Skocz do zawartości

Zagłosuj na najlepszą pracę w Bitwie 3D: Porachunki.  

174 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagłosuj na najlepszą pracę w Bitwie 3D: Porachunki.

• Ania
      13
    • Fikołek
      10
    • KoMic
      40
    • ttaaddeekk
      27
    • mateusz_s
      15
    • Jabollo1
      3
    • Gomez
      1
    • Ferni
      2
    • Fr3d3k
      2
    • Xiz0r
      1
    • Fidiasz
      2
    • Snooo
      56
    • Zgred88
      0
    • yon
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zanim podamy oficjalny werdykt jury, zapraszam wszystkich do oddania głosu na najlepszą Waszym zdaniem pracę w konkursie.

Nagroda publiczności, Bitwa 3D: Porachunki.

• Odpowiedzi 39
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

piksar - no niby tak ale mysle ze snoo mial rownie dobre wykonanie ale bardziej orginalny pomysl i to moze przewazyc u jurorow. Tak naprawde nic nie jest pewne.

Ja jeszcze nie glosowalem - nie moge sie zdecydowac :)

Napisano

zgadzam sie z Gomezem,czolowka jest wyrownana i nie zdziwilbym sie gdybym wypadl za pierwsza 3: ], co dodaje emocji rozgrywce: ]

pozdrawiam

Napisano

Głosuje na Snoo, za niekonwencjonalny pomysl i swietne wykonanie.

Komic, Fikołek i Tadek tez by zasluzyli, mysle ze jedna z tych czterech prac bedzie pierwsza.

Mysle ze zaciekla walka bedzie, poziom na czolowce jest bardzo wyrownany, trudna decyzja.

Napisano

Piksar Twoja sugestia jest komiczna, ale nie bede sie rozwodzil... zapisz sie do PiS'u tam bedziesz mogl sie rozwinac :-)

Glosowalem na Snoo, bo najlepiej uchwycil temetyke wg. mnie i wykonanie tez niezle.

Napisano

Kopia z watku Snooo ... Glos oddalem na Snooo ! Szach i mat dla konkurencji. Jego prace mozna porownac do walki Dawida z goliatem - prosty aczkolwiek genialny pomysl najbardziej orginalna praca ! Swietne wykonanie !.

Napisano

ogrom pracy, niesamowity detal i po prostu powalająca praca. głos z czystym sumieniem dla Komic'a.

chociaż za pomysł glos powinien dostać Snooo.

Napisano

mój głos na mateusza_s, za kompozycję (ładnie rozdzielone plany sceny, w tym dopracowane tło) i styl rendera: żadnych mirrorów i przezroczystości, momentami przypomina 2D

Napisano

Naprawdę bardzo bardzo mi miło, dziękuję wszystkim za głosy i ogromne wsparcie ;)

Mój głos na fikołka za liniowość tematyczną ale za to uchwyconą z niezwykłym smakiem, za kamerę, za klimat! Dużo ciekawych prac, każda reprezentuje inne podejście do tematu, jury będzie miało ciężko :p Powodzenia wszystkim!

Napisano

Ciężki wybór współczuje Jury. Chciałbym mieć więcej głosów. Najchętniej bym obdarował wszystkich za samo ukończenie w terminie. Ostatecznie zagłosowałem na ******* za ciekawe podejście i świetne wykonanie.

Napisano

Ania dostaje mój głos. W pracy podoba mi się waleczny wzrok myszy ;)

Generalnie bardzo trudno mi było wybrać. Powodzenia dla reszty nominowanych.

Gość Ianoth
Napisano

Głos na snooo Fajny pomysł ,wykonanie i klimat

Jednak wybór był trudny Bardzo mi się podobają prace Ani oraz KoMic-a zadecydował chyba jednak pomysł Bo jak każdy wie poziom wykonania tych prac był na wysokim poziomie

Napisano

moj głosik na ......za........bo.......i no wlasnie........jak komus model powygina sie to nie znaczy ze nie wlozyl w to sporo pracy...tak trzymac bo nie sztuka jest sie poddawac :]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności