Napisano 28 Grudzień 200717 l Hej. To mój pierwszy post wiec mam nadzieje że wszystko pojedzie prosto. Dotychczas tylko czytałam wasze opinie bo dopiero stawiam pierwsze korki w 3d a raczej uczę się podstaw na uczelni. Ale wracając do tematu....Oglądałam ostatnio nagrodzone animacje w konkursie CGSociety CG Challange i jakież było moje miłe zaskoczenie gdy oczom moim ukazały się polskie nazwiska. Anna Celarek (znana jako ania) dostała nagrode Best Art Direction, Dariusz Sebastian Burdon ( pod pseudonimem pierzak) dostał nagrodę Best Lighting. tutaj jest link: http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=4368&page=3 To bardzo fajnie że nasi graficy odnoszą sukcesy na arenie międzynarodowej. Oby tak dalej. Pozdrawiam wszystkich.
Napisano 28 Grudzień 200717 l No nie pogada - szczegolne gratulacje dla Ani, naprawde ciekawie wyszlo ;]
Napisano 28 Grudzień 200717 l for (int = 1; i printf("%s%s\n", user_name[i], ": Gratulacje!"); :> Co do samego tematu - gratuluję wyróżnionym.
Napisano 29 Grudzień 200717 l Hej. Wielkie dizeki :) Ciesze się że nasze prace zostały zauważone przez członków jury. Myślę, że wkrotce zamieszczę animke na forum w animacjach razem z WIP-em :). Pozdrawiam.
Napisano 30 Grudzień 200717 l Ja równierz pogratuluje mimo iż efekt mi sie nie spodobał. powodzenia w dalszej pracy.
Napisano 30 Grudzień 200717 l Gratuluje Dariuszowi. swietna bajeczka, genialne swiatlo i wszystko dopracowane jak nalezy. Z takich ludzi jak ty jestesmy dumni. pracuj dalej. z niecierpliwiscia czekam na twoja kolejna animacje.