Napisano 17 Marzec 200816 l Ale tak naprawde to go tutaj parkuje, jak mi sie zechce to moze machne z niego normal mapki i pacne tekstury, ale narazie inne rzeczy mam w planach. Tak wiec, niech Heniu sobie spokojnie lezy pod lawka i sie kurzy.
Napisano 17 Marzec 200816 l Mocne :) Opaski na lewym przedramieniu są słabo widoczne w porównaniu do pozostałych. Podoba mi się.
Napisano 17 Marzec 200816 l Rewelka jak zawsze! Pozamiatałeś, teraz możesz zbc pozamiatać:D Nie ma się czego czepiać właściwie.. Bardzo chętnie zobaczył bym tutka w Twoim wykonaniu n/t fizyki materiału. Jest jakaś szansa? pozdrawiam!
Napisano 17 Marzec 200816 l Świetnne, nic dodać nic ująć. Ja mam tylko jedno ale; uszy, mogły by byc lepsze. Reszta to miód dla moich oczu.
Napisano 17 Marzec 200816 l wow :D wszystko jest genialne jedyne co bym poprawil to zgiecie ramienia :-) ale model jest masakryczny
Napisano 17 Marzec 200816 l Bardzo fajnie. Ale widze ze soda przestal robic gogle to ty zaczales oO:P Btw to jest indiana jones reinvented ??Oo
Napisano 17 Marzec 200816 l Zajebiste - moze sie nie znam ale czemu to wszytsko tak lekko wypukle jest ? - chodzi mi o te bandaze na rekach itp
Napisano 17 Marzec 200816 l Ekstra :), super wygląda. Powiedz mi jedno jaki masz sprzęt/jakiego programu używasz, że trzyma Ci tak gęst siatki??
Napisano 17 Marzec 200816 l Generał kiedyś pisał. Z tego co pamietam to było to jakies 4gb ramu, a progs to zbrush.
Napisano 17 Marzec 200816 l No fajnie ale IMHO za szybko poszedłeś w detal. Brakuje wyrazistej formy którą maskuje masa detalu. Ogólnie robi wrażenie.
Napisano 17 Marzec 200816 l niezle detalami zasiales model :) mniam! jakbys machnal cos takiego w Blenderze na tamtejszym modelerze do "rzezby w blocie" to chyle czola :) moze modelowal ktos High Poly na blenderku ? tez ma fajnego Z-modelera :)
Napisano 17 Marzec 200816 l detal super, jak zwykle, tylko proporcje takie mało atrakcyjne (łapy ma wielkie a klata taka mizerna :d) ale to już moja subiektywna opinia jak ta, że BLENDER SUX!
Napisano 22 Marzec 200816 l super modelik! najbardziej podobaja mi sie dlonie - sa bardzo realnie zrobione. Caly koncept jest cool. Troszke mozna by sie pobawic zagieciami materialu - ale i tak jest naprawde swietna pracka. Wiecej takich :)
Napisano 22 Marzec 200816 l Jak zawsze klasa! Swietny. Ja bym tylko prosil o rzut perspektywiczny, nie z orto.
Napisano 22 Marzec 200816 l fajne, całkiem milo sie na to patrzy, szkoda tylko ze pan genrał taki nie skory do konwersacji jest co widac po tym i po poprzednim wątku z tego działu , wrzuca jedynie pracke i zraz ucieka nie pokazujac sie wiecej ;)
Napisano 27 Marzec 200816 l Zawodnik spoko. Detal przycmil glowna bryle. Jak dla mnie jest za mocny, ale sam bym lepszego ludka nie wyrzezal, wiec nie bede plotl co mi sie nie podoba.
Napisano 4 Kwiecień 200816 l Zgodzić się trzeba z Przybyszem co prawdę nam objawił- bryłka główna troszkę kuleje :) Detal jednak rewelacyjny, pogratulować- choć nie wiem czy sprzętu czy umiejętności- raczej tego i tego :) Jest jeno jedna rzecz, która mnie się nie podobać (abstrahując)- operowanie taką siatką to istna mordęga w np maxie. Czemu prawie nikt już nie używa subdiv-modelingu? Toż to szybsze i wydajniejsze. Tak czy inaczej gratuluję pracy. Pozdrówki!