lisu Napisano 4 Październik 2012 Autor Napisano 4 Październik 2012 O proszę. Ale ekipę mocną tworzycie! (http://goodfake.org/). Goodfake to takie forum , grupa wsparcia i osoby znajace się nie tylko "z netu". Z ludzików "niewymienionych w czołówce" które udzielają się na GF, a które zna także max3d trzeba też wymienić niejakiego Morbida Karbida i misiaka hc ;) Michał ale robisz ładne rzeczy... po pracy ;D Dzięki Piotrek i nie symuluj już tej grypy bo projekty Ci tu stygną ;)
Swiezy Napisano 5 Październik 2012 Napisano 5 Październik 2012 No no niezły poziom, aż miło popatrzeć. Fajny warsztat, dobra robota! Pozdrawiam
misiekhc Napisano 9 Październik 2012 Napisano 9 Październik 2012 michau cos tam umisz, widze, ze wrzuciles same rzeczy z roboty ;) gudfejk zdemaskowany :D
Barskel Napisano 24 Październik 2012 Napisano 24 Październik 2012 cuda. szkoda że ten wasz goodfake taki zamknięty. podpatrzyłbym o czym mówią gwiazdy ;) A tak z ciekawości, wrzuć najstarszą ilustrację z datą jaką posiadasz. Chciałbym zbaczyć jak bardzo odbiłeś od swoich początków i ile ci to zajęło.
lisu Napisano 24 Październik 2012 Autor Napisano 24 Październik 2012 dzięki dzieki. Z goodfakiem tak już jest ;) nie chcemy robić konkurencji max'owi ;) Barskel, tu masz pracke np. z 2005: http://img100.imageshack.us/img100/6104/shogo0044jt.jpg tu tez 2005: http://img277.imageshack.us/img277/7254/zzproba2a4xz.jpg i 2006: http://img138.imageshack.us/img138/2210/devilcolorrgb730pixne7.jpg potem 2007: http://img523.imageshack.us/img523/2931/samson003rgb800pixre1.jpg 2008: http://img505.imageshack.us/img505/8089/wip6iz2.jpg dalej wstyd jest juz mniejszy, mozna to gdzieś wyszperać w zakamarkach maxa ;) W międzyczasie robiłem sporo ołówka i tuszu do którego staram się w pewnym sensie wrócić. Sporo sie zmieniło, z hobby zrobiła się praca i takie tam.
yarosh Napisano 24 Październik 2012 Napisano 24 Październik 2012 mimo wszystko widać sporo obycia w tych prackach ;], ja pamiętam twoją pracę na digu (dacab nomadzki wędrowiec) to była chyba pierwsza Twa praca jaką widziałem i wtedy już miażdzyłeś wykonaniem nie wiem czemu alek jak mayk pisze goodfake to mi się czyta gudfak (chyba kiedyś przez pomyłke musiał inaczej napisac ;]) a jak ktos inny to normalnie gudfejk xD
EthicallyChallenged Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 A ja sie natknalem w internecie na takie zdjecie http://images.nationalgeographic.com/wpf/media-live/photos/000/098/cache/flag-waving-moon-landing_9803_600x450.jpg i tez sie chcialem spytac czy to moze Ty robiles koncepty do tego filmu? 1
WojtekFus Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 Fajnie widać progres przez te pare lat. Motywujące! Dzięki :)
lisu Napisano 25 Październik 2012 Autor Napisano 25 Październik 2012 Dzięki, te nomadzkie cośtam pamiętam, pod pewnym względem był to milestone ale w sensie procesu twórczego, bo sama pracka jest taka sobie. gudfak (chyba kiedyś przez pomyłke musiał inaczej napisac ;]) a jak ktos inny to normalnie gudfejk xD możliwe, gudfak to takie zdrobnienie ;) Ty robiles koncepty do tego filmu? nie, ale zapytam w rodzinie bo to chyba stara produkcja :D
lisu Napisano 30 Styczeń 2013 Autor Napisano 30 Styczeń 2013 (edytowane) Spóźnione szczęśliwego 2013go i mały update, troche komercji w tym Halo 4 i parę własnych obrazków. Więcej jest i bedzie na blogu, tudzież facebooku :) Piątka. Edytowane 30 Styczeń 2013 przez lisu
olaf Napisano 30 Styczeń 2013 Napisano 30 Styczeń 2013 She got the whole world in his hands... ♩ ♪ ♫ ♬
wildheadache Napisano 30 Styczeń 2013 Napisano 30 Styczeń 2013 Stara baba + mikołaj z siusiakiem genialne. Gdzie masz tą swoją sieć marketów, może i ja się na jakiś diskąt załapie ? :)
grass Napisano 30 Styczeń 2013 Napisano 30 Styczeń 2013 o kolejny front w ostatnim czasie się szykuje :D
Dann.G Napisano 30 Styczeń 2013 Napisano 30 Styczeń 2013 Wszystko na poziomie, ale najlepsza jednak rozdarta reklamówa :)
slabiak Napisano 30 Styczeń 2013 Napisano 30 Styczeń 2013 heh super, ale mam wrazenie ze ta mamusia juz sie gdzies przewinela na jakiejs poprzedniej ilustracji :)
chudek Napisano 30 Styczeń 2013 Napisano 30 Styczeń 2013 ja Cie ale ostatnio poleciał update słabych teczek :/ Nie ma co oglądać lisu, cpt.Obvious, Omen... ehh
OmeN2501 Napisano 30 Styczeń 2013 Napisano 30 Styczeń 2013 Everybody wants to be like Mike ;] Good stuff, good stuff
ICE Napisano 30 Styczeń 2013 Napisano 30 Styczeń 2013 Mayk twoj styl malowania zawsze byl dla mnie bardzo atrakcyjnym a te nowe szkice ktore poszly w nieco innym kierunku, sa rownie dobre, bah! zaje..fajne ;)
lisu Napisano 30 Styczeń 2013 Autor Napisano 30 Styczeń 2013 mam wrazenie ze ta mamusia juz sie gdzies przewinela na jakiejs poprzedniej ilustracji :) Heh, faktycznie coś ma z tamtej z planu filmowego bo wnosze ze chodzi o to ;) Mayk twoj styl malowania zawsze byl dla mnie bardzo atrakcyjnym a te nowe szkice ktore poszly w nieco innym kierunku, sa rownie dobre, bah! zaje..fajne ;) Poszly poszly nie wiem na ile sam styl malowania a na ile poprostu inne brasze, troche bardziej ziarniste. Troche to wyszlo od kientów ze próbowałem innych rozwiązań, troche też sam szukałem czegoś nowego bo zderzam sie troche z tym ze jednak w prywatnych rzeczach zaczynam szukać rzeczy hmm..mniej popularnych w kręgach entertaimentu. Z tego co wiem nie tylko ja tak mam ale i spore grono znajomków ktorzy kręcą sie juz tym biznesie jakiś czas ma tak, ze albo po pracy opadają grabie i sie nie chce, albo zaczyna sie rozkminka czegoś nowego, eksploracja rysunku ( bo prawda jest taka ze wiekszosc digitalpainterów ma w tym spore braki w tym ja ;) ). I dzięki za propsy, ciesze sie ze sie podoba! cheers
snooo Napisano 30 Styczeń 2013 Napisano 30 Styczeń 2013 bardzo fajne, najlepsze te ostatnie szybkie, dobrze że eksplorujesz Dolan ;)
Morbid Karbid Napisano 31 Styczeń 2013 Napisano 31 Styczeń 2013 no kurdę dobre te rzeczy. A niech cię...
lisu Napisano 6 Luty 2013 Autor Napisano 6 Luty 2013 Dzięki jeszcze raz , wrzucam takie na koniec Arsthaneowy koncepcik i to tyle na razie. Pozdr.
Dann.G Napisano 6 Luty 2013 Napisano 6 Luty 2013 Wyborne milordzie ;) Czuć luzik, stylizację i pomysł. Proszę o więcej, pozdro.
kamesanin Napisano 7 Luty 2013 Napisano 7 Luty 2013 no skóra zdjęta ze mnie:D istne arcydzieło:] brawo brawo!
lisu Napisano 14 Luty 2013 Autor Napisano 14 Luty 2013 (edytowane) No to teraz na prawde juz na koniec, powrót do twardych braszy.. Edytowane 14 Luty 2013 przez lisu
Soulinka12 Napisano 14 Luty 2013 Napisano 14 Luty 2013 jak tak można czysto malować ? genialnie to wygląda ;)
ICE Napisano 14 Luty 2013 Napisano 14 Luty 2013 スーパー !!! Jedyne co mnie dziwi to brak tlumów w tej miejscowce, ale moze wlasnie byla premiera najnowszego super Mario i 90% japonczykow napiera w domu :P *Soulinka sprawdz sobie takiego pana, jak Alberto Mielgo to ci urwie uszy przy kostkach ;)
Soulinka12 Napisano 14 Luty 2013 Napisano 14 Luty 2013 * Ice hahaha uszy jeszcze mam ,ale to chyba trzeba mieć jakiś próbnik w oczach ,żeby tak umieć kolor dobrać :D Post się zaczął może są w kościele :D temu takie pustki na maxie...
Urbanboogie Napisano 14 Luty 2013 Napisano 14 Luty 2013 Też jestem wielkim fanem tych Twoich twardobraszowych (choć wcale nie mniejszym niż tych miększobraszowych!), ostatnio chciałem sobie przeanalizować co się dzieje tutaj od strony technicznej => http://michallisowski.com/files/gimgs/3_lisuspacerest.jpg , to prawie dostałem drgawek i miałem koszmary w nocy
mallow Napisano 15 Luty 2013 Napisano 15 Luty 2013 Świetne te upy ostatnie. Najbardziej mi się podoba ten świąteczny obrazek. Pomimo karpia. Jak by nie wyłaził Mikołajowi centralnie z "rozporka", to praca by była równie dobra, a może i lepsza. Żart sam w sobie mnie nie razi, bardziej ten dysonans pomiędzy genialnym malunkiem a takim trochę "koszarowym" poczuciem humoru. Bez urazy, jestem Twoim fanem.
lisu Napisano 30 Kwiecień 2013 Autor Napisano 30 Kwiecień 2013 Po 1,5 miesiąca, ale dzięki za komentarze itp. Mallow - zupełnie Cie rozumiem, dość już dildosów :) dziś coś z 2 odmiennych bajek.. jeśli ktoś jest zainteresowany step by stepem z przedostatniej pracki to jest coś takiego w formie gifa u mnie na blogasku (link w podpisie), natomiast ostatni pikczer został zakupiony przez 3dtotal wiec progres do niego już tylko w kolejnym Digital painting Techniques zdrówko
ICE Napisano 30 Kwiecień 2013 Napisano 30 Kwiecień 2013 Pomimo zajebistosci calej wrzuty to klecha i samuraj sa dla mnie bezcenni, ten wyraz twarzy!
Yndza Napisano 30 Kwiecień 2013 Napisano 30 Kwiecień 2013 Super są te prace. Zgadzam się z ICEm, te czarno-białe wymiatają.
JakkaS Napisano 30 Kwiecień 2013 Napisano 30 Kwiecień 2013 Fakt. Samuraj najlepszy... prawie tak entuzjastyczny jak ja przed posiłkiem :D Swoją drogą co ty masz Michał do tych lasek? Zawsze jakieś takie obite i sponiewierane.
EthicallyChallenged Napisano 30 Kwiecień 2013 Napisano 30 Kwiecień 2013 Swoją drogą co ty masz Michał do tych lasek? Zawsze jakieś takie obite i sponiewierane. No, a do samochodów...?
Bedyk Napisano 30 Kwiecień 2013 Napisano 30 Kwiecień 2013 sztos jak zwykle, step by step daje do myslenia
lisu Napisano 7 Maj 2013 Autor Napisano 7 Maj 2013 Dzięki dzieki Zawsze jakieś takie obite i sponiewierane. Hmm totalnie nie wiem co Ci odpowiedzieć, tak jakoś wyszło ;)
lisu Napisano 14 Październik 2013 Autor Napisano 14 Październik 2013 Hej maxiku, czas na update BONUS cz-b, to juz raczej personal stuff w 100%:
adek Napisano 14 Październik 2013 Napisano 14 Październik 2013 Hej lisu, jak zwykle za dużo dobrego na raz! mniej, a częściej. chociaż może wtedy pasek rekomendacji zajął byś cały i musielibyśmy to puszczać z przerwami. do jakiego lub z jakiego projektu te postacie?
Urbanboogie Napisano 14 Październik 2013 Napisano 14 Październik 2013 Szczęśliwie śledziłem na bieżąco i dozowałem sobie te prace po trochu, bo tak na jeden raz to mogłoby być ciężko... :)
Rekomendowane odpowiedzi