik spoko - będzie krwawo, jak w Ichi the killer? Tak jakoś klimat jakuzy itp mi się kojarzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciechu Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Moim zdaniem to ma jakiś nos trochę za długi a to jest powiązane z tym że linia brwi jest za wysoko nad okiem, a tak poza tym to super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2008 Wróciłem, wypoczęty po świętach :) Dziękuje wszystkim za miłe słowa i za krytykę. Ania, a mozesz mi dac numer do tych azjatek ?;) Updejt: tym razem dwie główki do wyboru, ale chyba wybiorę tą po lewej. Jutro tors będzie, miejmy nadzieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Ta po lewej jest ładniejsza, ale dalej jest lekka buła nad zewnętrzną stroną oka. Ucho samo w sobie bardzo ładne, ale wydaje mi się za mało delikatne jak na kobietę, zbyt wyraźnie wymodelowane. Krztałt czaszki jest zły, trochę za wysoka a z tyłu za mało. Za uchem powinno być prawie tyle samo głowy co przed uchem, albo co najmniej 2/3. Być może też ucho jest minimalnie przesunięte i przez to tak wygląda, trudno mi powiedzieć. Numerkami ja nie handluję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Też wolę tą po lewej ale jeszcze bym nad główką popracował, najlepiej w maxie zanim wrzucisz ją do sculptera. Wydaje mi się że czegoś tej głowie brakuje ale nie wiem co Ci poradzić. Z profilu wygląda naprawdę fajnie, może jakieś referki żeby poprawić wygląd z frontu bo chyba oczy są trochę za szeroko rozstawione ale mogę się mylić. Zapodaję linka do dwóch making off'ów o tworzeniu modeli azjatek, uważam że bardzo dobrze wyszło to ich autorom. http://www.3dm3.com/forum/articles.php?action=viewarticle&artid=111 http://www.3dm3.com/forum/articles.php?action=viewarticle&artid=69 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Ta polewej super tylko cos mi sie wydaje ze czolo za plaskie ale tak ogolnie to bardzo ladnie i czekam na wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 IMO to wszystkie już się mieszczą w granicach prawdopodobieństwa. Ludzie są tak różni że tego rodzaju detale nie szkodzą. Z mojego punktu widzenia nos jest trochę zbyt długi jak na azjatkę ale to też cecha raczej indywidualna. Jedź dalej- to detal w całej scenie, jak stracisz za dużo czasu na niego to będzie kiepsko z terminami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 nos bardziej szpiczasy do gory chyba a tak ladnie, zwlaszcza uszki :) p.s bym zapomnial jak tam bylo na kanarach? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiM Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Zgodzę sie z RK jedź dalej. A twarz najwyżej później dopracujesz jak ci czasu starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 dla mnie ta po lewej jest super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 cycuchy pokazuj a nie tam łepki! kekeke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 a mnie sie podoba ta po prawej :o), tylko torche ją pogłaskac jeszcze i bedzie miodzio azjateczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2008 Witam Ania: dzieki za rady, racja co do głowy. Poprawie tomala: super linki, znam te stronki, ale dobrze ze mi przypomniałesz, Zauwazyłem teraz, że nosy mają jakos mniej szerokie. Zrobiłem na zbyt europejskie. Zajmę się tym pózniej. Trzeba rozbudowac, scenkę. hcpiter: :) RK: Jadę dalej. :) Junior: dzieki, na Kanarach było świetnie. Tylko hiszpanki były, jakos mało sympatyczne. Ja nie wiem o co kaman. ;) DiM: jade jade Klicek: :* Fr3d3k: tobie tylko gołe cycki w głowie :) Proszę. Pasi ? donMario:dzieki, pozostane juz przy większosci głosów. :) A dzisiaj świeże mięsko (cenzura chyba musiała byc, tak chce regulamin, sorka chłopaki) tył pokazę jutro) : + Ktoś usuwa mi obrazek...pewnie imageshack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 łoooooooooooooooooooooooooooooo no teraz to zaszalas normalnie rewelacja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 no ! o to chodziło ! keke bajer ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Bardzo fajnie tylko zebra powinny bardziej opadac (bardziej ukosnie), teraz sa prawie poziomo. Jeszcze bioderka moglbys bardziej wysunac, te kosteczki podkreslic bo tu ich wogole nie widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 bardzo ładnie, ładna textura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Co maja bobry i cyce do RESTAURACJI I YAKUZY?? No chyba, ze bedzie na golasa walczyc z nimi to rozumiem.. a jezeli nie to naprawde bezsensowna strata czasu, na wdawanie sie w takie szczegoly. Fajna mordka, pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 stratą czasu bym tego nie nazywał - bitwa służy podnoszeniu skilla - poza tym taki gotowy model z texturami może się kiedyś przydać w przyszłości - popieram takie podejscie do tematu. pozdrawiam p.s. co ona ma tak brudno w pępku ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 tak jak Ci pisałem, body bardzo fajniutkie, tex. miejscami przepalona, ale moze dla potrzeb rendera będzie gut, jakies sss i inne o których nie mam pojęcia ; ), bioderka mogłby być lekko wysunięte i nie wiem czy brzuszek zbytnio nie wystaje do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Wydaje mi się że obojczyki mogły by być minimalnie bliżej piersi, byłoby ładniej, ale jest jeszcze w normie. Głowa gdzieś w jednym z pierwszych postów była biała, bardzo ładnie geishowato wyglądało, myślę że ciało powinno być w podobnym kolorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 pięknie, już czekam na tą laseczkę... Trzymam za Ciebie kciuki Jonasz! Z skąd ta fascynacja Japonią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 wow super ciałko :P texture zrobłeś z fotek czy ręcznie namalowałeś i w czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Hmmm... skoro jesteśmy przy temacie Japonii, gejsz i takich tam to jeśli chodzi o białe twarze zwykle są bielone pastą w której składzie są ptasie odchody (jaskółcze o ile pamietam). Linia na karku gdzie kończy się "makijaż" ma określone znaczenie... itd itp, nie ma się co rozpisywać, w każdym razie na całe ciało to nie sięga. Bardzo fajnie że nie poszedłeś w jakieś idealne proporcje- o wiele bardziej realistycznie jest z drobnymi defektami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 rozumiem ze ten obrazek na wierzchu tematu ma przyciągnąć męską część forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 nie oszukujmy sie "meska" :D 99% :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 rozumiem ze ten obrazek na wierzchu tematu ma przyciągnąć męską część forum :D Mów za siebie :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi