Napisano 23 Grudzień 200816 l Witam. Chcialem sie troche odarchitektonizowac, a od dluzszego czasu chodzil za mna pomysl zrobienia environmentu, wiec oto jest. Envir powstal na podstawie conceptu James Paick'a. Zdaje sobie sprawe z niedociagniec, ale zostawiam juz jak jest, bo spedzilem nad tym sporo czasu i juz gonia mnie inne rzeczy. Takze trzymajcie sie i Wesolych Swiat:) Peace :* I dla zainteresowanych siata ze sceny: WIRE Edytowane 1 Listopad 200915 l przez KLICEK
Napisano 23 Grudzień 200816 l Witam, No tadzio pozamiatałeś maksymalnie. Praca lepsza niż oryginał. Świetny jest pierwszy plan co za dbałość o detal. Również życzę wszystkim Wesołych i Pogodnych Świąt.
Napisano 23 Grudzień 200816 l Nie no Tadziu, massakra. Namalowales, a pozniej nalozyles pare filtrow zeby na 3d wygladalo? :)
Napisano 23 Grudzień 200816 l Autor Witka. Dzieki wielkie Panowie. Jest mi bardzo milo:) Mirach dokladnie tak jak mowisz (w nowym CS4 jest taki filtr "make it 3d") ;) Pozdrawiam Peace:* Edytowane 1 Listopad 200915 l przez KLICEK
Napisano 23 Grudzień 200816 l Bardzo fajna praca, miła w odbiorze, i robiąca wrażenie. Oczywiście 5*.
Napisano 23 Grudzień 200816 l No genialne i bardzo klimatyczne ale z tymi ptakami to z SWRSC sciagles :P
Napisano 23 Grudzień 200816 l Masakra! :O Masz może całość wyrenderowaną w 2x większej rozdziałce? :) *****
Napisano 23 Grudzień 200816 l Tadrow! ujdzie w tłoku ;) (czyt. brawo) Uciekaj z naim* bo ci tylek skopie. Szkoda Twego drzemiacego talentu i czasu... zapraszam "tutaj" :)
Napisano 23 Grudzień 200816 l Autor komar666- he he witam Pana serdecznie:) Dzieki Ci wielkie i do zobaczenia niebawem (to juz kwestia czasu) ;) patry- docelowa rozdzielczoscia mialo byc wlasnie 1250x560 wiec modele/textury przygotowywalem pod ten res. temporal- "ptaszkow Swierszcza" nie widzialem ;) Jeszcze raz dziekuje Wam bardzo i pozdrawiam Peace:* Edytowane 23 Grudzień 200816 l przez tadzio
Napisano 23 Grudzień 200816 l to kiedy umawiamy sie na Sake? wiosna ? lato ? pozniej sie nie liczy albo na Tekkena bo ja tutaj nie mam z kim grac (czyt.nie moj poziom) :D PS. wypatruj wypatruj zwiastuna w lutym
Napisano 23 Grudzień 200816 l Autor Komarze napisalem Ci wszystko w mailu. Na trailer czekam z niecierpliwoscia:) serdecznosci
Napisano 23 Grudzień 200816 l Świetne. Przepiękne tekstury. Zastanawiam się jak zrobiłeś roślinność ? To podmalówki w PS czy innym równie sprytnym sposobem ?
Napisano 23 Grudzień 200816 l wyszlo swietnie, bardzo plastycznie i naturalnie, wielkie brawa :)! pozdr, pionier
Napisano 23 Grudzień 200816 l Tadziu, piękne to jest:) Przeszkadza mi trochę jednolite oświetlenie, to wychodzące zza rogu słoneczko mogłoby bardziej wplywać światłocieniowo na otoczenie. Dlatego 5 z minusem:p pozdrawiam!
Napisano 23 Grudzień 200816 l ale z tymi ptakami to z SWRSC sciagles :P moje są modrzejsze bo lecą łądnym kluczem.
Napisano 23 Grudzień 200816 l Super praca, myslalem ze wiekszosc to 2d, ale jak zobaczylem wire to bylem pozytywnie zaskoczony. Super tekstury ? korzystales z jakis gotowych czy wszystko wlasna robota ? Gratuluje udanego konca; 5* ode mnie
Napisano 23 Grudzień 200816 l MIODZIO!!!!!! Zaj...! Wyk...! I cała reszta :) Śliczne, uwielbiam takie klimaty, mógłbyś zrobić rendera tak z 20000X10000 cobym sobie mógł tym ściane i okna wykleić w pokoju?
Napisano 24 Grudzień 200816 l Autor makbol rosliny sa w 3D Levus rozumiem, dzieki:) Pawelkos wszystkie obiekty sa w 3D, dla kazdego obioektu przygotowywalem oddzielna teksture Ufol heh przykro mi... chyba nie dam rady ;) Dzieki wszystkim serdecznie. Spokojnych Swiat:* Peace:* Edytowane 24 Grudzień 200816 l przez tadzio
Napisano 25 Grudzień 200816 l wow TADZIO!!!!! milo sie robi w swieta gdy takie pracy sie widzi ;)) zauwazylem ze Twoim znakiem rozpoznawczym jest "beton" material bardzo surowy... masz juz go dopracowanego... naprawde pieknie wyszlo i tak malowniczo :))) ale to juz inni experci powyzej pisali... :) Extra pracka :)
Napisano 26 Grudzień 200816 l Super, podobają mi się takie pejzaże sci-fi. Wiem, że dziwnie to zabrzmi, ale mój mózg przy nich odpoczywa :D
Napisano 26 Grudzień 200816 l Nooo...zacnie! NAwet bardzo, tym bardziej, że spodziewałam się malowanego tła a tu proszę: wszystko eleganckie siateczki! :*
Napisano 27 Grudzień 200816 l Superowa praca! Jedyny minus od pięciu * to IMO zbyt duży DOF na drugim renderze (trochę wygląda to jak miniaturka), ale to tylko czepialstwo. Poza tym git!!!
Napisano 27 Grudzień 200816 l Autor Witam. Dziekuje raz jeszcze :* Indorek- beton: znak rozpoznawczy:) dobre dobre;) Pozdrawiam Peace:*
Napisano 27 Grudzień 200816 l zgadzam sie z peterem_f 2 much DoF. Bardzo ciekawi mnie jak wyglada ta praca w clayu albo jakas siatka, zeby zobaczyc jak duzo daje dobra tekstura dobremu modelowi.
Napisano 28 Grudzień 200816 l no cóż, moje zdanie znasz. jeszcze w półprodukcie zamiatała ta pracka, pierwszy plan wygląda jak painting, wieże tak samo. rządzisz, wymiatasz i zamiatasz. Salve Mort Ps. Mam tapetke do pracy :P
Napisano 29 Grudzień 200816 l Aaa chlopie przesadziles ,uwielbiam enviromenty a takich jak ty podziwiam. Keep up the GooD work ;) !!
Napisano 30 Grudzień 200816 l Autor GrześDuro w pierwszym poscie na dole jest link do siaty ze sceny. Suche modele enviru, bez drzew, choc drzewa sa rowniez w 3d [WIRE] mort he he... nie no.... na desktop? co sie dzieje... ;) happy-angel jeszcze nie, ale chyba mu niedlugo wysle :) niech zobaczy jak przykladnie mozna skopac dobry concept:) DOOMEL o witam Pana:) dziekuje serdecznie:) Dziekuje baaaaaardzo ze fronta i komentarze:* Trzymajcie sie. Peace:* Edytowane 30 Grudzień 200816 l przez tadzio
Napisano 30 Grudzień 200816 l nadzwyczajne... dbales o detale :) na max dopracowane.. stary.. rescpect ;]
Napisano 3 Styczeń 200916 l Tadzio.. froncik sie trafil... juz kolejna pracka tak dobra EXTRA... :) idziesz dobra droga.... Pozdrawiam Wszystkiego Dobre w Nowym Roku ;))