KLICEK Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 (edytowane) hej 3 godziny + godzina renderu w fotoshopie Edytowane 12 Kwiecień 2010 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Heh.. cisniesz :) swinia? human? a moze kurczak? (patrz raczki:D) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixus17 Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 kooonkret :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 piatkowe an piec ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 zachcialo sie wcinac modyfikowana genetycznie wieprzowinke :) Slyszalem ze to byla kiedys kobieta. Czy to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 co to jest to w miejscu nosa? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 łeee... ohyda... :P znaczy model jest git! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Gomez tak to byla kobieta ;) Master Ty juz dobrze wiesz czym sie czlowiek-facet inspiruje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 cieszy oko :) czekam na więcej ::):: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowicz Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 fajnie wyglada ;) Jeszcze rece od koguta nogi od konia i bedzie ladnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 podoba mi sie motyw z nosem :D cycki brzydkie, takie za mało obwisłe xD zapowiada sie ciekawie, głowa bardzo fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 Świniak z waginą na twarzy, nie no, KLICEK^^ Zboczuch;D Świetne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 (..) Master Ty juz dobrze wiesz czym sie czlowiek-facet inspiruje ;) :D ta... wiadomo :D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaven Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 fuj... bardzo fajnie :) ale dziwne odczucia mialem jak na to patrzalem :P zwlaszcza na twarz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 dobre dobre hehe, podoba mi się pomysł z waginą pomiędzy dwoma odbytami zamiast nosa choć coprawda troche rozorane są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lashco Napisano 9 Kwiecień 2008 Share Napisano 9 Kwiecień 2008 noooo ochydne... ale tak czy siak... czapki z głów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 piekny Michael Jackson - akurat na nową płyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 piekny Michael Jackson - akurat na nową płyte MIchael Jackson ma mniejszy nos ;) jedziesz Klicus :P od dawan czekalem na twoj "bazgroły" :) miales jakas baze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innos Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Praca genialna - Wkońcu to klicek :D Przyczepie sie do lapek - szkoda ze takie krotkie moze nie skonczone ale jesli takie maja byc to lepiej je zmien... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 masakra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 mogło to byc troche ładniejsze:) .rozumiem ze to cos jest po nie udanej operacji plastycznej:) generalnie ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Głowa bardzo fajna, ale dół jakoś do tego nie pasuje, głowa jest taka smukła elegancka, przydałby się dół bardziej kobiecy, a nie takie kikuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Skadruj lepiej i utnij cycki :D Nos na 5tke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Sam sobie fronta dałeś? ;D hehe KLASA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 obrzydlistwo ale fajne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2008 dzieki wielkie chlopaki :) co do fronta sam sie zdziwilem, ktos mi zrobil mega niespodzianke i chcialem podziekowac, ale uwazam ze troche dostalem go na wysrost. Black Mamba dzieki :) nie nie dalem sobie fronta nigdy tego nie zrobilem i nie zrobie, od nowego laja nie mam dostepu do panelu adm :) dzieki wielkie chlopaki za komentarze :) next dude : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 oo KLICEK jak zawsze pokazał jak malutcy jesteśmy :) Wygląda super pierwszy ma bardzo ładne textury, dwójka tez niczego sobie uszy fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 fajne, aczkolwiek ciezko to oceniac ;), ciekawi mnie dlaczego ten miesien zaraz pod koscia policzkowa tak ucinasz zamiat pociagnac go dalej w dol, w poprzednim modelu tez tak masz:), no i nos ma troche plaski, ale to wiesz takie tylko drobne szczegoly, napisz ile zajmuje ci czasu zrobienie takiego modelu ? i czy bedziesz cos wrzucal z wingsa czy glownie z brush ? a no i Gratulacje fronta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Ale wstrętny shader dałeś Główka fajna, uszka słodkie, na nosie za bardzo widać symetrię. Gratuluję fronta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 co wy tak gratulujecie tego fronta hehe tyle gratulacji jakby wygral bitwe 3d :D ostatni model... moge bys szczery ? niepodoba mi sie :( a konkretnie co? wszystko :D nie podoba mi sei designe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2008 dzieki dzieki :) Nielocie, wlasnie po to otowrzylem ten watek staram sie teraz bardziej skupic na dizajnie niz na samym modelowaniu, dlatego dzieki wielkie za szczerosc :) mialem tego modelu nie wrzucac gdyz mi sie rowniez dosc srednio podoba, ale z checia wyslucham krytyki i pomocnych rad :) a i wracajac do dizajnu bardzo mi tu pomaga krytyka Morbid mowiac "klicek dizajnowo jest zle i nieciekawie nie ma charakteru, ale sam modeling fajny" hehe ;) Adku hehe jak to ujac, nie wiem czemu, staram sie zrobic cos innego, a przy okazji podszkolic sie w modelowaniu i przygotowac sie do stworzenia nowego portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 ten ostatni ma takie wory pod okami;D jak by walił bełty pod mostem ;) modele już mi sie nie podoba jak wcześniejszy, ale to chyba przez te szadery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Jeśli też mam być szczery..pierwszy ujdzie za te dziurki w nosie (wyjątkowo obleśne), fajne oczy i ich okolice, fajne usta, ale reszta "taka o po prostu" jakbyś na siłę już robił. Te dwa bąble pod oczami też takie dziwne jakieś. Coloring fajny za to. Drugi tragiczny przez te policzki, bródkę lepiej byś zrobił jakbyś bez kitu go nie pokazywał:p Trzymaj pan fason!:D pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2008 dzieki Levus, spoko lepiej posluchac tak czy inaczej staram sie to robic szybko, wiec pewnie skoki jakosciowe beda duze i jestem tego swiadomy :) wrzuce jeszcze pozniej modelik wczorajszy po pijaku hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 No cóż mogę powiedzieć... Bardzo porządne modele ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragunov Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 3 godziny... widac. slabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 3 godziny... widac. slabe. tez bym chcial tak slabo umiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 ten drugi wygląda jakby dostał w bok głowy sztachetą na zabawie w międzygalaktycznej remizie ;) ale ogólnie bardzo porządne modele :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 temu pierwszemu to amputowało ręce :D a drugi taki tez dziwny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Super miszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 ojjj niewiem, czym sie tu podnieciac?:) czy to takie zarombiaszcze zeby odrazu na fronta max3d dawac?;>... no ale master Klicek zrobil wiec musi byc super a ja sie poprostu nieznam;) ps. takie rzeczy tylko po paru browarach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Kirian rozumiem Cie, kilka lat temu wkurzalem sie tak samo nie mogac sie przebic, tak wiec pelen lajcik i rob co masz robic bedzie dobrze :) we wczesniejszym poscie napisalem co mysle o tym froncie :) to co tu robie to jest freestyle i pewnie inne beda Ci sie bardziej podobac, nie mam zamiaru chyba konczyc wiekszosci rzeczy ktore tu wrzuce :) ot po prostu taki szkicownik. dzieki chlopaki za pomocne rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lashco Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 hehe a mnie sie podoba... jak robisz takie w realu, to nie pytam o Twe sny Panie KLICEK :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 to co tu robie to jest freestyle no BA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yano Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 A ja mam pytanko - w jaki sposob teksturujesz te modele, chodzi mi o technikalia. Współrzędne mapowania generuje sie w ZBrushu? Tak pytam, bo małe mam pojęcie o tym sofcie. Napisz coś więcej o tym jak mozesz. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 10 Kwiecień 2008 Share Napisano 10 Kwiecień 2008 Właśnie Klicek Ty to mapujesz i normalnie texturujesz czy zapisujesz klika renderów z zbrusha w różnej kolorystyce i mieszasz w photoshopie? Btw super modeliki jak na takie krótkie czasy wykonania. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Tomala, Tano - nie nie ma tu nawet mapowania, przerzucam model do maxa robie jakis szader i 2 rendery z sss, potem wrzucam do photoshopa na pierwszej warstwie daje model zwykly na 2gi z sss, potem dorzucam juz tylko kolejne warstwy i domalowuje kolory recznie z roznymi trybami mieszania ;) na koniec splaszczam zabawa kolorem + ostateczne podmalowki na pedzlach z trybami mieszania ot caly photoshoprendru 2.0 ;) mam nadzieje ze chociaz troszke pomoglem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 robi wrażenie , ale czemu taki brzydal... klicuś na miłość Boską zrób piękną laske RAZ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pbx Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Mnie się podoba większość twoich prac, nieźle klikasz tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragunov Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Kicek - jako szkicownik to sie zgodze, ale jako frontpage to gruuuba przesada. taki model to kazdy uzytkownik zrobi ktory ma jako takie pojecie o robieniu postaci. Ja tu zadnej rewelacji nie widze. Ani w wykonaniu, ani w pomysle. ani w rzemiośle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi