KLICEK Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2008 tak :) tak czy inaczej bardzo mnie front ucieszyl hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 dragunov chyba raczej troszke przesadziles ze kazdy kto ma jakotakie pojecie bo wiem ze napewno nie kazy :) Co wy sie tacy zazdrosni zrobiliscie o te fronty ? :] Piekny ale zrob jakas lale albo psa :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Piekny ale zrob jakas lale albo psa :D pozdro Tak, ale bardziej psa. Koniecznie tyłem z wiszącym worem... Prawie spadłem z krzesła ze śmiechu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 Siema Klicek dawno sie nieujawniales artystycznie na forum :P. Pierwsze "cos" nic dodac nic ujac tylko Jarasowa sztachete przyloic w pysk :). Drugie "cos" jak zobaczylem skojarzylo mi sie z postacia ta taka wodna z hellboy'a? jak pomylilem filmy wybaczcie tyle tego ustroistwa sie narobilo ze ciezko spamiętac. Pozdro i czekamy na kolejne :D Znajac Klicka leje na tego fronta ,wqoncu nie tobylo idea watku... jakby kto dawal za to nagrode J"N"obla to mozna by moczyc majtki. Dajcie spokoj niema co pocic krocza! :] Piekny ale zrob jakas lale albo psa :D Nie no nie zadny czlek czy zwierze zrob polaczenie rury z jeżem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragunov Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 frontpage ma wyznaczac najwyzszy poziom.. a to jest bardzo przecietne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 oj z tym "bardzo przeciętnym" to lekko przesadziłeś - nie mówię że jest to jakies wybitne dzieło w świecie CG ale na pewno zasługuje na uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 hmm.. ladnie sie rozkreciles xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 [...] ale na pewno zasługuje na uwagę Tak jak wiele innych prac ;) Fajne kolorki KLICEK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2008 (edytowane) dzieki chlopaki :) szybka przerobka miedzyrenderingami wedlug wskazowek Morbida, zachecam do komentowania i mowienia co bym zmienil :) Edytowane 22 Sierpień 2008 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 O, ten jest fajny. Moze luki brwiowe troche do gory po zewnetrznej stronie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 przedewszystkim ucho bo jakos nie pasuje do tego goscia :) A i ta wklesla falde na twarzy ale i tak jest super :D pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 charakterek to ten stworek ma , podpinam sie do uwagi hcpiter'a ucho nie bardzo pasuje i moze delikutasnie luk brwiowy uwydatnic :). Inspiracja leci freestajlowo? czy choc troche sie na czyms wzorujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 O ten nowy jest dużo słodszy- no i taki prostszy w odbiorze ;). Charakterny no i super minka. A jak tam korpusik? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 no wizualnie jest duzo lepszy od poprzedniego, na pierwszy rzut oka w sumie nie ma sie do czego przyczepic ale sprobuje cos napisac ;), luki brwiowe wraz z nasada nosa wydaje sie jakby proste, a powinny byc lekko zakrzywione do tylu, dalej mi troche niepasuje ten miesien nad nosem, chyba idzie za bardzo do tylu, moze gdybys go pociagnal mocniej do dolu bylo by lepiej, jesli chodzi o kosc policzkowa to tam sobie pociagnales taki jakby miesien w kierunku nosa podczas gdy w sumie ten miesien ponizej powinien tworzyc ten ksztalt i tam przechodzic zaraz pod koscia policzkowa, co wcale nie znaczy ze to co zrobiles wyglada jakos zle, wyglada dobrze tylko zdaje sie ze troche nieporawnie anatomicznie to zrobiles pod koscia policzkowa masz tez dosc duze wglebienie a potem jescze nizej taka lekka wypuklosc, ja bym to troche wyrownal, ale to twoj model wiec moze tak mialo byc :) no i ostatnia rzecz chyba to to ze na calej twarzy masz bardzo mocno zarysowane miesnie, i to wszystko jest takie fajnie masywne, a szyje zrobiles taka jakby za delikatna w stosunku do twarzy to wszystko nie zmienia jednak faktu ze cala glowka wyglada bardzo fajnie bardzo fajnie wyszly ci okolice oczu i usta, nos zreszta tez jest fajny, co do uszu to mi w sumie nie przeszkadzaja takie jakie sa, bardzo mi sie podobaja w tej twarzy tak wyraziste miesnie, przez co calosc nabiera sporo charakteru mam nadzieje ze cos pomoglem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Fallen art? :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 model zajefajny ale w troche innym ujeciu prezentowal sie znacznie lepiej :P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 teraz wyglada o wiele lepiej, ma charakter i bardziej "czuc" postac;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Ten jest super. Spory zapał i to się ceni. Zwłaszcza jeśli skończyło się GD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 wracając do tej dyskusji z frontem:) jak jest miejsce do prace klicka od samego poczatku mozna w ciemno dawać, przywyczail nas do swojego finalnego poziomu wiec nie am co sie martwić:) a praca... to z pierwszego posta imo najfajniejsze;p ale ja tam czekam na wiecej, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 I policzek moim zdaniem zbyt wklęsły jest :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Fajny ale koń ma racje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Yo! Technicznie jak zwykle świetna praca, ale koncepcyjnie leży, brakuje widać pomysłu, a może po prostu tak miało być... P.S. Z tego co widzę po postach to każdy i tak wie najlepiej jak powinna ta praca wyglądać, więc chyba bym olał te wszystkie komentarze, łącznie z moim. Trzeba po prostu robić swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Jak Mario napisał o waginie między dwoma odbytami zemdliło mnie trochę, ale to chyba dobrze. hehe :) Świetne twory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScarFace Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Swietna praca tylko troche za malo czasu poswieciles modelowaniu:/ Ale tak poza tym wszystko fajnie i pomysl zabojczy;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragunov Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 a mnie sie jak zwykle srednio podoba. technicznie spoko, lepszy niz ten pierwszy obiekt ale tak jak napisal Bad Moon - koncepcyjnie lezy i brakuje pomyslu na calość... cos zmieniles, cos dodales.. ale calościowo bez charakteru zupełnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2008 (edytowane) dzieki chlopaki ;) wrzucam na razie prefke doodka nad ktorym pracuje, jeszcze nie renderowany ;) OTWIERAC JAK MASZ +18 LAT ;P nazwalem go Huge Cojones Man ;) http://www.bearsfromwoods.com/pub/doodles/cojonesman.jpg Edytowane 22 Sierpień 2008 przez KLICEK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Klicek prosze Cie :D przystopuj bo robi się niebezpiecznie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 ten Ci się udał ! p.s. miałem tą przyjemność siedzieć obok i obserwować mistrza w akcji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Holy shit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 buahahaah aleeeeeeee fujaraaaaaa o kurde ale pojechales teraz :D Zyla chyba tylko jedna taka jest duza ;) Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 /\__/\__/\__/\_/\_/\_/\_/\________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Trochę hu..wy nos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit17 Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 o kur... Klicek pojechales hehehehehe spadlem z krzesla jak to zobaczylem o kur... dobre w hu.. dobre:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trumna Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 bardzo fajna postac, robiona szybko przypuszczam, ale z wyczuciem;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 wygląda na troszke niewyspanego przez te wory pod/przy? oczami jednak ciekawie :p:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 heh :D a za wrzozec wzioles...? :D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Kliiiiicoooor.... prooosze Ciee.......... Ciekawe co bylo refka. Nudzi Wam sie w tym HA? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 heh :D a za wrzozec wzioles...? :D pozdr przeciez jarek napisal ze tam wtedy byl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Klicus, wiem ze w poprzednim poscie napisałem zebys jakąs laske zrobił...doceniam itd...ale nie rób więcej lasek , rób juz te swoje potworki:D :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 No bo ****** :p Klicek WTF? :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Ciekawa jestem ile panów na ten widok zciągnęło gacie i porównało anatomię. Czy można liczyć też na jakiś sexy męski tyłeczek? Tak do kompletu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 ale ptaszysko ! uszy dziwne, tzn male w porownaniu do reszty :) piatka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 coś mi się wydaje, że zaczyna brakować pomysłu ;/ kiepskie moim zdaniem, ja bym przysiadł trochę pomyślał nad postacią, a nie walił co mi do głowy przyjdzie, to, że masz talent i umiesz robić to jedno, wymyślenie fajnej (dziwnej) postaci to drugie, takie moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Aniu- tyłek zamiast twarzy? to juz przesada :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Klicek Rox :D ! wory miedzy oczami ahahah ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Krzysiek nie, może być spokojnie tyłek jako tyłek, bez twarzy. Twarz nie jest taka ważna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 nie no świrus kompletny, Klicek co ty tam smażysz hę?? postac z fujarką kojazy mi się z tym http://img180.imageshack.us/img180/6468/normal01490236jl7.jpg (od18+ ;)), a ta poprzednia bardzo dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2008 coś mi się wydaje, że zaczyna brakować pomysłu ;/ kiepskie moim zdaniem, ja bym przysiadł trochę pomyślał nad postacią, a nie walił co mi do głowy przyjdzie, to, że masz talent i umiesz robić to jedno, wymyślenie fajnej (dziwnej) postaci to drugie, takie moje zdanie ale tu wlasnie chodzi o to zeby walic co Ci do glowy przyjdzie ;) przynajmniej ja do tego tak podchodze, wydaje mi sie ze z czasem naucze sie bardziej dokladniej przelewac pomysly, ktorych mozesz mi wierzyc nie brakuje w mojej glowie i chyba szybko nie zabraknie ;) dzieki za komentarze, myslalem ze sie zbulwersujecie i zaczniecie mnie wyzywac, no trudno nie udalo sie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek_gfx Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Aniu- no to najwyzszy czas abym zmienil swojego avatara :p donMario- akurat wczoraj lecial film na polsacie z ta bohaterka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2008 bardzo szybki dudek przed wyjsciem z pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi