naeq Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 środkowy :) Praca świetna, jedynie czego można się czepić to tego oceanu, wygląda jak polia plastikowa, albo pół zamarznięta woda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 mi też środkowy najbardziej się podoba ale kadr był lepszy nieodwrócony imho ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 Srodkowy :) co do flipniecia to nie jestem pewien. Wydaje mi sie ze tamten kadr byl bardziej dynamiczny, jakby okret zmierzal w kierunku widza a ten wyglada jakby mial sie zaraz przewrocic. To nie znaczy ze jest zle, to moze miec symboliczne znaczenie pod warunkiem ze nie tylko ja to tak odbieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maykel Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 wcale ze nie... najlepszego jeszcze nie pokazal :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 Jak dla mnie pracka bezapelacyjnie numer jeden tej bitwy ! Coś pięknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 środkowy... po prostu genialnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 ...fajnie jest choc "rozbryzgi" wody po pociskach wydaje sie ze powinny byc przechylone w druga strone - dodatkowo brakuje mi sladow pociskow smugowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 srodkowy.super pracka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 19 Luty 2008 Autor Share Napisano 19 Luty 2008 tak wiec bedzie srodkowy, zapraszam wszytkich do pierwszego postu, to chyba koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 No i jest super:) Jak na razie mój faworyt. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 Świetna robota, robi wrażenie. Gratuluję ukończonej pracy i życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 grejt!!! co tu więcej pisać, podium gwarantowane ;) gratuluje ukończenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 kawał świetnej roboty, respekt za detal i ilosc włozonej pracy, gratuluje ukończenia i życze powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 19 Luty 2008 Share Napisano 19 Luty 2008 po prostu świetne. tyle. klimat aż tryska z tego obrazka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej1964 Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 No to pozostaje tylko trzymać kciuki za Ciebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 wygląda zacnie :) gratulacje! :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 racja srodokowy najlepszy:) pzodrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 Fajno, fajno. Gratulejszyn :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 pracka wyglada swietnie, no faktycznie srodkowy wydaje sie byc najlepszy, te slady po pociskach na wodzie to textura ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 20 Luty 2008 Autor Share Napisano 20 Luty 2008 wielkie dzieki wszytkim, wprowadzilem ostatnie kosmetyczne poprawki. Oficjalnie kacze to bitwe.: ] Adek_CG--> zrobilem to tak jak wiekszosc z mojej scenki spritesami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 Eleganckoooooooooooooooo ! Bravo bravo bravo ! Gratki za ukonczenie i zaje*** zakonczenie bitwy :) Pozdro i teraz tylko czekac na wyniki ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 wynik obawiam się może być tylko jeden CG society award - i tego życze Komic - wbijaj na zlot, musisz sie pokazać publiczności 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 wynik obawiam się może być tylko jeden CG society award - i tego życze po co ? wygrana bitwy jest lepsza :D extra ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maykel Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 swietnie Ci to wyszlo, ale... dla mnie jest nieco za sztucznie i matowo :/ co nie zmienia faktu, ze jestes geniuszem, ale nie zblazowanym :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 rewelka - gratuluje świetnej pracy i ukończenia bitwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 moje gratulacje :) do zobaczenia w przyszłej bitwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snooo Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Genialnie wyszło, trochę przykurzone kolory, ale zrobiłeś kawał rewelacyjnej pracy, gratuluje! ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Wyszło zaje******.. ;) gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CG_Lama Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 I coz wiecej napisac , piekne i tyle powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Gratuluję!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Gratuluje za zajęcie 3 - go miejsca, nie jest zle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 gratuluje miejsca na podium :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Jak dla mnie powinno byc 1 :D Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 gratki!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Również gratuluje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 gratulacje za świetna prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yon Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Gratuluje. Bardzo duzo dobrej (i ciezkiej) pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Gratuluje miejsca na podium. ...a jednak wykrakalem ze to Snoo bedzie pierwszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Gratuluję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Ja już nawet nie gratuluje miejsca, tylko wytrwałości, bo twój trud i wysiłek włożony w modele / textury jest ogromny i mało kto by wytrzymał / wyrobiłby się z taki detalem. BRAWO !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 wielkie dzieki wszytkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snooo Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Gratulacje! Dużo pracy włożyłeś, naprawdę świetna robota! Widzimy się w następnej bitwie? Gratuluje i pozdrawiam.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AanreE Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Witam. Jestem nowy na stronie i zalogowałem się specjalnie po to by POGRATULOWAĆ świetnej pracy! Trzecie miejsce to, nie ujmując nic zdobywcom pierwszego i drugiego, TO ZA MAŁO ! Zdecydowanie zasługujesz na PIERWSZE ! A wyjaśnienia Członków Jury, że za mało szarego dymu (czy psia kostka widzieli, ze taki tam wtedy był?) albo porównywanie do okładek Małego Modelarza jest czystym wykrętem. RAZ JESZCZE GRATULUJĘ (i czekam na kolejne prace) !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi