Marcin Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Flightplan - bardzo dobry skopany film ;] gdyby nie super elegancki idealnie zaplanowany motyw film byl by super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Eurotrip - buhahahahahaha, liderskie, szczegolnie motyw z absyntem i bratyslawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 mindhunters - wczoraj oglądałem i trup ściele się gęsto i to w dośc charakterystyczny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 creep i green street hooligans;) dwa fajne filmy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Doom - Filmów o potworach w jakimś tajnym laboratorium już kilka było, a ten wiele nowego nie wnosi. Kilka potworów z gry, fragment FPP i to w zasadzie na tyle :) Z braku czegoś lepszego można obejrzeć... chociaż może niekoniecznie za 14 złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 american pie wakacje znacznie gorszy od poprzednikow ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 american pie wakacje znacznie gorszy od poprzednikow ;/ Powiedzialbym wrecz, ze kompletnie denny. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Powiedzialbym wrecz, ze kompletnie denny. :) jak cala seria amerykanskich filmow młodzieżowych :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 green street hooligans zajefajny film...kobieta az mi sie poryczala :) kubus i hefalumpy ja sie poryczalem :D[jezu jak mozna takie cos wogole zrobic ...cukrzyca murowana]:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 [..] kubus i hefalumpy ja sie poryczalem :D[jezu jak mozna takie cos wogole zrobic ...cukrzyca murowana]:)Eno, ja jestem fanem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 hehehe eeee no to nic nie mowilem :D moja kobieta tez jest fanka :D a tak z innej beczki SUPERNATURAL moze nie film tylko serial ale tez calkiem fajny ...o braciach...lowcach demonow :)[z seriali jeszcze jest calkiem oki SURFACE czy siakos tak :)] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 jak cala seria amerykanskich filmow młodzieżowych :> hyh czasem czlowiek ma potrzebe na cos takiego ;p a ogladam i kolekcjonuje wiekszosc filmow jakie wychodza w "wideotece" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 ja wlasnie sciagnalem i niedlugo obejrze "Autostopem przez galaktykę" (na podstawie powiesci pod tym samym tytułem. jesli lubicie Montyh Python to to też powinna sie wam spodobać). może jeszcze do kina się wybiore na Doom, Straż nocną (na podstawie powieści Łukjanienko - tytuł to chyba Nocny patrol) oraz Gnijąca panna młoda (CG no to warto obejrzeć, poza tym sam film też jest podobno fajny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 ja wlasnie sciagnalem i niedlugo obejrze "Autostopem przez galaktykę" (na podstawie powiesci pod tym samym tytułem. jesli lubicie Montyh Python to to też powinna sie wam spodobać)Dla mnie ten film ma baaardzo niewiele wspolnego z Monthy Pythonem. NI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 ja nie pisalem, ze ma duzo wspólnego, tylko że podobno też charakteryzuje się angielskim humorem. poza tym wiele osób tez podobnie twierdzi. no ale film obejrze sobie w piątek i wtedy będę mógł sie za siebie wypowiedzieć. w sumie wypadałoby najpierw przeczytać ksiazke, ale biorąc pod uwage jej grubość, zajełoby mi to trochę czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 mkk3a, od kiedy Gnijąca panna młoda to CG :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 gnijaca to animacja tradycyjna,poklatkowa z tego co mi wiadomo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 hm, dobrze wiedzieć :) w sumie nie wiem czemu bylem przekonany że to CG ale podobno sam film i tak jest niezły, nieco klimatami przypominający "sok z żuka" (a ten podobał mi się bardzo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikes Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Ogladaliscie wczoraj "Miedzy pieklem a niebem" wczoraj na tvn lecialo :) Niesamowite efekty a zwłaszcza krajobraz "malowany farbami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 ogladalem fajny film glownie ze wzgledu na efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 obejrzałem Piła2 ;] genialny film, genialny design w niczym gorszy od jednynki, poziomowo tak samo doskonały :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 "Panic room" - kurde aż mi szczena opadła - polecam - a tu przy okazji - kolesie odpowiedzialni za efekty w tym filmie http://www.buf.fr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 "40-letni prawiczek" - fajne, mi się podobało. Można się pośmiać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 The legend of Zorro - takie przyjemne rozrywkowe kino. No i zabójcza Katrina :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Saw 2 - fajny film , szkoda ze tak bardzo polecieli z tym glownym bohaterem w kazdym razie , polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 ja nie pisalem, ze ma duzo wspólnego, tylko że podobno też charakteryzuje się angielskim humorem. poza tym wiele osób tez podobnie twierdzi. no ale film obejrze sobie w piątek i wtedy będę mógł sie za siebie wypowiedzieć. w sumie wypadałoby najpierw przeczytać ksiazke, ale biorąc pod uwage jej grubość, zajełoby mi to trochę czasu... No to mnie rozbroiłeś jeżeli ta książka jest gruba to ja jestem wysoka i szczupła blondynka. Jakbyś to powiedział o Władcy Pierścieni no to bym zrozumiała ale Autostopem... Jak już tu pisałem książka 1k x lepsza. W Appleseed to grafika troszkę rozczarowuje, ten toonkowy render nie jest najwyższych lotów. (nie widziałem jeszcze całości, więc może zmienie zdanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 mowiąc, ze jest gruba, mialem na myśli cały cykl, czyli 5 tomów, nie tylko pierwszy (choć akurat film jest na podstawie pierwszego tomu). film dziś sobie już obejrzałem i teraz tylko jeszcze doczytam "błekitny mars"(to jest dopiero grube: 3 tomy po 700stron) i chyba zabiore sie za "autostopem przez galaktykę" co do filmów - to co teraz leci w kinie warte polecenia? (nie muszą być jakieś zbyt ambitne filmy:)) i jak to jest z tym Appleseed? bo słyszałem już dużo sprzecznych opini... jeśli nie dla fabuły, to może dla czegoś innego warto to chociaż obejrzec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 Nic nie ma w kinach, boooo. Mialo być V for Vendetta ale jakos nie widać. Na Doomie przyjemnie sie odmóżdżyłem. Już dawno nie widziałem filmu po którym bym zrobił opad szczeny. No dobra Batman mi się podobał ale to takie lekkie wszystkie dla relaksu. Pamiętam, że Mechanik by w miarę ok. I nie rozumiem dlaczego ludzie och i ach na temat filmu 9 Songs. Taki nijaki ten film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Właśnie obejrzałem Scorpion King.... OMFG jaka szmira. O ile Mumia była genialna to o tyle SK jest do bani ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 dzisiaj w TV jest "13 piętro":] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 To o tym jak ludzie grali w grę a potem okazało się że sami są grą? A w kwesti "Przewodnika..." to chyba cały cykl nie został wydany. Mam trzy książki (zdaje się) a było chyba pięć:D Szkoda że w związku z filmem wydali tylko pierwszą. Film dość różni się od książki (szczególnie zakończenie) niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 Nowy Wallace & Gromit - poprostu miod! Szkoda, ze produkcja takiego filmu troche trwa, bo moglo by byc ich wiecej. :) I te kicajace kroliczki. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 Transporter 2 - fajne kino akcji, fajne bryki ^^, ale reżyser chyba TROSZECZKĘ przesadzil z umiejętnościami i szczęściem Franka... :) Czemu? Objrzyjcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 hm wczoraj na polsacie ten o wampirach ale szajs niech cos ciekawego zagraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 komornik , Czas Surferów - dwa swietne polskie filmy , coraz lepsze , komornik calkiem przyjemny , a Czas surferow fajna polska komedia z Lindą (oczywiscie gangsterka itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 Czas surferow jakiś nowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 tak , calkiem nowy ;] http://film.onet.pl/10258,,Czas_surferów,film.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 No czas serferów, może glupi, ale bawi :) Kozioł... hehe :P Napiszcie cos o nowym poterze jak ktos byl, bo nie wiem czy warto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 Ja oglądnołem sobie Fantastyczną Czrórke. Nawet udany film. Efekty-wiadomo- Fajowe ale nie zaskoczyły mnie specjalnie. Ale nawet lekki humorek był:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tronhh Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 ja ostanio kukalem "Kawa i papierosy" Jimiego Jarmuscha. moze byc na czwartkowy wieczor. pozatym to ogladam reklamy, reklamy i jeszcze raz reklamy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 Screamers ale kiiicha 1996 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 HAVOC:) nawet spoko. a pozatym ALFABET MAFII:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 woodsman, kocham tego aktora ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 khem, harrego pottera i czare ognia zobaczylem. ;) Dobry, ale strasznie skrotowo ujeli ksiazke. Ale byla dosc gruba, wiec wybaczam... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 Ja właśnie z kina wróciłem ;) Fajny ten nowy Harry. Dobrze, że zmienili treść w porównaniu z książką. Oryginalna wersja mi się nie podobała, a adaptacja filmowa już troszke bardziej mi pasuje. Teraz to już nie bajka dla dzieciaków, a raczej historia o szkolnym życiu (szeroko przedstawione przygotowania do balu ;> itd.) Wizualnie oczywiście rewelacja! Niektóre efekty naprawde niezłe. Najfajniejsze sceny robione w całości w 3d - np. wynurzanie się tego statku (kto widział, ten wie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 Wedlug mnie ksiazka miala to cos i wcale nie byla napisana tylko dla dzieci. To byla pierwsza czesc o tak powaznej tematyce i dramatycznym finale, sadze wiec, ze film musial rowniez zmienic forme. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 The longest yard - normalnie kazdy go musi ogladnac...po "Pile" kolejny film ktory niesamowicie mi sie spodobal choc to nie zaden thriller czy psychologiczny, naprawde wciaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 The 9th Company - Black Hawk Down i inne gowna amerykanskie moga sie schowac ;] Szeregowiec Dolot - ciekawa anima :P 40-letni prawiczek - he he he, motyw z wlosami na klacie wymiata hehe :D Komornik - ciekawe, ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 A ja dzis obejrzalem James and the giant peach produkcji Tima Burtona i wykonego tą samą techniką co gnijąca panna młoda. Kiedys jak maly 6latkiem bylem to w kinie oglądałem i wydawało mi się genialne. Teraz wydawało się troche za bardzo infantylne- duzo disneyowatych piosenek i lukrowatych scen. Ale platycznie wciaz bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 Creep (Lęk) - jesli macie ok. 1h 30m wolnego czasu i nie wiecie co z nim zrobic, na pewno nie ogladajcie tego filmu...dno zupelne, nawet gatunek trudno okreslic, bo niby horror a nic strasznego tam nie ma :/, glupie i tyle Saw 2 - tak jak czesc pierwsza zaskakujacy i ciekawy, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi