Napisano 17 Czerwiec 200816 l Witam. Mam małą prośbę. Jeśli będziecie mieć trochę wolnego czasu wypełnijcie ankietę: http://tiny.pl/kf6c Jest to ankieta mojej dziewczyny na prace magisterską i chcę jej trochę pomóc. Mało pytań, nic skomplikowanego.. Temat związany ze sklepami internetowymi w Polsce. Z góry dziękuje, pozdrawiam
Napisano 18 Czerwiec 200816 l Proszę bardzo. Wypełnione. Szkoda, że wyniki ankiety są ukryte :) Zobaczyłbym co jest dla niektórych ważne w sklepie internetowym :)
Napisano 18 Czerwiec 200816 l model nic specjalnego ale textura pierwsza klasa! yyyy.....wypełnione sie znaczy.;)
Napisano 18 Czerwiec 200816 l Autor Dziękuję wszystkim. Jeszcze parę i będzie super. Co do wyników to są ukryte żeby się nie sugerować odpowiedziami, ale jak będzie podsumowanie to wrzucę na forum dla ciekawostki. PS.Dzisiaj skończył mi się limit repów ale jutro obdaruję pozostałych. Pozdrawiam.
Napisano 18 Czerwiec 200816 l Jus po wsystkiemu... Moze rozeslij ten link na gg bo tutaj rzeczywiscie 90% to faceci informatycy :) Dziewczyny siedza tylko na gg i naszej klasie XD
Napisano 18 Czerwiec 200816 l Fajne kolory i dezajn, chociaz te macowskie przyciski juz sie przejadly. To ja mialem oceniac strone czy ankiete wypelniac? :) Wypelniona znaczy sie.
Napisano 18 Czerwiec 200816 l co moze byc podchwytliwego w pytaniu, na ktore mozesz udzielic dowolnej odpowiedzi i nie ma zadnej wlasciwej? ;) tak czy inaczej i ja wypelnilem. pozdro
Napisano 18 Czerwiec 200816 l yyy.... chyba sie rypnalem w kilku pytaniach [z drugim mialem problem]... kiedy terminy poprawkowe...? pozdr ;)
Napisano 19 Czerwiec 200816 l wypełnione ale moja odpowiedź na ostatnie pytanie może być zbyt mocno abstrakcyjna :)