tr3buh Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 jezusicku, jakim cudem dostales sie do Kaliforni pracujac dla Naughty Dog? napisz co trzeba zrobic, bo ja tez chce sie wyrwac i pracowac przy grach dla jakiejs zagranicznej organizacji he he ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 jezusicku, jakim cudem dostales sie do Kaliforni pracujac dla Naughty Dog? napisz co trzeba zrobic, bo ja tez chce sie wyrwac i pracowac przy grach dla jakiejs zagranicznej organizacji he he ;] przejrzyj dokładnie teczkę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 Naughty Dog, chociaz nie wydaje mi sie ze jest czym sie chwalic. Nie swiruj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2010 proba wzmagan z ipadem i brushes app. zabraklo adjustment opcji wiec podkrecilem kontrast w photoshopie: zdecydowanie wole cintiq... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misha81 Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Aj no Cintiq to klasa sama w sobie ;) i nie ma nic co moze sie z nim rownac wg mnie... Ale... iPadowy drawing i tak wyczesany... ja nawet w Photoshopie bym takiego nie machnal.... Respect! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 iPad bardziej jako szkicownik w dosłownym słowa tego znaczeniu , coś na szybko , coś z natury , tak żeby nie stracić pomysłu a póżniej do kompa i już bardziej profesjonalne malowanie , obrabianie itp . Tak mi się wydaje z obserwacji tego gadżeciku . P.S - ale gadzecik fajny :) Capitanie paluchem malujesz czy masz jakiegoś pena ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Cpt.Obvious nawet jakby patykiem po piachu pojeździł to i tak by fajnie wyszło :) Zdrówko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 StarCraft 2... dobry speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 StarCraft 2... dobry speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2010 @frank - mieszanka palca i pogo sketch pen, fifti fifti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2010 @frank - mieszanka palca i pogo sketch pen, fifti fifti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Hej ! Skoro pracujesz teraz w ND to możesz powiedzieć nad czym obecnie pracujecie? Podejrzewam "Uncharted 3" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Hej ! Skoro pracujesz teraz w ND to możesz powiedzieć nad czym obecnie pracujecie? Podejrzewam "Uncharted 3" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2010 Hej ! Skoro pracujesz teraz w ND to możesz powiedzieć nad czym obecnie pracujecie? Podejrzewam "Uncharted 3" ;) oczywiscie ze... nie moge :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2010 Hej ! Skoro pracujesz teraz w ND to możesz powiedzieć nad czym obecnie pracujecie? Podejrzewam "Uncharted 3" ;) oczywiscie ze... nie moge :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 27 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2010 dzisiejszy skeczyk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Kilka plam, niby szkic a polowa forumowiczów ma lekką erekcję :D Świetnie jak zwykle. A jak mogę to spytam, czy ten iPad mocno się grzeje? I jakie są opóźnienia i czy te teksturki/brushe to tak od razu w tej aplikacji są dostępne czy to już PS. Spłukany jestem ale nie wiem czy jest sens się napalać na sprzęt czy może poczekać aż w końcu WACOM dojdzie do wniosku że warto coś takiego zrobić. :) I gratuluję nowej posady o ile jeszcze tego nie robiłem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 27 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2010 ostatni szkic jest cintiqowy btw. na ipadzie sa 2 aplikacje warte uwagi. sketchbook pro i brushes. osobiscie wole brushes, dostep do pedzli jest przy 1 kliknieciu, w sketchbooku opcje sa bardziej skomplikowane i malo intuicyjne. w obu aplikacjach masz gotowe presety ktorych nie da sie za bardzo zmodyfikowac, poza opacity, size i spacing. co do grzania sie, nie zauwazylem tego w swoim ipadzie ale slyszalem ze niektorzy na to narzekaja. no i nie ma sie na co napalac. tak naprawde jedyna uzytecznosc jaka mam z ipada to podreczny internet na kiblu, szybka mapa by sprawdzic adresy przed wyjsciem no i ostatnio malowanie, glownie zeby poprobowac mozliwosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Ooo.. dzięki kapitanie za odpowiedź. Pisząc napalać się, miałem na myśli ciułanie grosza. :) W końcu trochę to kosztuje. Ale czytając co napisałeś to chyba mogę wyluzować. Bo na kibelku nadal preferuję papierowe gazety... a co do rysowania to będę czekał na następne twoje prace... i komentarze co do skuteczności działania urządzenia ;) Swoją drogą dziwi mnie że WACOM nie ma w swojej ofercie "przenośnego szkicownika"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Swoją drogą dziwi mnie że WACOM nie ma w swojej ofercie "przenośnego szkicownika"... Ja jakiś czas szukałem takiego rozwiązania właśnie... godne uwagi są właściwie dwa urządzenia: Motion LE1700 oraz Modbook. Modbook ma digitizer Wacoma. Niestety, oba kosztują stosunkowo duże pieniądze (rzędu 8-9 tyś.)... przydałoby się coś w przedziale cenowym ipada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 kilka plam a jednak widać, że jest to śliczna kobieta - super nos i usta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubasa Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 no może i kilka plam... ale jaki kolor, jaka malarskość! jakie to mega świadome i plastyczne - aż boli... eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubush Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 niesamowicie inspirująca jest każda praca,jesteś dla mnie mistrzem koloru wielki fan:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 29 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2010 dzieki za mile komentarze. Dorzucam dzisiejsze 20 minutowe czarnobiale thumbnailsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Powinieneś wydać DVD z ramienia GnomonWorkshop.. myślałeś o tym? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 moglbys sie chociasz troszke pochwalic technika tych speedzniorow - coz to za brushe i przepalenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Wow, nie mysalem ze jeszcze mnie zdolasz czyms zaskoczyc ;] B&W revelka! Mam mala prosbe - czy moglbys zrobic taki mini brushpack tylko z pedzlami z tych dwoch ostatnich updatow? Albo nazwy chociaz? Ja chyba zle uzywam twoich brushy bo mi tak nie wychodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Dorzucam dzisiejsze 20 minutowe czarnobiale thumbnailsy. "- Pokororuj to ! Dokończ to !" - zakrzyknęły chórem Teletubisie. "- E, tam, lepiej namaluj japko..." - stwierdził rzeczowo pierwszoklasista. "- ... tylko co ta kreacja ma wspólnego ze zjawiskiem zwanym sztuką ?" - nerwowo zaczął zastanawiać się Adept Pierwszego Kręgu Wtajemniczenia. A ja sobie chyba pójdę zrobię herbatkę. Jakoś ją lubię ostatnio. Wypasione, pozdrawiam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzessko Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Wow, nie mysalem ze jeszcze mnie zdolasz czyms zaskoczyc ;] B&W revelka! Mam mala prosbe - czy moglbys zrobic taki mini brushpack tylko z pedzlami z tych dwoch ostatnich updatow? Albo nazwy chociaz? Ja chyba zle uzywam twoich brushy bo mi tak nie wychodzi :P Podpisuje sie pod prośbą ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Po raz pierwszy jestem w czyms podobny do Omena :D Tez zle ich uzywam... I podpisuje sie pod prosba czterema konczynami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 20 minut? Nienawidzę Cię : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Dorzucam dzisiejsze 20 minutowe czarnobiale thumbnailsy. Baardzo fajne. Big up. Zejdz do 4min to będziesz miał posade w każdej agencji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Baardzo fajne. Big up. Zejdz do 4min to będziesz miał posade w każdej agencji ;) No to patrz, że mamy wysoki poziom w kraju. Wyższy niż gamedev w kalafiorni :) W każdym razie wyższe oczekiwania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Ja nie mialem na mysli polskich agencji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Ola-f, ja się boję myśleć jakie agencje ty miałeś na myśli :D Ale kapitan zdaje się już ma robotę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Mam mala prosbe - czy moglbys zrobic taki mini brushpack tylko z pedzlami z tych dwoch ostatnich updatow? Albo nazwy chociaz? Ja chyba zle uzywam twoich brushy bo mi tak nie wychodzi :P A ja nie chcę brushy - chcę mieć jego umiejętność podejmowania decyzji. Chlip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 ostatnio coraz częściej siadam przed kompem włączam Twoje prace i zastanawiam się jak Ty to robisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 29 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2010 http://maciejkuciara.com/mareknauczsiewkoncu.abr prosze bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 baja malunki nawet chciałem coś konstruktywnego napisać... ale mi przeszło dzięki za pędzle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 Wielkie dzieki za packa. Jak juz ktos mi powie czego mam uzywac to jakos tak pewniej sie czuje choc i tak za bardzo dziubie :/ Nic to, cza sie cwiczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 30 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2010 fajne marek, ale za duzo tam odcieni szarosci, zrob mi ten sam tylko w czerni i bieli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 30 Lipiec 2010 Share Napisano 30 Lipiec 2010 oj dzieje sie tutaj. i nawet marecki sie czegos nauczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Sorry Maciek ze spamuje twoj watek ale moze jeszcze zerkniesz okiem. Upraszczanie obrazkow to nie jest moja mocna strona :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 5 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2010 fajna historyjka sie za tym kryje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Czyj to wielki łeb ta biedna, zagubiona w dżungli dziewczyna znalazła? Ona stoi we wodzie prawda? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 5 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2010 ona w wodzie, z obierakiem, on na nia patrzy, z mina kartofla. wrzucam 2 obrazki zeby ten watek sie nagle omenowy nie zrobil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 pikne landszafciki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodkins Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 http://maciejkuciara.com/mareknauczsiewkoncu.abr prosze bardzo :) i to jest WIELKOŚĆ co się maluczkim nie boi pokazać. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 Te kolorki to wyczucie czy jakieś inne metody ?, muszę przyznać bardzo mi się podobają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 5 Sierpień 2010 Share Napisano 5 Sierpień 2010 pyszny ten pierwszy, wygląda jak akryl w stylu kozaków takich, jak Nathan Fowkes :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi